207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 23:06:51
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 20, 2012, 14:29:44 #0
brknr

Siz Olsanız Ne Yaparsınız

Arkadaşlar,

Oturduğum apartmana ait açık otoparkımız var,yaklaşık 7-8 araçlık.Oturduğum yer de haftada 1 semt pazarı kurulan bir yerde,hatta tam içinde denebilir.Park problemim ne iyiki yoktu.
Ta ki 34 plakalı bir mercedes jeep türeyene kadar...
Adam tamda pazar kurulan günden 1 gece önce ve pazarın dağıldığı günün akşamında geliyor ve apartmanın otopark çıkışının önüne aracını park ediyor ve gidiyor.Şunuda hemen söyliyeyim birkaç kez trafik polisleride anons ederek aracını kaldırmasını söyledi(ben bir şey yapmadım Smiley tabi anlayana...
Ben bir kez eve geldiğimde (aracı evimden uzak paralı bir otoparka park ettikten sonra) adamım arabasını yine bizim giriş çıkışın önüne park ettiğini gördüğümde gittim silgeçlerini kaldırdım..Sabah evden çıktığımda hala silgeçleri havada duruyordu..(Anlayan anlar değilmi?)
Son 4 haftadır adamın silgeçlerini sürekli kaldırıyorum ama inatla aynı şeyi yapıyor....

Biraz uzun oldu galiba ama durumu anca anlatabildim...Smiley
Evet siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Oku Ocak 20, 2012, 14:43:04 #1
twobye

Ynt: Siz Olsanız Ne Yaparsınız

Tarifiğin aracı çekmesi yada park cezası kesmeli.

Baktın olmuyor bir not yaz okunur şekilde ön camına yapıştır.

Oku Ocak 20, 2012, 14:52:44 #2
Woshborn

sen .... denk gelmişin.  bir kere olur 2kere olur ama 3 kereden fazla olmuş ara trafiği çeksinler bak bakalım aracı bir daha oraya bırakabilirmi,,,,

Forumda stikersız araç kalmasın..
Oku Ocak 20, 2012, 14:53:33 #3
matara

Smiley gıcık bir durum böyle tiplere ;
1- Boydan boya anahtarla gez etrafında   Grin
2- Tekerleklerin hepsine civi modülü yapabilirsin  Roll Eyes
3- Sileceklerini yerinden çıkarta bilirsin  Cool
4- Camını taşla kırablirsin  Huh?
5- Not bırakacaksın  Wink

Bunlar tabi şaka ama 2 madde olabilir  Cheesy  Bizim sitenin önünede bırakıyordu bir tip bir gün yakaladım tam konuyu açtım sen nediyon be diye hırladı tipine baktım kafayı geçirecektim sabır çektim.. içimden bir daha görürsem bütün tekerlerine çivi koyucam dedim  4-5 aydır bırakmıyor.. Anladı herhal Smiley

Oku Ocak 20, 2012, 14:55:39 #4
umit-ziya

Twobye a kadtiliyorum bi kere cektir aracini bak bi daha park ediyo mu ?

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 20, 2012, 15:10:24 #5
alimerto

trafik de çağırıp çektirmek çözüm ama genelde bu tip işlerde özellikle şehir içinde zabıta trafik daha avantajlı çünkü anons yok, uyarı yok direk çekiyor! birebir komşumun evinin önünde yaşadım, garaj çıkışıda değildi evin bahçe kapısı önüne koymuş ve bebek arabası yada elinde eşya olsa yada tekerlekli sandalye olsa çıkamıyolardı! zabıta trafik çağırdılar direk çekti götürdü!

sürünen aslan 207 sw Smiley)
Oku Ocak 20, 2012, 16:20:17 #6
alidata

Bence ilk önce bir uyarı notu yaz. Derdini güzelce anlat.
Aynı olmasa da benzer bir olayı ben de yaşamıştım. Sitemizin otoparkına biri aracını park etmeye başlamıştı. İlk etapta çok dert etmedim ama işler yoğunlaşıp geç gelmeye başlayınca yer bulma problemi ortaya çıkmaya başladı. Komşulara sordum, kimse bilmeyince camına not bıraktım. Dedim ki; "Burası site sakinlerinin ortak kullandığı bir otoparktır. Tüm dairelere sordum ve site sakini olmadığınızı anladım. Bu günden sonra bu otoparka aracınızı bırakmanızı istemiyorum. Bir itirazınız varsa B Blok daire 7'de oturuyorum, itirazınızı yüzüme karşı söyleyiniz."
O günden sonra aracını bırakmadı arkadaş. Sonra baktım arkada otoparkı olmayan evlerin birinin önünde duruyor araç Smiley

Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan