207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 00:34:00
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 03, 2012, 01:31:21 #0
junker

Kırklareli - Dereköy

Evet arkadaşlar bugün yapıcak daha iyi bir işim olmamasından dolayı biraz kar manzarası görmek için Dereköy sınır yolunda biraz gezintiye çıktım. Orman yolundaki bir rampada beni bir J9 sıkıştırdı ve durmak zorunda kaldım, sonrada kalkamadım ve yolculuğu aynı yoldan geri dönerek bitirmek zorunda kaldım. Aşağıda amatörce çektiğimiz kareleri paylaşıyorum:

Oku Şubat 03, 2012, 02:21:52 #1
threshold

Ynt: Kırklareli - Dereköy

çok güzel bi yolculuk olmuş paylaşımın için sağol,bu karda nası kaymadan gittin bravo kış lastiği bu kadar da mı iyi yol tutuyor j9 un sıkıştırması dışında Wink

****  RC under construction  ****
Oku Şubat 03, 2012, 13:25:51 #2
ULASGNCROCK

Güzel manzara ya orda olmak vardı   Embarrassed
Oku Şubat 03, 2012, 13:35:26 #3
207SW

Güzel fotograflar yayınlamışssınız.elinizesağlık kar bi başka güzel ....eğer ısınma problemin yoksa

J F
Oku Şubat 03, 2012, 20:56:42 #4
junker

çok güzel bi yolculuk olmuş paylaşımın için sağol,bu karda nası kaymadan gittin bravo kış lastiği bu kadar da mı iyi yol tutuyor j9 un sıkıştırması dışında Wink

Michelin Alpine A4 kullanıyorum, fotolarda gözüken yolda hiç sıkıntısız gittim problem olmadı. J9 un sıkıştırdığı yer de zaten orman içindeki köylere giden dar ve çok yokuşlu bir yoldu, gerçi durmasam orda da kalmazdım büyük ihtimal.

Oku Şubat 03, 2012, 23:11:17 #5
MersiN-EmrE

Resimlere bakarken insan keyif alıyor  oralardan geçesim geldi benimde ..
Oku Şubat 03, 2012, 23:50:33 #6
threshold

Michelin Alpine A4 kullanıyorum, fotolarda gözüken yolda hiç sıkıntısız gittim problem olmadı. J9 un sıkıştırdığı yer de zaten orman içindeki köylere giden dar ve çok yokuşlu bir yoldu, gerçi durmasam orda da kalmazdım büyük ihtimal.
hakkaten iyimiş

****  RC under construction  ****
Oku Şubat 04, 2012, 00:16:37 #7
bederdem

Keyifli bir gezinti olmuş fotolara bakarak iç geçirdim Smiley
Konu dışına çıkarak merakımdan soruyorum sizin aracınızda ekran kısmında olan fan çıkışlarının orda kapak benzeri bir esans haznesi gibi birşeymi var?

2009 Peugeot 207 SW OUTDOOR 1.6 HDI 90 HP
Oku Şubat 04, 2012, 00:21:28 #8
junker

Koku kartuşu var orda, pek kullanmıyorum ama hoş bir özellik aslında.

Oku Şubat 04, 2012, 00:24:41 #9
bederdem

güzelmiş

Oku Şubat 04, 2012, 00:26:04 #10
junker

güzelmiş

Geçen alıcaktım yenisini ama servisteki eleman boşver para verme 1 ay gitmiyor deyince vazgeçtim  Smiley

Oku Şubat 04, 2012, 00:31:20 #11
bederdem

güzelmiş

Geçen alıcaktım yenisini ama servisteki eleman boşver para verme 1 ay gitmiyor deyince vazgeçtim  Smiley
Bende hazne benzeri bişey sanmıştım meğerse kartuşmuş demek vay arkadaş daha neler görecez  Shocked
İçinde fitili filan varsa glade yedeklerinden alıp içine batır tekrar geri tak kokusu biraz karışık olur ama  Cheesy

Oku Şubat 04, 2012, 00:35:06 #12
junker

güzelmiş

Bende hazne benzeri bişey sanmıştım meğerse kartuşmuş demek vay arkadaş daha neler görecez  Shocked
İçinde fitili filan varsa glade yedeklerinden alıp içine batır tekrar geri tak kokusu biraz karışık olur ama  Cheesy

Fitile enjektörle glade bile bastım ama fayda etmedi ertesi gün geçti kokusu Grin

Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan