207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 00:03:34
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 31, 2012, 13:59:19 #0
Crazy Frog

Kış Lastiği Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

Kış Lastikli Nissan Note, M+S (Mud+Snow yani gerçek 4 mevsim,yazlık değil) lastikli Dacia Duster'a karşı.

Oku Ocak 31, 2012, 14:17:50 #1
yavuzks

Ynt: Kış Lastiği Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

yaramaz olurmu yaaa, zincire bile gerek kalmıyo lastik iyiyse

Sınıfının Küçücük Kalpli Kocaman Çocuğu 207 1.4HDI...
Oku Ocak 31, 2012, 14:46:22 #2
egetwin

Gökhan gecen karda yolda kalınca kar lastiği almaya karar verdim. gittim bu cumartesi kar lastiği aldım sadece 2 tane önlere ve o gecede test etme imkanım oldu ümitköyde , heryer buzdu fln. ve inanamadım mükemmel bir tutuş! eğer 4 mevsim lastiklerim olsaydı araba ilerleyemezdi bile Smiley
Oku Ocak 31, 2012, 15:43:15 #3
VoLKaNKK

Kış lastikleri çok iyi oluyor bide ses yapmasa tadından yenmez  Grin
Oku Ocak 31, 2012, 17:14:46 #4
Crazy Frog

Gökhan gecen karda yolda kalınca kar lastiği almaya karar verdim. gittim bu cumartesi kar lastiği aldım sadece 2 tane önlere ve o gecede test etme imkanım oldu ümitköyde , heryer buzdu fln. ve inanamadım mükemmel bir tutuş! eğer 4 mevsim lastiklerim olsaydı araba ilerleyemezdi bile Smiley

Kar lastiğinin üzerindeki kılcal kesiklere kar doluyor ve onlarda yerdeki kara yapışınca yol tutuş mükemmel oluyor. Mantık bu Smiley En iyisini yapmışsın, güle güle kullan  Wink

Oku Ocak 31, 2012, 17:19:43 #5
207SW

4 mevsim lastik ile kış lastiği arasındaki fark sanırım kösele ayakkabı ile bot arasındaki fark kadar vardır ...diye düşünüyorum..

J F
Oku Ocak 31, 2012, 23:59:59 #6
eerden

bende almayı düşündüm continental  215/45/17 için fiyat istedim ama adet başı 588 lira deyince bu senelik erteleme kararı aldım. Onun yerine 120 liraya iyisinden bir adet kışlık bot aldım işe gidip geliyorum  Cheesy ama yakın zamanda jantlarımı 15" e düşürmeyi düşünüyorum.
Oku Şubat 01, 2012, 09:07:41 #7
PPN07

şuan aracımda 215/45/17 nexen marka kış lastiği kullanıyorum çok menmunum 4 adedini 680 tl normal lastikle arasında çok fark var. tabi marka lastiklerle kıyaslanamaz ama performansı menmun eder hiç bi rampada kalmadım. sadece şikayetim arabamın önünün kar küreme makinası gibi karı küremesi başka bi sorun yok
Oku Şubat 10, 2012, 12:05:34 #8
Crazy Frog

Herkese kış lastiği aldırıcam kafaya koydum Smiley

Kış lastiği olmayan X5 ve LandCruiser'a dikiz..

Oku Şubat 10, 2012, 13:31:18 #9
207SW

kış lastiği şart!!!

J F
Oku Şubat 10, 2012, 13:52:46 #10
Mete

150 bin euroluk arabaya binipte kış lastigi almamak nedir? cahillik mi? cimrilik mi? çözemedim ben Cheesy

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Şubat 10, 2012, 17:35:22 #11
umit-ziya

bende almayı düşündüm continental  215/45/17 için fiyat istedim ama adet başı 588 lira deyince bu senelik erteleme kararı aldım. Onun yerine 120 liraya iyisinden bir adet kışlık bot aldım işe gidip geliyorum  Cheesy ama yakın zamanda jantlarımı 15" e düşürmeyi düşünüyorum.
Takas dusunurseniz orjinal aluminyum alasim jantlarim var15 "

1.4 vti 95bg active
Oku Şubat 12, 2012, 12:43:45 #12
Naman

M+S gerçek kış lastiği değildir yalnız bunu belirtmek lazım. Gerçek kış lastiği bir tepe simgesi içinde kar tanesi simgesiyle belirtilir.

Her gün haberlerde izlediğimiz o trajikomik kazaların hemen hepsi kış lastiğinin kullanılmamasından dolayıdır.

Mümkünse 4 lastiğe de orjinal ebatlarında takılmalı ve üzerlerine zincir takılmamalıdır.

Kış lastiği ayrıca mükemmel bir yağmurlu hava lastiğidir. 2-3 cm suda zerre aquaplanning yapmaz.

Ha bir de, kış lastiği yazın alınır Cheesy Kışın heleki kar yağdığında fiyatlar yarım misli artar Smiley
Oku Şubat 12, 2012, 15:28:04 #13
junker

Ben yazın pazarlık yapıp parasını ödüyorum, sonra eylülde gidip lastikleri taktırıyorum. Böylece hem ucuz alıyorum hemde lastik taze oluyor  Smiley

Oku Şubat 12, 2012, 16:24:46 #14
Ozgur

Kış lastikleri ne zaman takılmalı, ne zaman çıkarılmalıdır?
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan