207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 23:30:41
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 23, 2012, 13:53:31 #0
umit-ziya

Yakiti indirimli almak???

Arkadaslar bugun kafama bisey takildi sizinle paylasmak istedim ? Benim babam bi kargo surketinin aracini kullaniyo ama arac sahsa ait arac hergun yaklasik 85-90 litre mazot yakiyo ? Arac sahibi adam bi sirketle anlasma yapmis kendi basina ? Mazotu 3.60 dan aliyo normal fiyati nedir bilemem ? Biz forumdaki tum araclar birlesip turkiye genelinde ? Bir akaryakit sirketiyle anlasma yapip yakiti ucuzaalma imkanimiz olamaz mi ? Bu konuda fikri olanlarin fikirlerini bekliyorum saygilar...

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 23, 2012, 14:57:37 #1
207arda

Ynt: Yakiti indirimli almak???

vala cok guzel bır fıkır keske bole bır ımkan yaratabılsek fazla bır bılgım yok ama keske yapabılsek Smiley

AZ YAKAR COK KACAR Wink
Oku Ocak 23, 2012, 15:28:34 #2
Naman

Bu öyle kolay bir işlem değil. Kaldı ki yakıt tipine göre kar marjları ve maliyetleri değiştiğinden ayrıca bunun üzerine bir de lojistik maliyetler eklendiğinden her yerde farklı fiyat olacaktır.

3.6 TL kötü bir fiyat değil.

Eğer böyle birşey düşünülüyorsa, dağıtım şirketleriyle değil, belli illerde belli istasyonlarla anlaşma sağlanmalı.
Oku Ocak 23, 2012, 15:35:35 #3
hüsrev

Bu öyle kolay bir işlem değil. Kaldı ki yakıt tipine göre kar marjları ve maliyetleri değiştiğinden ayrıca bunun üzerine bir de lojistik maliyetler eklendiğinden her yerde farklı fiyat olacaktır.

3.6 TL kötü bir fiyat değil.

Eğer böyle birşey düşünülüyorsa, dağıtım şirketleriyle değil, belli illerde belli istasyonlarla anlaşma sağlanmalı.
çok doğru...
Oku Ocak 23, 2012, 17:05:56 #4
umit-ziya

Yani gunde 90 litre yakit alan bi kisi bole bi anlasma yapabiliyosa mesela biz ankara ekibi olarak bi istasyonla anlassak guzel fiyat aliriz gibime geliyo acikcasi ?Kac arac vardir yani ?

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 23, 2012, 17:48:59 #5
ultraviolet80

VALLA BEN ZATEN AYTEMİZDEN 3,59 A ALIYORUM KİŞİSEL OLARAK, TP DE DAHADA UCUZ.
Oku Ocak 23, 2012, 19:00:23 #6
umit-ziya

Performansi nasil peki bu yakitin ? Aldiginiz yerde benzin ne kadar ? Bole ucuza nasi satabiliyolar ya

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 23, 2012, 22:11:00 #7
Omurek

Su an a kadar okudugum en mantıklı konu.Dusunce gercekten guzel.Ankarada dizel aracımla gunde 50 Km yol yapıyorum.Ayrıca tasıt tanıma benzeri bir sistem ile anlasma yapılırsa tum Turkiyede gecerli olur kanısındayım. Calıstıgım sirketin toplam 10 aracı var yakıt sirketi ile anlasma yapmıslar tum calısanlar ve sirket aracları %5 ucuza alıyor.10 kisi icin bunu yapıyorlarsa tum 207 ciler icin guzel rakamlar elde edilebilir diye dusunuyorum.
Oku Ocak 23, 2012, 23:19:41 #8
umit-ziya

Evet arkadaslar adminlerinde onderliginde bole bisey yapmaya calisalim derim ? Bben sahsen vaktim oldugunda her zaman yakit aldigim bi total istasyonu var Oranin patronuyla gorusmeyi dusunuyorum ? Sonucu paylasirim gorusebilirsem ?

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 24, 2012, 00:09:29 #9
207arda

vaa 10 arac için
%5 indirim yapıyorlarsa bız 207 cıler toplandıkmı cok guzel rakam alırız gercekten..ama bunu sehır olarak degıl tum sehirler için yapmak lazım Wink

AZ YAKAR COK KACAR Wink
Oku Ocak 24, 2012, 00:47:43 #10
Kemanyak

Sunpet'te indirim var Fullforce kullanıyorlar Opetin mamülü. Tabela hariç her şey opet. 3.59 dan alıyorum ki Zonguldakta yaşayanlar bilirler belki de Türkiye'deki en pahalı yakıt buralarda satılır.

207 Outdoor 1.6 HDİ
Never change, when it works !
Oku Ocak 24, 2012, 08:34:17 #11
ultraviolet80

Performansi nasil peki bu yakitin ? Aldiginiz yerde benzin ne kadar ? Bole ucuza nasi satabiliyolar ya

valla 16.000 kimye geldim şuana kadar hep aytemiz ve tp den aldım. aytemiz gelirken baktım 3,52. türkiye petrolleri wen son 3,39 tl idi. ,3,45 olmuştur diye tahmin ediyorum.

performans hiç farketmiyor diğerleriyle... zaten aracım performans aracı değil 1,4 dizel 70 hp
Oku Ocak 24, 2012, 09:14:13 #12
umit-ziya

Uzun vadede sikinti cikarmasinda size ? Benzin ne kadar aldiginiz yerde ?

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 24, 2012, 09:49:59 #13
matara

Ben bu ucuz benzinlerden almayı tasvip etmiyorum heleki mazot.. Full e gidiyorsun iki muhabbet abi full opeti yada türk petrol den alıyor mazotu diyor.. E kardeşim o 3,80 e satarken sen nasıl 3,55 e satıyorsun.. Shell ve Petrol ofisin merkezlerinde çalışan kimyager arkadaşlarım var.. full birzden benzin mazot almıyor ki dedi .. Anladığım kadarı ile bu tür istasyonlar bazı karışım ve katkı maddelerini kullanıyor & kullanmıyormu ne maliyetini aşağıya çekmeye çalışıyorlar.. Kafamı bunlar hiç yormam
Gider Shell den GTL mi alırım kardeş en azından kükürt diye birşey yok yani mazot pompam mazot filitrem en önemlisi motorum kurum tutumuyor Performans dersen var ses desen yok sıkıntı yok kafam rahat.. Kalite her zaman iyidir..
Bir depoda  50 x 4,07 = 203 TL GTL     50 x 3,88 = 192 TL Euro Dizel   11 TL fark var.. Ayda iki depo 22 TL  Yılda 264 TL eder   sizde çıkacak bir arıza için  değermi,  değmez.. 

Oku Ocak 24, 2012, 10:51:39 #14
umit-ziya

Sizde haklisiniz ? Ama mesela shell gtl yi 3.50 den yada 3.60 dan alsaniz fena mi olur ? Eger tanidiklariniz varsa ? Bu benim konusunu actigim olayi bi sorarmisiniz size zahmet ? Belki bi bilgi alirsiniz

1.4 vti 95bg active
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan