207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 23:47:46
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 27, 2012, 02:18:03 #0
by KÖSE

KIMSESIZLERE DUYARSIZ KALMAYALIM....

Bu gece ve onumuzdekı 1 hafta   İstanbul'da Hissedilen Sıcaklık -10 Derece Olacaktır. Gözünüze takılan bir evsiz var ise Lütfen 0212 455 13 00 nolu hattan İBB'ye Veriniz. ...

Beyoglunda oturan vatandaslarımız  444 0 160 nolu telefondan zabıta yetkılılerıyle ırtıbat kurabılırler....

Kendınız bırakmak ıstersenızde  istanbul avrupa yakasındakı ana toplama merkezı alıbeykoy ıtfaıyesının yanındakı spor salonudur kapıda sızı personelmız karsılayacak sorgusuz sualsız vatandasımızı sızden teslım alacaktır...

Beyoglu sınırlarında var ıse özelden banada msj atabılrsnız arkadslar ...
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2012, 10:22:56 Gönderen: hüsrev »

Oku Ocak 27, 2012, 10:05:53 #1
fatihRC

Ynt: KIMSESIZLERE DUYARSIZ KALMIYALIM....

Buraya yazmakla çok güzel düşünmüşsün +10

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Ocak 27, 2012, 10:20:50 #2
hüsrev

sokakta kalanların Allah yardımcısı olsun çok soğuk çokk  Sad
Oku Ocak 27, 2012, 20:07:27 #3
by KÖSE

3 sene evel gorevdeyken bır ananos geldı taksım gezı parkında  16 yaslarında bır genc yatıyor dıye hemen  oraya gıtık malesef  polısler bızdeb cok daha once gıtmıslerdı  gazeteyle ustunu kapatılmıstı  donarak can vermıs cocukcaaz:-(
bız heryere dıdık dıdık bakmıstık ama malesef o konteynırın arkasına saklanmıs soguktan kımselerde onu gormedıgı ıcın orada uyuya kalmıs ve bırdaha uyanmadı  ..
duyarsız kalmıyalım gerekırse yoldakı halı harap ınsanlara bıle soralım kalıcak yerınız varmı dıye .
belkı bır soru bır hayat kurtarır:-(

Oku Şubat 01, 2012, 11:33:33 #4
yavuzks

3 sene evel gorevdeyken bır ananos geldı taksım gezı parkında  16 yaslarında bır genc yatıyor dıye hemen  oraya gıtık malesef  polısler bızdeb cok daha once gıtmıslerdı  gazeteyle ustunu kapatılmıstı  donarak can vermıs cocukcaaz:-(
bız heryere dıdık dıdık bakmıstık ama malesef o konteynırın arkasına saklanmıs soguktan kımselerde onu gormedıgı ıcın orada uyuya kalmıs ve bırdaha uyanmadı  ..
duyarsız kalmıyalım gerekırse yoldakı halı harap ınsanlara bıle soralım kalıcak yerınız varmı dıye .
belkı bır soru bır hayat kurtarır:-(

Rabbim kimsesiz bırakmasın, düşmanım bile olsa yalnız kalmasın Sad

Sınıfının Küçücük Kalpli Kocaman Çocuğu 207 1.4HDI...
Oku Şubat 02, 2012, 16:30:06 #5
Ozgur

Ynt: KIMSESIZLERE DUYARSIZ KALMAYALIM....

Çok iyi düşünmüşsünüz. Allah evsizlerin, gidecek yeri olmayanların yardımcısı olsun. Geçen yıl İstanbul'da buz gibi soğuk bir havada Beyoğlu'nda çocukları ile dilenen bir kadın gördüm. Eşim de yanımdaydı, gelin şu restoranda birlikte sıcak bir çorba içelim, yemek yiyelim dedik. bize para lazım para deyip terslediler. Şaşkın şaşkın bakakalmıştık. Gerçek ihtiyaç sahibi ile alışkanlık haline getirmiş olanın alnında yazsa keşke Sad
Oku Şubat 03, 2012, 00:47:57 #6
by KÖSE

Çok iyi düşünmüşsünüz. Allah evsizlerin, gidecek yeri olmayanların yardımcısı olsun. Geçen yıl İstanbul'da buz gibi soğuk bir havada Beyoğlu'nda çocukları ile dilenen bir kadın gördüm. Eşim de yanımdaydı, gelin şu restoranda birlikte sıcak bir çorba içelim, yemek yiyelim dedik. bize para lazım para deyip terslediler. Şaşkın şaşkın bakakalmıştık. Gerçek ihtiyaç sahibi ile alışkanlık haline getirmiş olanın alnında yazsa keşke Sad

sakın para vermeyın otarzlarını sıze yemınle 2009 model accentı  olan dılnecı tanıyorum ben:-))))

Oku Şubat 03, 2012, 12:11:20 #7
Ozgur

Ben o zamandan beri kim ihtiyaç sahibi kim değil anlayamıyorum. Bu tipler yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerine duyarsız kalabiliyoruz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan