207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 01:17:25
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 07, 2012, 01:39:59 #15
by KÖSE

Ynt: dolandırıcılara dikkat!

yasım 19 du genclıgın verdgı heycanla ıst aksaraya rusya turkıye macı yapmaya gıtık   4 kısı hepımızde kendımıze goıre cakalız  yanı:-)
neyse dolandık bayanların oldgu sokaga gırdık bırısı cıktı gencler bayan var gelın dedı aldı bızı ıstyı bılenler bılır aksaraydan  osmanbeye bır eve getırdı ıcerıde 5  6 kadın var baskada kımse yok aldı bzıden parayı  10 dk sonra 3 tane adam gırdı ıcerı ruyada gorsenız 1 hafta yemek yemezsınız o derece tıpler  cıkardı sılahı kaybolun lan dedı:-))
gerısını hatırlamıyorum nefes almak ıcın durdugumda  kasımpasadaydım sanırım:-))

yanı kısmette varsa  gelıp buluyor:-)))

he emınonunden pıoneer 9500 teyp alıp eve geldgımde ıcının bos cıktgını anlatmıyorum bıle:-))))))))))

Oku Şubat 07, 2012, 09:05:52 #16
yavuzks

çok iyi yaa Cheesy aksaray tarih oldu artık yaa Cheesy yükselen güneş artık ataşehir Cheesy

Sınıfının Küçücük Kalpli Kocaman Çocuğu 207 1.4HDI...
Oku Şubat 07, 2012, 12:15:53 #17
ultraviolet80

izmirdekiler daha açıksözlü o zaman , direk gümrükten indirdik diyorlar Smiley
Oku Şubat 07, 2012, 12:44:52 #18
matara

yasım 19 du genclıgın verdgı heycanla ıst aksaraya rusya turkıye macı yapmaya gıtık   4 kısı hepımızde kendımıze goıre cakalız  yanı:-)
neyse dolandık bayanların oldgu sokaga gırdık bırısı cıktı gencler bayan var gelın dedı aldı bızı ıstyı bılenler bılır aksaraydan  osmanbeye bır eve getırdı ıcerıde 5  6 kadın var baskada kımse yok aldı bzıden parayı  10 dk sonra 3 tane adam gırdı ıcerı ruyada gorsenız 1 hafta yemek yemezsınız o derece tıpler  cıkardı sılahı kaybolun lan dedı:-))
gerısını hatırlamıyorum nefes almak ıcın durdugumda  kasımpasadaydım sanırım:-))

yanı kısmette varsa  gelıp buluyor:-)))

he emınonunden pıoneer 9500 teyp alıp eve geldgımde ıcının bos cıktgını anlatmıyorum bıle:-))))))))))

haha buna benzer bir olayda benim başıma gelmişti 17 sene önce aksarayda bide ist çocuğuz diye övünürdük nasıl böyle bir tongaya düştüm diye 1 ay kendime gelememiştim..
Benimde daha komiği çorapta geldi aceleye geldik ucuz diye 12 çift çorap almıştım herifler nasıl paketlemişse  bir ayfık sadece bileklik kısmı.. Gülmekten yıkılmıştık evde ya.. Sonra bir arkadaşım gömlek almış  sevine sevine geliyor olm bak bedavaya gömlek aldım diye 7 tane hemde bir açtık sadece yaka kısmı ve önü önlük gibi Smiley

Bu parfümcüler halen piyasada var benim yanıma yaklaşında tamam diyorum bende de para yok fazla 1 TL vereyim diyorum uzaklaşıyor hemen Smiley

Oku Şubat 07, 2012, 14:45:28 #19
sserdar

sana belediye baksın diyerek yolumuza devam ediyoruz Cheesy

Cheesy
Oku Şubat 09, 2012, 01:10:47 #20
Naman

dolandırıcılara dikkat!

İzmir'de ışıklarda elektrikli testere satan bile var.. Üstelik şarjlı.. Hiç unutmam tam arabanın kaputunun üstünde çalıştırdı adam bi kaçırsa elinden saw u izmirde çekiverecektik oldukça gerçekçi Cheesy
Oku Şubat 09, 2012, 10:26:17 #21
sserdar

İzmir'de ışıklarda elektrikli testere satan bile var.. Üstelik şarjlı.. Hiç unutmam tam arabanın kaputunun üstünde çalıştırdı adam bi kaçırsa elinden saw u izmirde çekiverecektik oldukça gerçekçi Cheesy

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Oku Şubat 09, 2012, 10:41:34 #22
ULASGNCROCK

Aynen aynı durum sincan merkezde de varrr  Grin
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan