207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 01:16:41
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 06, 2012, 09:46:50 #0
207SW

dolandırıcılara dikkat!

arkadaşlar gecen ankamall dan cıktım otoparktayım  iyi giyimli spiker aksağanında  bir arkadaş yanıma geldi ,,pardon dedi  ben ülkeler arası yolculuk yapan bir gemi kaptanıyım,suan nakitimi ve kartlarımı kaybettiğim için burda kaldım bi arabam var birde bagajımda  aileme hediye yurt dışından getirdiğim orjinal mallar var dedi.eee dedim  ..
bunları satıp (gemi alacam diyecek zanettim) eve döneceğim,,alırmısın bu ürünlerden dedi  ? ..

bende salağım dedim içimden, altında kiralık bir era kıravatla gezen bir gemi kaptanı, burda kalmış ankara'da  ,gemiyi gölbaşına park etmiş.....ki bu adamların maaşı 15000 tl civarı gezer

olayın temeli kaçakcılar artık oto kiralama şirketlerinden araç kiralayıp iyi giyimle 2 tl olan kaçak uyduruk malları 20 tl ve benzeri fiyatlara satmaya calışıyorlar...ve bu olay Ankara'da cok yaygınlaşmış..bikaç arkadaşa denk gelmiş...

J F
Oku Şubat 06, 2012, 09:58:13 #1
yavuzks

Ynt: dolandırıcılara dikkat!

abi zamanında teknosada çalışırken, vatandaşın biri geldi elinde bi video kamera,
-kardeş şunu ayarlarını bi yaparmısın dedi.
-olur, dedim (merak ettim kamerayı öyle bi kamera görmemiştim hayatımda
-abi dedim sen bunu nerden aldın
-dışarıda bi adam yolda kalmış kamerayı 50 liraya sattı bana, dedi
-üstüne bi bardak su iç, kamerayıda çocuklara ver oynasınlar maket bu dedim.
Ama adamada müstehak çakal atlıyo hemen 50 liraya kamera diye, aklınca adam zor durumda kelepir düşürdüm demiş ama adam buna öyle bi itelemişki Cheesy gülermisin ağlarmısın

Sınıfının Küçücük Kalpli Kocaman Çocuğu 207 1.4HDI...
Oku Şubat 06, 2012, 10:31:40 #2
207arda

vaybe neler oluyor su hayatta cok dıkkat etmek lazım her yer cakallarla dolu..

AZ YAKAR COK KACAR Wink
Oku Şubat 06, 2012, 11:09:42 #3
egetwin

aynı bagajdaki mal numarasını banada yapmıslardı gecen sene Ankarada. Aştiye girişin ordaki metro girişinde araba duruodum yine bir eralı adam gelip yok bi alısveriş merkezine satıyorum ama elimde kaldı alırmısınız fln die sıkıyordu. camı kapadım gitti Cheesy
Oku Şubat 06, 2012, 12:36:43 #4
207SW

era ise kiralık Smiley  pug ise calıntı,, jeep ise ruhsata bakalım eger üstüne ise harbi kaptandır Smiley ozaman o mal alınır Smiley

J F
Oku Şubat 06, 2012, 12:36:52 #5
Naman

iPhone 5 satmaya çalışmışlardı bana da yolda çevirip.

Eskiden sadece sahte Kenzo satarlardı şimdi elektronik maketlere de girmişler anlaşılan Smiley
Oku Şubat 06, 2012, 13:13:42 #6
umit-ziya

Bu kadarina da pes artik yani? Hikayelerede bak sen ?

1.4 vti 95bg active
Oku Şubat 06, 2012, 13:42:04 #7
Crazy Frog

bu tipler benzinliklerde de geziyo. 34 plaka kiralık accentlerle geziyorlar genelde. sessizce yaklaşıp bi bakar mısınız diye lafa dalıyolar Smiley

Oku Şubat 06, 2012, 14:00:39 #8
yavuzks

sana belediye baksın diyerek yolumuza devam ediyoruz Cheesy

Oku Şubat 06, 2012, 14:53:26 #9
Ozgur

Bunu AŞTİ civarında nerdeyse herkes yapıyor. Önceki hafta bir yakınımı beklerken neredeyse 5 dakika arayla 3 kişi arabayla aracıma yanaştı, ben havaalanında çalışıyorum süper kameralar var elimde, alır mısınız dedi. İstemiyorum dedim, ardından 2 kişi daha...Herhalde dedim bunlar havaalanından iplerini koparmışlar salmışlar kendilerini Aşti ye...
Oku Şubat 06, 2012, 17:14:14 #10
bederdem

Bunu AŞTİ civarında nerdeyse herkes yapıyor. Önceki hafta bir yakınımı beklerken neredeyse 5 dakika arayla 3 kişi arabayla aracıma yanaştı, ben havaalanında çalışıyorum süper kameralar var elimde, alır mısınız dedi. İstemiyorum dedim, ardından 2 kişi daha...Herhalde dedim bunlar havaalanından iplerini koparmışlar salmışlar kendilerini Aşti ye...
Cheesy

2009 Peugeot 207 SW OUTDOOR 1.6 HDI 90 HP
Oku Şubat 06, 2012, 17:47:38 #11
gauto

Bunların diğer versiyonu da kozmetik mağazası iflas eden ve elinde kalan malları satanlar Smiley
Geçen öğretmenler odasına geldi bir tanesi, abi şöyle böyle orijinal parfümler ama mağazam battı, depoda kalan birkaç parçam bunlar, bunları satıp karnımı doyuruyorum diye saydı saydı... Lacoste, Burbery, Daviddoff gibi ürünler çıkardı 100 TL'den aşağı fiyat çekmiyor. Abi dedim pasajlarda 15 TL bunlar(Kilis), ya hocam elimde bunlar var diye mırıldanıp sessizce ayrıldı Smiley Kaçağın merkezinde dolandırıcılık yapılmaz gardaaaş Cheesy

Yakıtını yağını ver yeter...
Oku Şubat 06, 2012, 18:51:00 #12
yavuzks

Bunların diğer versiyonu da kozmetik mağazası iflas eden ve elinde kalan malları satanlar Smiley
Geçen öğretmenler odasına geldi bir tanesi, abi şöyle böyle orijinal parfümler ama mağazam battı, depoda kalan birkaç parçam bunlar, bunları satıp karnımı doyuruyorum diye saydı saydı... Lacoste, Burbery, Daviddoff gibi ürünler çıkardı 100 TL'den aşağı fiyat çekmiyor. Abi dedim pasajlarda 15 TL bunlar(Kilis), ya hocam elimde bunlar var diye mırıldanıp sessizce ayrıldı Smiley Kaçağın merkezinde dolandırıcılık yapılmaz gardaaaş Cheesy

çakallarla dans gibi bişi olmuş Cheesy

Oku Şubat 06, 2012, 19:29:06 #13
erhan77

o parfüm satan tipler istanbulda bana çok denk gelıyor sessızce fısıldıyorlar bı dakıka bakarmısınız diye Smiley)

gectiğimiz yazda bızım mağazaya (giyim mağazası) adamın biri geldi kravatlı güzel giyimli çantadan nıke adıdas spor ayakkabıları çıkardı gümrükten yarı fiyatına falan dedi Cheesy besbelli çakma satılan malları  bize yutturmaya çalıştı bilse babamın 25 yıllık ayakkabıcı olduğunu  Cheesy
Oku Şubat 06, 2012, 20:41:45 #14
gauto

çakallarla dans gibi bişi olmuş Cheesy

Aynen Cheesy

o parfüm satan tipler istanbulda bana çok denk gelıyor sessızce fısıldıyorlar bı dakıka bakarmısınız diye Smiley)

gectiğimiz yazda bızım mağazaya (giyim mağazası) adamın biri geldi kravatlı güzel giyimli çantadan nıke adıdas spor ayakkabıları çıkardı gümrükten yarı fiyatına falan dedi Cheesy besbelli çakma satılan malları  bize yutturmaya çalıştı bilse babamın 25 yıllık ayakkabıcı olduğunu  Cheesy
Ama başta insanın aklını çeliyorlar, ya hakikaten orijinal ise diye.. Cheesy

Yakıtını yağını ver yeter...
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan