207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 02:00:09
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ekim 18, 2008, 16:34:55 #0
shadowman

mersin - antalya direksiyonuna güvenenler için

agustos ta tatil için antalya ya gitmeyer karar verdik hanımla,
iskenderun dan çıktık elimizde yol haritası mersine kadar hiç bir problem yoktu

kız kalesini geçtikten sonra yol öyle bir virajlı inişli çıkışlı ki fren gaz fren gaz gidiyorum gece 02:00 çocuk uyudu ben hala yol gidiyorum dedim bu ne biçim yol Allahım hiç bitmeyecek sandım, bozyazı ya varabildim ilk molamız orda oldu, ögretmen evinde yer bulabildik,

sabah tekrar yola devam bozyazıdan  alanya incekum a devam ediyorum yol yine aynı viraj viraj iniş çıkış ince kuma tam giricem hanım demez mi telefonum ögretmen evinde kaldı diye deli oldum  Angry tekrar geri aynı yolu git telefonu al sonra tekrar o yoldan ince kuma yine akşam oldu neyse bir otel bulduk bir gece de orda kaldık

ama bu yolda fırsatı olan olursa aydıncık - anamur arası anamur - alanya arasını gitmesini tavsiye ederim manzara çok güzel yol çok tehlikeli ama deger.

PEUGEOT 1.4 HDI
Oku Ekim 18, 2008, 19:01:21 #1
Helimoğlu

Ynt: mersin - antalya direksiyonuna güvenenler için

çok iyi bilirim o yolu. mersin antalya yolu. özellikle taşucu-gazipaşa arası. harikadır manzara. ne yazıkki şimdi duble yol yapılıyor ormanların arasından geçecekmiş yol. ve milyonlarca ağaç katliamı yapılıyor. ölüm yolu diye tabir edilir bu yola, ama tariha geçmiş bir trafik kazası haberi olmamıştır. cumhuriyet tarihinin en büyük kazası (hatırlarsınız: konya ereğli- konya arasında, dümdüz yolda) konya ovasında olmuş ve bir otobüs dolusu genç cayır cayır yanmıştı. Sad

Oku Ekim 21, 2008, 23:14:48 #2
dyrone

lanet olsun o yola 3kere kustum dikiz aynasından arka plakayı okuyabileceğin tek yol heralde orası Smiley

her tuzluğum var diyene hıyarla yetişemedim Sad
Oku Aralık 26, 2008, 09:08:23 #3
felistt

küçüklüğümde otobüs ile o kadar çok o yaldan igttim ki kusmadığım bir yolculuk hatırlamıyorum. tam bir mhend,slik hatsı o yol
Oku Ocak 24, 2010, 09:33:01 #4
ibrahimt

bır kac gun once gectım o yollardan. İzmire kadar geldım ama nası geldim bi ben bi allah biliyo hava şartları sebebiyle. yazıcam müsait bi zamanda : )
Oku Ocak 24, 2010, 12:32:42 #5
kunteper0601

walla geçmiş olsunmu diim ne diim..bizim yazlık anamurda ve hersene o yollarda sürüyorum arabayı...ne yalan söyleyim o yollarda aldığım zevki hiç bi yol vermiyor yaw..yazlıktaki arkadaşlarlada konuştuk onlarda aynı şeyi söyledi..boz yazıya gelene kadarki yol aslında daha iyiydi ancak 2 yıl önce yanan ormanlarımız üzerinden ağaçlar tarafından kapatıldığı için güvende hissettiren yol artık uçurumun dibinden gitme gibi adrenalin dolu dakikalar yaşatıyor..çünkü ne bi bariyer ne de başka bi önlem var...alanya tarafı biraz sıkıntı..yolun dar ve ardarda gelen virajlar yüzünden görüş mesafesinin az olması nedeniyle hem biraz tehlikeli hemde araç içinde araç tutması olanlar için tam bi baş belası...son olarak o yol Türkiye istatistiklerinde en az kaza olan yollar arasındaymış Huh?

Kunteper serbest still
Oku Ocak 24, 2010, 15:10:58 #6
zafer1905

mersin yanışlı köyünde yazlığımız var antalyada ikametgah ediyorum her yıl antalya mersin o yolu kullanıyorum gerçekten süper bir manzara

1,4 Hdi Trendly 90.8 Hp
Oku Nisan 03, 2010, 20:06:41 #7
rgn06

bende alanyadan anamur a gitmiştim aile dostumuzun yazlığı vardı annem gorusmek istedi gazipaşada benzin alırken pompacıya sormustum kaç km  die yanlış hatırlamıyorsam 140 km demişti iyi 1.15dk da alırım demiştim 2.5saatte gitsen cok iyi demişti 2.5 saatte ordaydım ama annemi ilk defa virajlardan dolayı yol tutmustu iyi ki yurt içi kargo poşeti vardı:D:D

Oku Nisan 03, 2010, 23:54:49 #8
twobye

O yol 10 numaradır.

Otobüslerin bir teker dışta gider resmen.

Şoför seçer o yol Cheesy

Oku Nisan 04, 2010, 00:03:40 #9
kunteper0601

işin ilginç tarafı o tehlikeli yol Türkiye'deki yollar arasında kaza ortalaması en düşük olanlardan biriymiş...dikkatli sürüldüğü için sanırım

Kunteper serbest still
Oku Nisan 04, 2010, 20:11:34 #10
1milyon300bin

ben karadeniz yollarınıda şavşattan  samsuna kadar gezdim ( yeni yol yapılmadan önce ) karadeniz turuyapmıştık 1 hafta sürmüştü..karadeniz yolları çetindir denir ama  antalya anamur yolu gerçekten çetin bir yol..
o arayı karanlıkta geçmek daha rahat geliyor bana.. virajlarda farlardan karşı şeritten geleni rahat kestiriyosunuz..

Oku Nisan 05, 2010, 09:55:38 #11
JUST207

mersinliyim heryaz gider gelirim o yolu kaza ortalamasının düşük olması uyuklıcak yada mayışacak bir ortam olmaması sürekli hareket halinde oldugun için dikkat kaybı olmuyo birde yol isim yaptıgından herkes daha bir dikkatli oluyor, gidecek ark varsa o taraflara gece çıkmasını tavsiye ederim yola karşında geleni önceden fark edip ona göre girersiniz boş olunca seri gider erken varırsınız gündüz ise tam tersi mecbur tedirgin girmek zorundasınız virajlar okdar arka arkaya geliyor ki otobüslerin kıçı virajdan çıkmadan başı yeni bir viraja giriyor Smiley
Oku Nisan 05, 2010, 11:40:57 #12
twobye

Çok severim o yolu ben.

Yol dediğin şoförün elini sabit tutturmayacak sürekli hareket olacak.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan