207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 00:50:30
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 05, 2012, 00:12:39 #15
sserdar

Ynt: YENI..ayak ucu aydınlatma vıdeo lu.

Ümit hayırdır kesin sende yapacaksın anladım sorduğuna göre Cheesy
Oku Şubat 05, 2012, 00:34:36 #16
hüsrev

çok güzel olmuş:)
Oku Şubat 05, 2012, 00:39:21 #17
umit-ziya

Ümit hayırdır kesin sende yapacaksın anladım sorduğuna göre Cheesy
aynen ? bende yapcam serdar

1.4 vti 95bg active
Oku Şubat 05, 2012, 00:50:44 #18
junker

bide kabloyu nerden cektiniz tarif ederminiz ? kendiniz mi yaptınız uygulama cok hoşumagitti?
bi de junker cevap verirse sevinirim ? bugun 2500 bakımındaydım ? aracınıza yazılım güncellemesi yaptık dediler şimdi benim aracta mı patlak ampul uyarısı vermıcek ? Sad

Abi 2009 sonrasi araclar zaten ampul uyarisi vermiyo farkeden bisey yok senin icin.

Oku Şubat 05, 2012, 00:57:26 #19
umit-ziya

yav bu konuda gelişim olması gerekirken gerileme olmuş bu nasın bi mantık ben anlamadım Smiley

1.4 vti 95bg active
Oku Şubat 05, 2012, 01:13:03 #20
yavuzks

bide kabloyu nerden cektiniz tarif ederminiz ? kendiniz mi yaptınız uygulama cok hoşumagitti?

ewt nerden geçiricez o kabloyu???

Sınıfının Küçücük Kalpli Kocaman Çocuğu 207 1.4HDI...
Oku Şubat 05, 2012, 01:15:00 #21
umit-ziya

kablonun nerden gececeği az cok belli aslında ama bizzat yapandan dinlemek lazım tecrübeli olan o ?

1.4 vti 95bg active
Oku Şubat 05, 2012, 05:40:18 #22
by KÖSE

hemen anlatayım arkadaslar..
sol dırektekı cıtayı yavasca yerınden alıyoruz ve  kapı fıtılını yavasca yerınden cıkartıyoruz  tavan lambasından gelen kabloyu  takıp ederek (zaten sıgorta kutusu hemen orda)  sıgortya gıren yerden ufak bır sekılde soyrak ek kablo baglıyoruz   guzelce bantaldıktan sonra kabloyu pedalların ustunden sag tarfa cekıyoruz ledlerıde bagladıktan sonra tamamdır...
olayın sırrı aslında sol dırektekı cıtyaı cıkartgımızda dırek gelen kabloları ayırt etmekte  kabloları ayırt etmek ıcın tavan lambsını yerınden cıkartın  ve baglı oalan kablo rengını takıp ederek cıtadan asgıya ve en sonda sıgorta kutusuna gıden yerden dogru oldguna kanaat getrdgnızde   daha kolay olıcaktır emınım..
bıraz elınız yatkınsa  halldebılrısnız...
dılım dondukce anlttım anlasılmayan yer varsa tekrar yardımcı olayım arkadaslar...

Oku Şubat 05, 2012, 10:00:38 #23
umit-ziya

Tesekkurler hocam olay gayet basit mis turuncu led bulur bulmaz giriyorum olaya Wink

1.4 vti 95bg active
Oku Şubat 07, 2012, 10:32:23 #24
ibrahimt

yapmayın boyle seyler şu araca. şahin mi bu yahu Smiley
kardes   tabıkı herkesın zevkı farklıdr ama bu pas pas ısıgı sanırım bırtek bızım 207 lerde yok mercedes bmw  407.308 vss hepsınde var  sanırım bır tek  Şahınde bırde 207 lerde yoktur:-))))
kıbar olmamısmı sence  yakısmamısmı dıyrosun..?

hocam bmw mercedes cok fazla kalıte oldugundan onlara ne olsa yakısır. Yanı o ışığı içeride kurtaracak çok güzel tasarım var. Ama 207 ye yakıştıramadım ben. ama ıyı calısma. Kolay gelsın.
Oku Şubat 07, 2012, 20:57:38 #25
by KÖSE

yapmayın boyle seyler şu araca. şahin mi bu yahu Smiley
kardes   tabıkı herkesın zevkı farklıdr ama bu pas pas ısıgı sanırım bırtek bızım 207 lerde yok mercedes bmw  407.308 vss hepsınde var  sanırım bır tek  Şahınde bırde 207 lerde yoktur:-))))
kıbar olmamısmı sence  yakısmamısmı dıyrosun..?

hocam bmw mercedes cok fazla kalıte oldugundan onlara ne olsa yakısır. Yanı o ışığı içeride kurtaracak çok güzel tasarım var. Ama 207 ye yakıştıramadım ben. ama ıyı calısma. Kolay gelsın.

tsk:-))
benım hosuma gıttı...:-)

Oku Şubat 20, 2012, 20:26:59 #26
cobra41

güzel uygulama ve paylaşım olmuş teşekkürler birşey soracaktım

bu tavan lambası kablosunu soyup yeni kablo bağladığımızda bu kabloyla birkaç ışık yakabilir miyiz yani demek istediğim arka ayak uçlarına da ışıklandırmak istiyorum 4 tane led ampul bağlayabilir miyiz sigorta vs kaldırır mı bu sistemi?
Oku Şubat 20, 2012, 21:02:03 #27
junker

güzel uygulama ve paylaşım olmuş teşekkürler birşey soracaktım

bu tavan lambası kablosunu soyup yeni kablo bağladığımızda bu kabloyla birkaç ışık yakabilir miyiz yani demek istediğim arka ayak uçlarına da ışıklandırmak istiyorum 4 tane led ampul bağlayabilir miyiz sigorta vs kaldırır mı bu sistemi?

Ledlerin amper seviyeleri çok düşük, abartmadığınız sürece sıkıntı olmaz.

Oku Şubat 25, 2012, 01:47:38 #28
VoLKaNKK

Bence harika olmuş. Ellerine sağlık.
Kaliteli görünüyor.
Bende bişey sorucam. Ortadaki sensörlü lambaya taktın anladığım kadarıyla. Onu kapatırsan Ledler yine de yanıyor değil mi?
Oku Şubat 25, 2012, 23:54:08 #29
by KÖSE

Bence harika olmuş. Ellerine sağlık.
Kaliteli görünüyor.
Bende bişey sorucam. Ortadaki sensörlü lambaya taktın anladığım kadarıyla. Onu kapatırsan Ledler yine de yanıyor değil mi?

onu kapatırsam yanmaz cunkı dırek elektrık ve sensorlerı ona baglı onun yanmasını ıstemezsen eger ıcerıdekı lambanın ampulunu cıkartırsın ozaman sadece sensörlu sekılde ayak ucları yanar...
bu arda ek olarak (iç lamba sokulmesı arıza ısıgı yakmıyor)

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan