207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 01:24:09
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 06, 2012, 18:06:45 #0
mhmtbz

peugeot 207 radyatör suyu

Arkadaşlar benim araban 207 1,4 trendy ve 1 2 hafta önce radyatör su haznesinde su kalmadığını gördüm su koydum ve 90 - 100 km gitikten sonra su kalmadığını gördüm altına ve üstten baktım ama kaçıran bir yer göremedim sizce bu normal mi ve sorun neden kaynaklanıyordur sizce

Bilgi vermenizi bekliyorum
Oku Şubat 06, 2012, 18:25:51 #1
y.meriç

Ynt: peugeot 207 radyatör suyu

arkadaşım bidonu doldurdunda radyatörde su varmı baktınmı hiç yoksa ordaki suyu ceker..
Oku Şubat 06, 2012, 18:29:01 #2
mhmtbz

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşım bidonu doldurdunda radyatörde su varmı baktınmı hiç yoksa ordaki suyu ceker..

radyatöre nereden koyuyoruz suyu peki onu bilmiyorum çok bakındım ama göremedim
Oku Şubat 06, 2012, 18:52:31 #3
yavuzks

sen radyatör diye silecek suyunu doldurdun galiba Cheesy

Sınıfının Küçücük Kalpli Kocaman Çocuğu 207 1.4HDI...
Oku Şubat 06, 2012, 19:47:28 #4
zurven

Arkadaşlar benim araban 207 1,4 trendy ve 1 2 hafta önce radyatör su haznesinde su kalmadığını gördüm su koydum ve 90 - 100 km gitikten sonra su kalmadığını gördüm altına ve üstten baktım ama kaçıran bir yer göremedim sizce bu normal mi ve sorun neden kaynaklanıyordur sizce

Bilgi vermenizi bekliyorum

bu durum asla normal olamaz..suyun minimum çizgisinin altına inmesi dahi başlı başına bi sorunken hiç su kalmaması çok sakat bi durumdur...
 soğuk bi şehirde yaşıyosan borusu çatlamış olabilir, tavsiyem antifiriz kullanmandır..
Oku Şubat 18, 2012, 00:25:09 #5
omerozturk

Benzer bir sorunu bir ay içinde ben de yaşadım. Aracım yazdan beri hafif hafif su eksiltiyordu. Son zamanlarda çok fazla su eksiltince bulunduğum yerde bir pejocuya gösterdim, lpg sistemi borularından olabilir dedi. Lpg taktırdığım yer acaba! deyip boruları kontrol ederken çok ilginç bir durumla karşılaştık.

Ben aracın başında değildim ancak daha  sonra gördüğüm ve anladığım kadarıyla: radyatörden çıkıp motora giden kalın boru alt taraflarda bir yerde nasıl olduysa -şanzımanın metal kolları varmış- bu kolların hareket ettiği yerde sıkışmış. Zamanla çatlamış, buradan aracım su eksiltmiş ve son gördüğüm hali artık parçalanmıştı diyebilirim.

Biraz uzattım ama diyeceğim şu ki: Böyle küçük bir arıza için çok farklı yerlere bakılabilir, başınıza masraf açılabilir. Bahsetmeye çalıştığım yeri bilen ustalar vardır, eğer ordansa hemen ek yapıverirler, bi baktırın derim, geçmiş olsun...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan