Ebatlar aynı ise ölçüler aynıdır ama lastik havalarına göre yere basan alan değişir. Çok şişikse daha inceymiş gibi durabilir ama farketmesi de zordur.
Michelin energy saverların sürtünme katsayıları 4 mevsim lastikler arasında en yüksek olanıdır. Bu yüzden çok az da olsa arkadan çekiyormuş hissi yaratması normaldir.
T endeksinde lastik aldığınız için 190 kms sürat ve üzerinde seyredilen her km de lastiğiniz sağlıksız ve dengesiz bir şekilde aşınacaktır.
Teşekkür ederim naman; zaten 1.4 hdi 70 Hp olan modellerin 190 kms sürat yapması mümkün değil:) alırken banada motor gücünü sordu 1.4 dediğim zaman H serisine gerek yok T al dedi bende bunları aldım taktım ve performansından pek memnun kalmadım. Bu lastikten alacak arkadaşlarımda bunu göz önüne alarak lastik seçimlerini yapsınlar
190km hız yapması mümkün ama gerek yok, biz yaptıkta ne oldu ...
Keşke tabanı genişletseydin biraz ben 195 taban aldım değişimde.
Twobye chip filan var galiba senin! Ben eski lastiklerimle 170'i geçiremedim. 170 ten fazla gitmiyor zaten hiç gereğide yok okadar hız=felaket ama senin araba 1.6 90 Hp mi bilmiyorum. Nasıl gidiyor 190 şaşırdım:(
Keşke 195 ebat alsaydım dediğin gibi şimdi çok ince duruyor.Keşke burada biraz araştırma yapıp alsaydım. Ama Kapı içlerinde 185/65/15 yazıyor. İnce lastikler 207 nin heybetini bozuyor:) Birdahaki sefere artık 195 yaparım.