207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 23:07:16
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 20, 2012, 22:45:13 #0
anubis026

yeni aldığım aracın kaplaması

Selamlar,
İlk ve şu an aklıma takılan en önemli konuyu size sormak istiyorum;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2006-model-1-4hdi-full-full-112000km-de-71514864/pasif-ilan/

İlandaki aracı bugün satın aldım, görüleceği üzere araçta turuncu kaplama var, bu tip kaplamalar çıkarıldığında alttaki boya deforme olur mu? Yani kaplama kullanılmayacak kadar deforme olup da söktürmek zorunda kalırsam diye soruyorum. Teşekkürler şimdiden, yorumlarınız çok önemli içimin rahatlaması için.
Oku Ocak 20, 2012, 22:56:37 #1
mali

Ynt: yeni aldığım aracın kaplaması

oncelıkle aracın hayırlı olsun,
soruna gelınce fon makınesı ıle kaplamayı sokersen boyaya herhangı bır zarar vermezsın ayrıca klay sokulur fon makınesı olmadan sokersende sorun olmaz ama folynun yapıskanı kaportada kalır pasta cıla yaptırman gerekır. kendın sokmeyıp bı reklamcıyda goturebılırsın...
Oku Ocak 20, 2012, 23:02:19 #2
ibrahimt

şık duruyo bence kalsın boyle Smiley
Oku Ocak 20, 2012, 23:25:40 #3
anubis026

kendim kesinlikle sökmem zaten, sağlam bi yere götürür söktürürüm de yine de soru işareti kalmıştı aklımda. yorumlar için teşekkürler. peki f/p açısından iyi bir fiyat mıdır bu? açıkçası hiç 207 araştırmamıştım alfa 147 lere çok baktım gittim 207 aldım Cheesy
Oku Ocak 20, 2012, 23:29:39 #4
mali

fıyat uygun bence...
aracın hasar durumu ne ?
Oku Ocak 20, 2012, 23:32:15 #5
anubis026

iki ufak kazası var sağ ve sol ön kapı sürtmelerden dolayı orjinaliyle değiştirilmiş. araç banazın sahibinin oğlununmuş, kaplamayı, jantları, arka stopları falan o taktırmış.
Oku Ocak 20, 2012, 23:37:19 #6
mali

iki ufak kazası var sağ ve sol ön kapı sürtmelerden dolayı orjinaliyle değiştirilmiş. araç banazın sahibinin oğlununmuş, kaplamayı, jantları, arka stopları falan o taktırmış.
yanı guvenılır bırısı ıse sorun yk cunku genelde kaplamayı byalı araclara uyguluyorlar yanı tamamı degıl 10 araba varsa 8 ı boyalı Cheesy eger ruhsatta işliyse ve senın zevkıne uygunsa sokturme derım boyaya zararı olmadı gıbı yararıda var cızıklerden ve gunes yanıklarından korur hemde hos bır goruntu verır Smiley
Oku Ocak 20, 2012, 23:38:11 #7
umit-ziya

Gule gule kullanin arac gercekten kendini gosteriyo ?

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 20, 2012, 23:45:57 #8
anubis026

yanı guvenılır bırısı ıse sorun yk cunku genelde kaplamayı byalı araclara uyguluyorlar yanı tamamı degıl 10 araba varsa 8 ı boyalı Cheesy eger ruhsatta işliyse ve senın zevkıne uygunsa sokturme derım boyaya zararı olmadı gıbı yararıda var cızıklerden ve gunes yanıklarından korur hemde hos bır goruntu verır Smiley

Aldığım yer güvenilir evet, eskişehirdeki yetkili peugeot bayii, teşekkürler yorum için, aklımdaki son soru işareti giderilmiş oldu.
Oku Ocak 21, 2012, 01:28:45 #9
twobye

Bu kaplama işinin türkiye Guru su Ankara GMG GARAGE firmasıdır, derlerki sökülme esnasında araca ve boyaya en ufak zarar vermemektedir, sökme işlemi için bir danış onlara bence.

Oku Ocak 21, 2012, 09:29:53 #10

kapartoya oturmuş folyoyu ısıtmadan sökmek eğerki dandik diye tabir ettiğimiz folyodansa kesinlikle verniğini alır. sadece yapışkanı kalsa iyi ama vernik gittiği zaman boyatmak gerekir. ısıtmadan sökmeyiniz kesinlikle.

"10 207 1,4 HDI TRENDY
Oku Ocak 21, 2012, 10:16:17 #11
yavuzks

kapartoya oturmuş folyoyu ısıtmadan sökmek eğerki dandik diye tabir ettiğimiz folyodansa kesinlikle verniğini alır. sadece yapışkanı kalsa iyi ama vernik gittiği zaman boyatmak gerekir. ısıtmadan sökmeyiniz kesinlikle.

Aynen katılıyorum, çok sıkıntı yaratabilir vernik hususunda. Ayrıca altından boyalı olmayan parçalar çıkabilir. Kaplama araçların altından ne çıkacağını bilemezsin arabayı sürttükten sonra kaportada düzelttirip boyatmadan folyo çektirmiş olabilir, ben sanayide nalburum böyle şeylerle karşılaşıyoruz.. araban hayırlı uğurlu olsun. çok şık görünüyo bu şekilde. bence hiç söktürme. sadece kapı içleri mavi pek hoş durmuyo resimlerde. ayrıca iyiki 147den vazgeçmişsin.aramıza hoşgeldin...

Sınıfının Küçücük Kalpli Kocaman Çocuğu 207 1.4HDI...
Oku Ocak 21, 2012, 11:02:06 #12
alimerto

hayırlı olsun, bence de hiç söktürme böyle daha güzel durmuş ilgi çekici Smiley aramıza hoşgeldin, keyifli forumlar!!

sürünen aslan 207 sw Smiley)
Oku Ocak 21, 2012, 11:42:17 #13
alidata

Ben olsam ben de sökmezdim, araç çok güzel duruyor bu haliyle. Jant ve renk uyumu çok tatlı. Eğer sökmek istersen de arkadaşların uyarılarını dikkate almalısın.

Oku Ocak 21, 2012, 12:14:57 #14
anubis026

Bu kaplama işinin türkiye Guru su Ankara GMG GARAGE firmasıdır, derlerki sökülme esnasında araca ve boyaya en ufak zarar vermemektedir, sökme işlemi için bir danış onlara bence.

Aldığımda görevliyle konuştum, kendisi araç sahibinin Ankara'da GMG Garage da 2000TL gibi bir rakama yaptırdığını söyledi, ne kadar doğrudur bilemem, daha önce hiç duymamıştım GMG'yi.
Açıkçası şu an sökmek istemiyorum ama deforme olursa kaplama, apışıp kalmayım diye soruyorum. Gerekirse yine oraya götürürüm o zaman. Hepinize teşekkürler.. iyi forumlar..
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan