207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 02:06:52
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ekim 21, 2008, 09:35:09 #0
serseri3579

f-16 pulse king ???

arkdaslar bu konu daha önce acıldımı bılmıyorum ama f-16 pulse king diye bir aparattan bahsediliyor kullananlar var bızım araclar 1.4 ler için konusuyorum 1-2 viteslerde cansız kalıyor bu apratı kullananlar araca serlılık kazandırdıgını ve yakıt tasarafu sagladıgını soyluyorlar kullanan ve ya tecrube etmıs arkadaslar varmı yotumlarınızı beklıyorum

http://www.f-16pulseking.com/

Şeytana söyleyin tüyünü (207) bende unutmuş
Oku Ekim 21, 2008, 10:05:46 #1
can_RC

Ynt: f-16 pulse king ???

Bu tarz şeylerin hepsi yalan bence. Yok nanochargermış bunlarmış. Hem tasarruf hem güç olmaz. Ne kadar para verirsen o kdr köfte alırsın;) Yanma kuvvetli olcakki, arabada o kdr güç üretsin. Yanma içinde benzin lazım. Wink

Oku Ekim 21, 2008, 10:35:47 #2
serseri3579

baska bir siteden aldıgım on bılgıler ve yorumlar

elektriğin daha yüksek frekansla dolaşmasını sağlıyormuş. böylece bujilerdeki kıvılcım daha iyi oluyormuş, dolayısıyla yakıtı düşürüyormuş, dolayısıyla farlar daha parlak yanıyormuş, dolayısıyla klima daha çok soğutuyormuş, dolayısıyla motor daha sessiz ve rahat çalışıyormuş.

şebeke frekansı değişimleri cihazların verimliliğini artırmaz, çünkü mevcut sistem zaten mevcut frekansa göre en verimli şekline ayarlıdır... ayrıca elektronik bir üniteyle şebeke frekansını nasıl değiştirmişler orasını da hiç ama hiç anlamadım. ve de %20 tasarruf ne demek biliyor musunuz? 100 km'de 7,5 litre yakan bir arabaya 100 km'de 6 litre yaktırmak demek. yani benzinli bir aracın yakıt tüketimini bir çok dizelden daha düşük bir değere çekmek demek. ve hiç bir üretici hiç bir marka bu ürüne atlamamış, arkadaşlar internetten pazarlıyor. size inandırıcı geldi mi?

Oku Ekim 21, 2008, 17:46:28 #3
ufukk

Bu tarz şeylerin hepsi yalan bence. Yok nanochargermış bunlarmış. Hem tasarruf hem güç olmaz. Ne kadar para verirsen o kdr köfte alırsın;) Yanma kuvvetli olcakki, arabada o kdr güç üretsin. Yanma içinde benzin lazım. Wink

Aynen katılıyorum... Şu ana kadar yakıt tüketimini azaltan veya gücü arttırıan onlarca aparat veya katkı duydum, piyasada gerçekten kabul gören bir tane bile olmadı...

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Ekim 21, 2008, 18:50:01 #4
4815162342

hiçbir yararı olduğunu bende düşünmüyrum... hem ucuz hemde yüksek güç veren parça olması manıklı geliyormu size. sonuçta 1 beygirin minimum değeri 70-80 ytl civarında...ucuz deterjan gibidir bu tarz şeyler.. bir işe yaramz. sadece koku verir...

Oku Ekim 21, 2008, 19:27:48 #5
serseri3579

kullanan bıldıgım 3 kısı var farklı marka arac onlarla konsusup tespitlerini burda yazıcam

Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan