207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 21:39:52
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 09, 2012, 01:30:27 #0
erhan77

tema hakkında..

Sayın admin abilerim kardeşlerim allah'ını seven şu eski profıl temalarını geri yüklesin..günlerdir defult temayı kullanmak zorunda kalıyorum yemın edıyorum foruma giresim gelmıyor farklı gelıyor soğuttu resmn Cheesy
ben eskiden kullandığm 'kırmızılı' temamı özledım..bu temayı kullanmak bana 207 den inip fiat palio ya bınme gibi gelıyor Cheesy böyle bi boşluk bı rahatsızlık var
ya da tam evden çıkarken daha yenı giydiğin çoraplarla lavaboya gider de bı anda suya basar ayağın ıslanırda rahatsız olursun ya Cheesy heh aynı o hisleri yaşıyorum Cheesy
Oku Ocak 09, 2012, 01:43:48 #1
caq1n

Ynt: tema hakkında..

nası yani erhan ?

Oku Ocak 09, 2012, 01:45:41 #2
caq1n

erhan tekrar girip çıkarmsn foruma ayarlarınla oynamşsın düzelttim.

Oku Ocak 09, 2012, 01:46:34 #3
erhan77

şöyle ki şuan profıl ayarlarında 4 tane tema görüyorum eskıden ısmını bılmıyorum ama kırmızı bı tema vardı ben onu kullanıyodum çokta kullanışlı gelıyordu ama suan kılerı hıc sevmedım çok boş geliyor..tuğbay abiye söylemstım bakacaktı
Oku Ocak 09, 2012, 01:48:39 #4
erhan77

tekrar girdim fakat ayarlar aynı değişen birşey yok..ben hala 4 tane görüyorum..
Oku Ocak 09, 2012, 01:50:17 #5
caq1n

tekrar girdim fakat ayarlar aynı değişen birşey yok..ben hala 4 tane görüyorum..
erhan kalan sağlar bizimdir diip devvam etcez bakıyım ben bi tekrar ama silindiyse bulamama ihtimalim çok yüksek Sad

Oku Ocak 09, 2012, 01:51:26 #6
erhan77

erhan kalan sağlar bizimdir diip devvam etcez bakıyım ben bi tekrar ama silindiyse bulamama ihtimalim çok yüksek Sad

abi bulabılrısen iyi olur ya Cheesy ya da ona yakın yenı bı tema yapılsa olmaz mı ? Smiley
Oku Ocak 09, 2012, 19:38:14 #7
207arda

konuya harbıden fransız kaldım  Cheesy Cheesy

AZ YAKAR COK KACAR Wink
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan