yasım 19 du genclıgın verdgı heycanla ıst aksaraya rusya turkıye macı yapmaya gıtık 4 kısı hepımızde kendımıze goıre cakalız yanı:-)
neyse dolandık bayanların oldgu sokaga gırdık bırısı cıktı gencler bayan var gelın dedı aldı bızı ıstyı bılenler bılır aksaraydan osmanbeye bır eve getırdı ıcerıde 5 6 kadın var baskada kımse yok aldı bzıden parayı 10 dk sonra 3 tane adam gırdı ıcerı ruyada gorsenız 1 hafta yemek yemezsınız o derece tıpler cıkardı sılahı kaybolun lan dedı:-))
gerısını hatırlamıyorum nefes almak ıcın durdugumda kasımpasadaydım sanırım:-))
yanı kısmette varsa gelıp buluyor:-)))
he emınonunden pıoneer 9500 teyp alıp eve geldgımde ıcının bos cıktgını anlatmıyorum bıle:-))))))))))
haha buna benzer bir olayda benim başıma gelmişti 17 sene önce aksarayda bide ist çocuğuz diye övünürdük nasıl böyle bir tongaya düştüm diye 1 ay kendime gelememiştim..
Benimde daha komiği çorapta geldi aceleye geldik ucuz diye 12 çift çorap almıştım herifler nasıl paketlemişse bir ayfık sadece bileklik kısmı.. Gülmekten yıkılmıştık evde ya.. Sonra bir arkadaşım gömlek almış sevine sevine geliyor olm bak bedavaya gömlek aldım diye 7 tane hemde bir açtık sadece yaka kısmı ve önü önlük gibi

Bu parfümcüler halen piyasada var benim yanıma yaklaşında tamam diyorum bende de para yok fazla 1 TL vereyim diyorum uzaklaşıyor hemen