207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 22:41:19
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 17, 2012, 14:26:26 #0
ibrahimt

BU janttan kullanan varmı? Varsa Fotoğrafını ekleyebilirmi?

Aşağıdaki jantı kullanan varmı? bu janttan kullanmak ıstıyorum sıyah 207 de.

Oku Ocak 17, 2012, 21:33:18 #1
Mete

Ynt: BU janttan kullanan varmı? Varsa Fotoğrafını ekleyebilirmi?

kullanan vardı bi üyemiz ankaradan,siyah rengi vardı onda,benim de bildigim kadarıyla oldukca hafif ve kaliteli bir jant

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Ocak 17, 2012, 22:55:02 #2
ibrahimt

ah ya ınsallah konuyu gorurde fotograf ekler Smiley
Oku Ocak 17, 2012, 23:06:35 #3
twobye

Doğru olmuştur umarım.

Oku Ocak 17, 2012, 23:25:00 #4
ibrahimt

cok tesekkurler hocam. pek bekledıgım bır goruntude durmamıs. Benım arac sıyah. ne tur bır jant kullanacagım bılemedım. Uzerınde orjınal celık jantlar var.
Oku Ocak 17, 2012, 23:27:54 #5
twobye

En klasik ama en güzel cevap RC jantı kullanın.

Oku Ocak 17, 2012, 23:49:41 #6
ibrahimt

cok klasık o da. beyaz veya sıyah kullanmak ıstıyorum acıkcası. Bunun ıcın bırhaylı arastırma yapmam gerekecek sanırım Smiley
Oku Ocak 18, 2012, 00:27:04 #7
twobye

Bir apaçilik yapıp aslında Beyaz boyalı BBS RS denemek lazım Cheesy

Oku Ocak 18, 2012, 09:22:27 #8
ibrahimt

Bir apaçilik yapıp aslında Beyaz boyalı BBS RS denemek lazım Cheesy

daha neler :d yapacagım son sey olur. bana karızmatık cool bı jant lazım :d
Oku Şubat 21, 2012, 18:29:19 #9
MaDeN

resimlerdeki iki jant aynı değil..

bu grisi

Oku Şubat 21, 2012, 18:41:35 #10
ibrahimt

tesekkurler. çok detaylı bakınca ılk verılen gercekten aynı değil ortasındaki yerden anlasılıyor. Jant için bırhaylı arastırmam gerekecek. suankı varolan jantlar ıle devam edecegım bır sure daha.
Oku Şubat 21, 2012, 19:43:56 #11
alidata

Jant meselesi fazlasıyla zevk işi. Bu yüzden güzelliği hakkında yorum yapmak ne kadar doğru pek bilemiyorum. Ancak şahsi fikrim; çok kollu jantların 207'lerimize pek yakışmadığı yönünde (İlginçtir kendim çok kollu jant kullanıyorum (bir an gaza geldim aldım şimdi de değiştiremiyorum Smiley ).

İnce kollu jantlar arabanın büyük farları ve kaslı yapısı sebebiyle araçta küçük görünüyor. Örneğin benim jantları her gören 16" sanıyor. Halbuki jantlar 17" ve arabada yay da var  Tongue Aynen Tuğbay'ın dediği gibi, klasik ama orijinal kalın kollu jantlar çok yakışıyor 207'lere.

Gelelim bu jantlara. O.Z.'nin bu jantları müthiş kaliteli ve çok hafiftir. Eğer zevkinize uyuyor ise hiç pişman olmazsınız. Aynı jantları 4etkin nickli üye kullanıyordu. Hatta satıyordu da. Linki aşağıda. Araç üzerindeki duruşu fikir verebilir.

http://www.207tr.com/index.php/topic,5677.0.html

Oku Şubat 21, 2012, 20:12:12 #12
ibrahimt

Jant meselesi fazlasıyla zevk işi. Bu yüzden güzelliği hakkında yorum yapmak ne kadar doğru pek bilemiyorum. Ancak şahsi fikrim; çok kollu jantların 207'lerimize pek yakışmadığı yönünde (İlginçtir kendim çok kollu jant kullanıyorum (bir an gaza geldim aldım şimdi de değiştiremiyorum Smiley ).

İnce kollu jantlar arabanın büyük farları ve kaslı yapısı sebebiyle araçta küçük görünüyor. Örneğin benim jantları her gören 16" sanıyor. Halbuki jantlar 17" ve arabada yay da var  Tongue Aynen Tuğbay'ın dediği gibi, klasik ama orijinal kalın kollu jantlar çok yakışıyor 207'lere.

Gelelim bu jantlara. O.Z.'nin bu jantları müthiş kaliteli ve çok hafiftir. Eğer zevkinize uyuyor ise hiç pişman olmazsınız. Aynı jantları 4etkin nickli üye kullanıyordu. Hatta satıyordu da. Linki aşağıda. Araç üzerindeki duruşu fikir verebilir.

http://www.207tr.com/index.php/topic,5677.0.html

Çok teşekkürler. Ve bende sizin gibi düşünüyorum artık. Gördüğüm 207 ler üzerinde yer alan çok kollu jantlar hoşuma gitmemeye başladı. Ama yine de değiştireceğim ileride az kollu farklı bir jant ile.
Şuanda orjinal 5 kollu jantlardan var zaten Smiley
Oku Şubat 28, 2012, 09:48:09 #13
207207

Biraz geç gördüm konuyu Smiley Bu jantın siyahını kullanıyorum.Çok memnunum.Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence çok kollu jantlar daha şık duruyor araçlarda.
Oku Şubat 28, 2012, 09:52:45 #14
ibrahimt

Biraz geç gördüm konuyu Smiley Bu jantın siyahını kullanıyorum.Çok memnunum.Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence çok kollu jantlar daha şık duruyor araçlarda.
varmıdır bır fotografı acaba? Smiley kaç inç bu arada bu jantlar.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan