207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 22:18:17
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 04, 2012, 13:54:23 #15
twobye

Ynt: Michelin T Serisi lastikler hakkında bilgi Bekliyorum...

o kadar fark yaratacağını sanmam serdar başka bir problemin olabilir, hızlanmayı geciktirir lastik kalitesi ama yavaşlatmaz.

Oku Şubat 04, 2012, 16:17:16 #16
sserdar

o kadar fark yaratacağını sanmam serdar başka bir problemin olabilir, hızlanmayı geciktirir lastik kalitesi ama yavaşlatmaz.

Evet tuğbay hızlanma gecikti anlatmak istediğim o eskisi gibi direk akmıyor yol üzerinde.
Oku Şubat 04, 2012, 19:10:19 #17
defjam

dostum h serisi lastik dene farkı anlarsın hıza önem veriyorsan w serisi dene Smiley
Oku Şubat 04, 2012, 19:21:33 #18
sserdar

dostum h serisi lastik dene farkı anlarsın hıza önem veriyorsan w serisi dene Smiley

defjam doğru diyorsunda lastikleri takalı 1 ay olmadı Smiley gel sana satayım lastikleri üstüne ekleyip w alayım olmaz mı ??Wink daha 1000 km yapmadım  Cheesy
Oku Şubat 04, 2012, 19:23:45 #19
defjam

dostum benim burlar hep sıcak kar kış yok olsa alırdım  Wink
Oku Şubat 04, 2012, 19:26:35 #20
sserdar

Dostum kış lastiği değil zaten. 4 mevsim şaka bir yanada aklında bulunsun energy saver filan diyor hikaye yakıt sarfiyatınıda arttırdı. Eski good year lastiklerimin ölçüsü 185/65/15 ti buda aynı daha ince duruyor ne iş anlamadım gitti. Tek güzel yanı çok yumuşak hiç ses yapmıyor Smiley))
Oku Şubat 04, 2012, 19:41:20 #21
defjam

belki bu biraz daha yardımcı olur

Oku Şubat 04, 2012, 19:50:33 #22
sserdar

Güzel paylaşımın için teşekkür ederim.
Oku Şubat 05, 2012, 16:22:55 #23
tekin25

benim orj lastikler michelin 195/55/16 idi yenileri de michelin 205/55/16 aldım hız performans gayet güzel enerji saver yerine primacy hp alsaydın daha iyi olurmuş diye düşünüyorum söylediğin sıkıntıyı yaşatmazdı sana birde michelinlerin özelliği yumuşak yanaklı olması sebebiyle araç süspansiyonunu korumasıdır özellikle bozuk yollarda darbeyi araca yumuşak ileterek.
Oku Şubat 05, 2012, 21:19:32 #24
sserdar

benim orj lastikler michelin 195/55/16 idi yenileri de michelin 205/55/16 aldım hız performans gayet güzel enerji saver yerine primacy hp alsaydın daha iyi olurmuş diye düşünüyorum söylediğin sıkıntıyı yaşatmazdı sana birde michelinlerin özelliği yumuşak yanaklı olması sebebiyle araç süspansiyonunu korumasıdır özellikle bozuk yollarda darbeyi araca yumuşak ileterek.

tekin dediğin doğru yumuşak olması çok güzel bozuk yollarda hiç ses almıyor araba ne bileyim biraz ucuz diye bunları aldım açıkçası benim lastiklerle o dediklerin arasında lastik başına en az 50 tl oynar buda 4 lastikte 200 tl eder gerek yok memnunum alıştım artık  Wink
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan