207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 00:35:07
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 03, 2012, 06:08:06 #0
gokhan.bey

Siyah Angel encıl Eyes Ön Far

Bu marka far deneyimi olan varmı tavsiye edermisiniz kalitesi nasıl ışık şiddeti nasıl montaj uyumu nasıl deneyimi olanların tavsiye ve yorumlarına ihtiyacım var almayı düşündüğüm modelin linki aşağıda var şimdiden teşekkürler.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/peugeot-207-siyah-angel-far-junyan-30749555
Oku Şubat 03, 2012, 08:34:20 #1
mali

Ynt: Siyah Angel encıl Eyes Ön Far

aynısını ben kullanıyorum duruş olarak cok guzel onun harıcı far ayarları yapılamıyor yanı normal far gıbı dırek önünü gostermıyor genelde bırde gorus ısıgı dusuk ama benım on cam dahıl koyu cam filimi var ondan olabılır.
en ustekı yuva bos orada ampul yok ben ona amerıkan park baglattım hos duruyor.
montaj konusuna gelınce tamponu sokmen lazım tampon sokuldukten sonra vıdalarla takılıyor.
Oku Şubat 03, 2012, 08:35:41 #2
mali

ayrıca yenı cıkan yasaya gorede yukseklık alcaklık ayarı yapılamadıgı ıcın agır kusurlu sayılıyormus yanı muayenede tekrar orjınalını takman gerekecek
Oku Şubat 04, 2012, 02:31:03 #3
gokhan.bey

mali cevapların için teşekkür ederim bu arada tamponu sökmek zor mu ?
Oku Şubat 04, 2012, 02:42:56 #4
junker

ayrıca yenı cıkan yasaya gorede yukseklık alcaklık ayarı yapılamadıgı ıcın agır kusurlu sayılıyormus yanı muayenede tekrar orjınalını takman gerekecek

Bu olay sadece xenonlar için geçerli, halojen far için yüksekli ayarı şartı aranmıyor(hafif kusur oluyor).
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2012, 02:44:37 Gönderen: junker »

Oku Şubat 04, 2012, 02:43:55 #5
junker

mali cevapların için teşekkür ederim bu arada tamponu sökmek zor mu ?

Biraz pratik bir usta tamponu sökmeden sadece üst tarafı ayırarak farları değiştirebilir.

Oku Şubat 08, 2012, 14:48:16 #6
VoLKaNKK

aynısını ben kullanıyorum duruş olarak cok guzel onun harıcı far ayarları yapılamıyor yanı normal far gıbı dırek önünü gostermıyor genelde bırde gorus ısıgı dusuk ama benım on cam dahıl koyu cam filimi var ondan olabılır.
montaj konusuna gelınce tamponu sokmen lazım tampon sokuldukten sonra vıdalarla takılıyor.

Ben, 6000k xenon ile kullanıyorum.

Ayar konusu biraz sıkıntı (ustaların bazıları anlamıyor bu işi bu konuda dertliyim biraz), tam istediğin şekilde ayar yaptıramıyorsun. Ancak görüş anlatılan kadar kötü değil. Belki zeminin siyah olması ve farların yeri dezavantaj yaratabilir ama Bence ayarı iyi ise yeterli aydınlatıyor. Çok zorda kalırsan sis farlarından destek alabilirsin ama uzunları pek beğenmedim açıkçası. Ancak bu konu biraz göreceli tabii ki. Şimdi sen normal peugeot farlara xenon tak yeri göğü aydınlatır ama muhtemelen önündeki şoförler de kulaklarını bolca çınlatır Smiley.   

Bunun dışında angelları ve ledleri çok hoş görüntü sunuyor bence. Buhar yapma ihtimali var iyi silikon yapmak lazım.

Sana tavsiyem bu farları almadan önce JUNKER'daki depo markalı farlara veya orjinal RC farlarına bi bak. Ben alırken RC farları pahalı ve pek piyasada yoktu olan da pahalıydı, depo markalıları bilmiyordum bile.

Montajında ön panjur tampona bağlı olduğundan zor biraz ama ustalar tamponu indirmeden halledebilir, sen hiç tamponu sökmediysen zorlanabilirsin.

Muayene konusunu bilmiyorum yeni öğredim ama LPG'li araçlara sızdırmazlık raporlarını iptal ettirip bu farların yukarı aşağı ayarı yok diye ağır kusur yazılıyorsa vay halimize diyorum Smiley
Oku Şubat 08, 2012, 14:51:16 #7
junker

Ben, 6000k xenon ile kullanıyorum.

Ayar konusu biraz sıkıntı (ustaların bazıları anlamıyor bu işi bu konuda dertliyim biraz), tam istediğin şekilde ayar yaptıramıyorsun. Ancak görüş anlatılan kadar kötü değil. Belki zeminin siyah olması ve farların yeri dezavantaj yaratabilir ama Bence ayarı iyi ise yeterli aydınlatıyor. Çok zorda kalırsan sis farlarından destek alabilirsin ama uzunları pek beğenmedim açıkçası. Ancak bu konu biraz göreceli tabii ki. Şimdi sen normal peugeot farlara xenon tak yeri göğü aydınlatır ama muhtemelen önündeki şoförler de kulaklarını bolca çınlatır Smiley.   

Bunun dışında angelları ve ledleri çok hoş görüntü sunuyor bence. Buhar yapma ihtimali var iyi silikon yapmak lazım.

Sana tavsiyem bu farları almadan önce JUNKER'daki depo markalı farlara veya orjinal RC farlarına bi bak. Ben alırken RC farları pahalı ve pek piyasada yoktu olan da pahalıydı, depo markalıları bilmiyordum bile.

Montajında ön panjur tampona bağlı olduğundan zor biraz ama ustalar tamponu indirmeden halledebilir, sen hiç tamponu sökmediysen zorlanabilirsin.

Muayene konusunu bilmiyorum yeni öğredim ama LPG'li araçlara sızdırmazlık raporlarını iptal ettirip bu farların yukarı aşağı ayarı yok diye ağır kusur yazılıyorsa vay halimize diyorum Smiley

Ya nasıl bir muayene sistemi bu plakanın birinin olamaması hafif kusurmuş ya neyin kafası bu  Grin

Oku Şubat 08, 2012, 20:00:09 #8
serkanca07

muayene öncesi normal far ampulü takılıp sonrasında xenon ampulüne tekrar dönülebiliyorsa sorun olmaz herhalde.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan