207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 02:14:20
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ekim 26, 2008, 13:37:35 #0
DenizLi EfeSi

gt ye rc koltugu takilirmi ?

???merak ettim.gt ye rc koltugu olur mu diye bilgisi olan arkadaslardan ogrenmek isterim. saygilarimla =)

gt siyah mi ?
Gt kirmizi mi ? Karar veremedim =D/telden yaziyorum Smiley
Oku Ekim 26, 2008, 13:40:43 #1
DenizLi EfeSi

Ynt: gt ye rc koltugu takilirmi ?

Cheesy pardon konuyu yanlis yerde actm galiba tasirsaniz iyi olur Acemiyim ozur dilerim =)

gt siyah mi ?
Oku Ekim 26, 2008, 18:02:16 #2
BlaCK_HeaRT

serwislerin koltuk getireceklerini sanmıyorum ama yinede görüşmende fayda war zaten serwise getirtirsen baya bir para isterler (oda getirirlerse) sana tawsiyem ise şu eqer çok istiyorsan kazalı araçlara bak yani 207 rc lerde pert olmuş araçları kolla nasıl yaparsın bilmiyorum ama ancak öyle bulabilirsin gibime geliyor

Arkadaşlar SweeMLeePeaCH olan Adımızı BLaCKHeaRT Yaptık Bilqilenize...

Alabildiqine Siyah... 
Oku Ekim 26, 2008, 18:25:12 #3
Helimoğlu

içinde airbag de mevcut. iki koltuğun ücretini düşünemiyorum.  Shocked

Oku Ekim 26, 2008, 18:40:18 #4
4815162342

???merak ettim.gt ye rc koltugu olur mu diye bilgisi olan arkadaslardan ogrenmek isterim. saygilarimla =)
araçların karoseri aynı olduğundan dolayı olur tabıki, farklı olsada olur o sorun degıl, ne arabalara neler takıorlar, koltuk bişi deil onnarın yanında, ama biraz cebini ağrıtabilir eğer ciddi düşünüosan  Grin Grin
kazalı arabadan çıkma alsan bile iyi para ödersin. onlar servisten beter.

Oku Ekim 26, 2008, 21:00:04 #5
itachi

Rc koltuklari zaten recaro marka. Dolayisiyla recaro, sparco, momo, monza marka spor arac koltuklarina bakarsan illaki gt ye uyacak bir tane cikacaktir. Ancak airbag isi yalan olur.
Oku Ekim 27, 2008, 20:15:35 #6
DenizLi EfeSi

airbag de mi var koltukta .. Haberim yoktu demekki daha hicbisey ogrenmemisim bi alti ay daha arastirmalara devam edim =D / cok sagol dedign gibi O markalarin modellerini incelemek daha mantikli =D Tesekkurler beyler =)

gt siyah mi ?
Oku Kasım 03, 2008, 13:24:11 #7
gariponder

Bende de trendy var; 5 kapı Smiley Ben de spor koltuk düşünüyorum ama an itibari ile sadece düşünüyorum Smiley
Oku Kasım 18, 2008, 20:29:20 #8
bymrtcn

ewt biraz cep yakar ama gzl durur  Smiley
Oku Kasım 19, 2008, 23:37:39 #9
EmRe207

sadece koltuk olarak değil o airbaglerin çalışır hale gelmesi için hem yazılım hem tesisat çekilmesi gerekecektir... O yüzden bayaaa masraflı olur diye düşünüyorum.. Geçen günlerde bindiği bir taksi vardı hyundai marka koltukları deri kaplatmış.. kaplama yaparken kumaş içlerini doldurmuş falan standart koltuğunu rc'ye çevirmiş komple deri kaplamaya da 700 ytl vermiş....

PeugeotAnkara
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan