207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 23:00:24
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 27, 2012, 22:15:25 #30
serkane

Ynt: Bu 207 niye tam yıkanmaz!:)

bukadar takıntılı olmayın arkadaşlar, hava şartları nedeniyle ben aracımı yaklaşık 1-1,5 aydır yıkatamıyorum, öyle şeyler söylüyorsunuz ki sanki araba 2 gün sonra kirlenmeyecek Smiley rahat olun derim

207 1.4 trendy2-tronic / 2009
Oku Ocak 27, 2012, 22:32:37 #31
gauto

Sitenin malzemesi oldum ben bu yüzden Cheesy
Yıkamacım benden nefret etmek üzere... Hava tabancası ile suyu uçuruyor, ona rağmen kalıntılar oluyor. Ben ücreti kasaya ödeyene kadar bir tur daha siliyorlar. Ben çıkmadan kendi bezimle bir tur geçiyorum(sızma olan yerleri) ardından eve gidene kadar sızan diğer suları evin önünde siliyorum. Ne zaman arabayı yıkatsam kapıcı dahil, milletin malzemesi oluyorum benim arabaya da el at diye Cheesy
Her şeye rağmen aynaların yanındaki o uzun ince beyaz çizgiler bir saat sonra bana göz kırpıyor....

Yakıtını yağını ver yeter...
Oku Ocak 28, 2012, 09:48:27 #32
motörhead

Yıkamacım benden nefret etmek üzere... Hava tabancası ile suyu uçuruyor, ona rağmen kalıntılar oluyor. Ben ücreti kasaya ödeyene kadar bir tur daha siliyorlar. Ben çıkmadan kendi bezimle bir tur geçiyorum(sızma olan yerleri) ardından eve gidene kadar sızan diğer suları evin önünde siliyorum. Ne zaman arabayı yıkatsam kapıcı dahil, milletin malzemesi oluyorum benim arabaya da el at diye Cheesy
Her şeye rağmen aynaların yanındaki o uzun ince beyaz çizgiler bir saat sonra bana göz kırpıyor....

Yan ayna iptali öneriyorum. Dikiz aynasından bakarsın. Ohh, mis Grin

It's not the ride, it's the rider
Oku Ocak 28, 2012, 11:28:35 #33
207arda

kardesım aynı seyler banada oluyor yıkamacıya gıtmıyorum ben o yuzden evımım onunde bahcede saatlerce ugrasıp o su damlamacıklarını yok edıyorum ondan sonrada ustunu ortuyorumiçim rahat edıyor Smiley  bide peder bey ustunu acıp bı yerlere gıtmeye kalkmasa cok guzel olcak ama nerdeeee yapcak bişe yok Undecided

AZ YAKAR COK KACAR Wink
Oku Şubat 03, 2012, 16:04:50 #34
gauto

motörhead, önerini değerlendirmeye aldım Cheesy
Arda, ben de çadır kullanmayı planlıyordum ama her sabah aracı kullanmak zorundayım Sad
Ters mıknatıslanma gibi bir şey icat etseler de tozlar arabaya yapışmasa böyle Cheesy

Yakıtını yağını ver yeter...
Oku Şubat 20, 2012, 20:33:34 #35
ufuk207

araban siyah olursa ve o izler bide kurursa hepten kötü oluyor.Ben artık silmekten usandım o yüzdende artık takmamaya çalışıyorum.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan