207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 21:31:32
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 06, 2012, 23:22:08 #0
recep207

fm transmıtter??

teybim mp3 çalmadığı için track cd dinlemek zorunda kalıyorum.15-20 parça atıp 3-5 gün idare ediyorum.ama sonra yine sıkıntıııı.cd den geçilmiyo torpido.şu çakmaklığa takılan fm transmıtter dan kullanan warmı.ses kalitesi nasıl.memnuniyet oranı nedir.teybi değiştirmek de istemiyorum.alsam mı kullananlar???
Oku Ocak 06, 2012, 23:29:51 #1
umit-ziya

Ynt: fm transmıtter??

Hic ama hic ama hic tavsiye etmiyorum cok dandik en iyisi bile dandik ? 100 ile 150 tl arasinda hem kart hem usb okuyucu var bizim araclara uyumlu teyibin arkasina takiliyo flash disk takilan yeri de topidonun icinde ? Benim cok hosuma gitti ? Size onu tavsiye ediyorun

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 06, 2012, 23:34:21 #2
recep207

teyp sökülüp arkasına mı takılıyo.torpido da yeri hazırmı sonradan mı yapılıyo.benim amacım elimden geldiğince arabada bi yeri sökmemek.çünki söküp taktığım her parçadan garip sesler gelecek gibi geliyor.malum bizim araçlar tıkırtıyı çıtırtıyı sewiyo  Shocked
Oku Ocak 06, 2012, 23:40:14 #3
umit-ziya

Yeri hazirmi tam bilmiyorum ama oyle tikirti ses yapacak tarzda biyer sokulmuyo bi kablo dusunun bi ucu teyibe girecek bi soket bi ucu da kart ve usb takilan kucuk bi kutucuk ? Sanirim o kablonun gecmesi icin torpidoda delik bi le var ama yoksa bi de torpido delinecek ? O kadar

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 06, 2012, 23:43:47 #4
recep207

nerden nasıl bulabiliriz peki bunu.bi adı markası fln warmı?
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan