207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 23:31:08
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 29, 2012, 11:25:24 #60
defjam

Ynt: Yakiti indirimli almak???

sadece katkı için
her depoda
50lt shell = 205.50
50lt opet = 190.50
mazot filitresi = 44tl

her 3 depoda bir shell almazsanız mazot filitreniz bedava seçim sizin
Oku Ocak 29, 2012, 11:36:36 #61
gauto

Farklı bir bakış açısı defjam Cheesy

Yakıtını yağını ver yeter...
Oku Ocak 29, 2012, 11:37:54 #62
defjam

Cheesy
Oku Ocak 29, 2012, 11:39:00 #63
matara

Sanırım ben yanlış biliyorum  sizin verdiğiniz shell in siteye girdim katkı içerir ibaresi göremedim dostum..
Herhalde ben yanlış anlamışım bu yakıtı kusura bakmayın.. Bide sadece bende bayağı bir etki bırakmış psikolojik sanırım..

Son olarak daha öncede paylaştığım bir bilgiyi özetlemek istiyorum ;

Akaryakıt teknolojisinin öncü şirketi Shell, geliştirdiği sentetik katkı olan GTL teknolojisine (Gas to Liquids)-(Gazdan sıvıya dönüştürülmüş)” sahip yeni ürünü “Shell V-Power Diesel+GTL teknolojisini tanıttı.
En son dizel teknolojisi ve sentetik dizel tipi yakıtın kombinasyonu olan Shell V-Power Diesel+GTL teknolojisi yeni nesil dizel araçlar için üretildi. GTL katkısının kükürt değeri çok düşük iken setan sayısı sıradan dizellere göre daha yüksek. Yeni yakıt, içerdiği formül ile sıradan dizellere göre daha temiz ve verimli bir yanma sağlıyor, tortu birikmesinin önüne geçiyor, motoru sürekli temizleyerek ömrünü uzatıyor ve performansını daha da artırıyor...

Oku Ocak 29, 2012, 11:44:27 #64
defjam

gtl teknolojisinin dizel yakıta katkısı nedir bölümüne girersen görebilirsin dostum verdiğim linkte
Oku Ocak 29, 2012, 11:58:17 #65
matara

Benim bilgidiğim Shell V-Power Diesel+GTL sadece disel motorlarda kullanılmak üzere  ( GTL - Gas To Liquid  Doğalgazdan sentitize edilmiş ) katkılar la uyarlanmış bir yakıt türü Zaten sentetik bir yakıttır .. Sayfada da bunu belirtmişler zaten """ Gazdan Yakıta (Gas to Liquids) adı verilen
özel bir katkı içerir """   Yani  Ham Petrolden üretilen mazotun içine katılan birşey değil , O zaman her şirket katkıları extra satmasınlar mazotun içe döksünler vede litre başına 0,15 kuruş Shell gibi fazla satsınlar olur dimi Smiley

Oku Ocak 29, 2012, 14:20:03 #66
defjam

dostum sen nasıl anlamak istersen türkçeyi nereye çeksen oraya gider bana göre shell gtl katkıdır sana göre neyse o kalsın neyi kullanıp kulanmamakta herkesin kişisel özgürlüğü bu konuyu uzatmanın anlamı yok
Oku Ocak 29, 2012, 19:24:58 #67
twobye

Gtl bir katkıdır gtl bir katkı olmasaydı gtl bir yakıt türü olurdu.

Oku Ocak 30, 2012, 09:39:45 #68
defjam

+1
Oku Ocak 30, 2012, 20:15:48 #69
sserdar

+1

defjam senin bu arabayı ben çok beğeniyorum maşallah gel benim premium la takas yapalım şunu... Cheesy
Oku Ocak 31, 2012, 22:12:59 #70
defjam

olabilir Smiley
Oku Şubat 02, 2012, 16:24:30 #71
Ozgur

Arkadaşlar;
Belki aradaki sayfalarda haberi verilmiştir, ben tesadüfen öğrendim; Ankara Yenimahalle, İstanbul yolu üzerindeki Petrol Ofisi 100 TL ve üzeri mazota ve benzine indirim yapıyor. Mazotun litresi 3.87 iken 3.79'a vermişlerdi. Honda ve Skoda'nın hemen önündeki Petrol Ofisinden söz ediyorum. Evim oraya çok yakın olduğu için şehirlerarası seyahatlerimde önce oradan depoyu dolduruyorum. İndirim sürekli devam ediyor. Tek söylemeniz gereken (şifre) "100 lirayı geçer". Paylaşmak istedim.   
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan