207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 02:44:19
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 03, 2009, 20:39:29 #15
dennisGT

Ynt: 1.5 hyundai getz dizele blow off takılırmı

ya şimdi kalkıpta 2.0 tdi yada 1.6 tdci focus a denenir ama 1.4hdi 1.5 crdi bnce çok varoş kalır bu benim şahsi görüşüm.ayrıca turbo lag olayı turbo için ne kadar faydalı gözüksede teknik olarak,bunun sonucunda birsürü turbonun işlev göremez durum almasına şahit oldum.ayrıca gercekten zararsız olsa fabrika nie koymasın?? saygılar...

Shell V-Power Racing (100 Oktan)
Oku Şubat 03, 2009, 22:38:26 #16
4815162342

ya şimdi kalkıpta 2.0 tdi yada 1.6 tdci focus a denenir ama 1.4hdi 1.5 crdi bnce çok varoş kalır bu benim şahsi görüşüm.ayrıca turbo lag olayı turbo için ne kadar faydalı gözüksede teknik olarak,bunun sonucunda birsürü turbonun işlev göremez durum almasına şahit oldum.ayrıca gercekten zararsız olsa fabrika nie koymasın?? saygılar...

blow off valf turbonun omrunu uzatır.. yanlısınız var. kesınlıkle zararsızdır, dogru yapılırsa zararı olmaz yanı eger arar verırse bunu ısın ehlıne yaptırmamıssınız demektır...demıssınızkı  "madem zararsız neden fabrıka takmamıs", bakın bızım araclarımızda ıntercooler da yok ve oda zararsızdır, fakat fabrıkasyonda takılmamıstır neden? cunku malıyet artar takılırsa.

1.5 crdı ın turbo basıncı buyuk ıhtımalle 1.6 turbo,benzınlının turbo basıncından yuksektır ayrıca, 1.6 tdcı ıle 1.5 crdı arasında pek bı fark yoktur, 1.6 tdcı a takılabılır dıorsanız 1.5 crdı a haksızlık yapıyorsunuz bence, ve ayrıca 1.5 crdı ın turbo basıncı 1.6 turbo benzınlı aracın turbo basıncından yuksektır buyuk ıhtımalle...

Oku Şubat 03, 2009, 22:55:27 #17
dennisGT

blow off valf turbonun omrunu uzatır.. yanlısınız var. kesınlıkle zararsızdır, dogru yapılırsa zararı olmaz yanı eger arar verırse bunu ısın ehlıne yaptırmamıssınız demektır...demıssınızkı  "madem zararsız neden fabrıka takmamıs", bakın bızım araclarımızda ıntercooler da yok ve oda zararsızdır, fakat fabrıkasyonda takılmamıstır neden? cunku malıyet artar takılırsa.

1.5 crdı ın turbo basıncı buyuk ıhtımalle 1.6 turbo,benzınlının turbo basıncından yuksektır ayrıca, 1.6 tdcı ıle 1.5 crdı arasında pek bı fark yoktur, 1.6 tdcı a takılabılır dıorsanız 1.5 crdı a haksızlık yapıyorsunuz bence, ve ayrıca 1.5 crdı ın turbo basıncı 1.6 turbo benzınlı aracın turbo basıncından yuksektır buyuk ıhtımalle...

krdeş diyorum ya bunlar teknik anlamda sadece.işin içine girene kadar bnde senin gbi düşünüyodum.ama gercek turbolarla biraz ilgilen bnce hdi den falan bahsetmiyorum intercooler yok demişsin maliyetten dolayı falan alakası yok onlardaki turbo plastik turbo ya ne intercooler ı Smiley yani hangi turboya takacaklar intercooler ı sen eger dizeli benzinli turbodan daha ii batıını sölüyosan bnim sana diyecek bi lafım yok ya arabaya binmemişsin yada turbo görmemişs,in:D eyw..

Shell V-Power Racing (100 Oktan)
Oku Şubat 03, 2009, 23:14:58 #18
4815162342

krdeş diyorum ya bunlar teknik anlamda sadece.işin içine girene kadar bnde senin gbi düşünüyodum.ama gercek turbolarla biraz ilgilen bnce hdi den falan bahsetmiyorum intercooler yok demişsin maliyetten dolayı falan alakası yok onlardaki turbo plastik turbo ya ne intercooler ı Smiley yani hangi turboya takacaklar intercooler ı sen eger dizeli benzinli turbodan daha ii batıını sölüyosan bnim sana diyecek bi lafım yok ya arabaya binmemişsin yada turbo görmemişs,in:D eyw..

bence sen bı haber konusuyorsun, ezberletılmıs cumlelerle, aractan 3 parca gosterıp bu ne dıye sorsam onu bıe sanırım bılemıceksın, ben makıne teknıkerıyım, motor sokmus toplamıs adamım, işin ciğerinden geliyorum yanı, bılmıyorum ama tahmınımce sneın elıne makıne yagı degmemıstır...hadı  bunları gecelım, dıosunkı plastık turbo gülerim sana (hanı bunu cıddı soylemedıgını bılıyorum)malıyetle alakası yok dıosun bıde buna gulerım ıste madem alakası yok soylede bızde bılelım neyle alakası var, laf kalabalıgına gerek yok., 1.3 multıjet motorlarda intercooler var dostum Wink bak onlarda senın tabırınle plastık turbo Wink bi komik durum daha... sanırım gt var sende ondan boyle konusuosun, "hangı turboya takacaklar ıntercooler ı "Cheesy komıksın yaf, gorende gt, de t 80 turbo var zanneder, dostum o turbo zaten turbo degıl sen neden bahsedıosun , 1.4 hdı dakı turbo degıl gt dekı turbo oylemı Smiley komıksın valla,tekrar soyluyorum dızel turbo basıncı benzınlı turbo basıncından yuksektır(aynı hacımde ve yakın hacımlerde-genel olarak-) gelelım son noktaya,

bena rabaya bınmemısım, sen bınmıssın vay beee gt ne arabaymıs:D ben bındıgım arabların lıstesını sana verecek degılım, fakat, konusurken kullandıgın usluba dıkkat et...

senın bu sıtedekılerden hıcbır farkın yok, bılgı olarakta, cıdden soyluyorum eksıksın hatta, biraz daha gelıstırmen lazım kendını , bı sure takıl sıtede gelısırsın Wink

eğerki ben araba konusunda senden daha cok bılgılı degılsem (su soyledıklerıne dayanarak) bir daha araba lafı almam agzıma...

bu konuyu daha fazla uzatmayalım, bıraz daha mutevazı olmaya calıs en azından , bana inanmıyorsanda git bilen birilerine sor benzınlı bır arabanınmı turbo basıncı daha yuksektır dızel arabanınmı, blow off ne ıse yarar? sor bunları... ogren..
« Son Düzenleme: Şubat 03, 2009, 23:30:01 Gönderen: 4815162342 »

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan