aynısını ben kullanıyorum duruş olarak cok guzel onun harıcı far ayarları yapılamıyor yanı normal far gıbı dırek önünü gostermıyor genelde bırde gorus ısıgı dusuk ama benım on cam dahıl koyu cam filimi var ondan olabılır.
en ustekı yuva bos orada ampul yok ben ona amerıkan park baglattım hos duruyor.
montaj konusuna gelınce tamponu sokmen lazım tampon sokuldukten sonra vıdalarla takılıyor.
Ben, 6000k xenon ile kullanıyorum.
Ayar konusu biraz sıkıntı (ustaların bazıları anlamıyor bu işi bu konuda dertliyim biraz), tam istediğin şekilde ayar yaptıramıyorsun. Ancak görüş anlatılan kadar kötü değil. Belki zeminin siyah olması ve farların yeri dezavantaj yaratabilir ama Bence ayarı iyi ise yeterli aydınlatıyor. Çok zorda kalırsan sis farlarından destek alabilirsin ama uzunları pek beğenmedim açıkçası. Ancak bu konu biraz göreceli tabii ki. Şimdi sen normal peugeot farlara xenon tak yeri göğü aydınlatır ama muhtemelen önündeki şoförler de kulaklarını bolca çınlatır

.
Bunun dışında angelları ve ledleri çok hoş görüntü sunuyor bence. Buhar yapma ihtimali var iyi silikon yapmak lazım.
Sana tavsiyem bu farları almadan önce JUNKER'daki depo markalı farlara veya orjinal RC farlarına bi bak. Ben alırken RC farları pahalı ve pek piyasada yoktu olan da pahalıydı, depo markalıları bilmiyordum bile.
Montajında ön panjur tampona bağlı olduğundan zor biraz ama ustalar tamponu indirmeden halledebilir, sen hiç tamponu sökmediysen zorlanabilirsin.
Muayene konusunu bilmiyorum yeni öğredim ama LPG'li araçlara sızdırmazlık raporlarını iptal ettirip bu farların yukarı aşağı ayarı yok diye ağır kusur yazılıyorsa vay halimize diyorum