207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 20:07:11
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 06, 2012, 09:12:40 #30
207SW

Ynt: seyir halinde lastiğim koptu yaaa....

erhan 77 ye katılıyorum 207 boş bir araba değil. sınıfında ve bir üst sınıfada yakın bir araç..

J F
Oku Ocak 06, 2012, 09:56:08 #31
06 EFKAN 06

erhan 77 abı sakata geldıgını anladgın an kdı kopek ne varsa ustune sureceksın   Smiley
istinaden Smiley

temel kamyon kullanırken kamyonun lastiği patlamış rampa aşağı bakmış solda kedi var sağda pazar yeri kendini şartlandırmış kediye vur kediye vur diye... neyse sabah uyanmış hastanede sormuşlar nasılsın iyiyim demiş.. ucuz atlatmışın demişler..ama 200 tane yaralı var nasıl oldu demişler..
temel... ben kendimi kediye şartlandırdım ama hesap etmediğim kedi pazara kaçtı Smiley
Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

*****!!!Sadece Çizgifilm Kahramanlarının Sigortaya İhtiyacı Yoktur !!!********!!!Yoktur İhtiyacı Sigortaya Kahramanlarının Çizgifilm Sadece!!!*****
Oku Ocak 06, 2012, 10:52:21 #32
ufukk

Ağırlığın sağlamlıkla direk olarak ilgisi yoktur. Sağlamlığın da güvenlikle direk olarak ilgisi yok...

Örneğin yeni Fiesta'da, hafifletilmiş çelik kullanılıyor ve araç ağırlığı ciddi oranda düşürülmüş... Keza 208'de de öyle...

207'nin ağır olmasının da hiç bir avantajı yok, fazla yakıt tüketimi ve düşük performans gibi dezavatanjları var.

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Ocak 06, 2012, 12:32:59 #33
umit-ziya

Ben ufuka yine katilmak zorundayim arkadaslar Wink bencede hic bi avantaji yok ? 93 model e200 var arkadasta 1300 kg ? Yani resmen zoruma gidiyo ? Nerdeyse onun kadar agir bi arabaya biniyoruz ? Ne ust sinif olmasinin nede saglamligin agirlikla alakasi yok cok yakmaktan performans eksikliginden baska bisey degil ?

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 06, 2012, 15:06:12 #34
Feline

çok geçmiş olsun öncelikle...

arkadaşlar aslında şöyle bir durum var gözden kaçırdığımız araçlarımızın çoğu parçası aslında başka araçlarla aynı fabrikalarda üretiliyor. motor bloğundan tutun da akslar, salıncaklar, amortisörler hatta bazı parçalar seri halinde üretiliyor, bu aracın böyle bir durumu olabilir ben olsam yaptırıp hemen elden çıkarmaya bakarım.

ben 3 yıldır 207 kullanıyorum yürüyen aksam konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım, örneğin ama bir çok arkadaşım şikayetçi.
Oku Ocak 18, 2012, 16:00:32 #35
socrates

Ağırlığın sağlamlıkla direk olarak ilgisi yoktur. Sağlamlığın da güvenlikle direk olarak ilgisi yok...
207'nin ağır olmasının da hiç bir avantajı yok, fazla yakıt tüketimi ve düşük performans gibi dezavatanjları var.
Sağlamlık ve güvenlik konularında hem fikirim..

Performans olarak baktığımızda, 1.4 motorlu araçlarda bi dezavantaj oluşturduğu kesin, ama 1.6 motorlarda herhangi bir dezavantaj pek söz konusu değil. Yol tutuşuna da ekstra katksı var. Yola daha iyi basıyor araç. Şayet bu araç 150 kg kadar daha hafif olsaydı, aynı yol tutuşunu sergilemezdi kesinlikle...!!!

Everything Begin With Choice...!!!
Oku Ocak 18, 2012, 16:19:21 #36
koraycan677

bazı seriler gerçekten sorunsuz,buna katılıyorum
Oku Şubat 22, 2012, 14:46:19 #37
sserdar

Sağlamlık ve güvenlik konularında hem fikirim..

Performans olarak baktığımızda, 1.4 motorlu araçlarda bi dezavantaj oluşturduğu kesin, ama 1.6 motorlarda herhangi bir dezavantaj pek söz konusu değil. Yol tutuşuna da ekstra katksı var. Yola daha iyi basıyor araç. Şayet bu araç 150 kg kadar daha hafif olsaydı, aynı yol tutuşunu sergilemezdi kesinlikle...!!!

walla benim aracım 1.4 bana yetiyor ne yani ralliye mi katılacağım eğer hız tutkunu olsam gider rc alırım...
Oku Şubat 22, 2012, 19:00:07 #38
207arda

oncelıkle gecmıs olsun arkadasım kotu bır durum ozellıkle seyır halınde ıken allah kımsenın basına vermesın..ama her marka araclarda olan seyler bunlar ılk defa pug da olan bı sey degıl yani o yuzden pug almayın pug bınmeyın deme bosu bosuna bızde pug var şimdi napcaz..? inş.aracınla ılgılı sorunlar duzelır bır daha sorun yasamazsın..

AZ YAKAR COK KACAR Wink
Oku Şubat 22, 2012, 19:04:07 #39
207arda

El freni çekip arkayı kaydıranlara selam olsun bu konu Wink
tugbay bunu soyleyen senmısın kardesım Grin Grin Grin ; ıncıraltındaki bulusmada show yaptıgın gunlerı cabuk unuttun galıba Grin

AZ YAKAR COK KACAR Wink
Oku Şubat 23, 2012, 00:07:35 #40
Naman

208'ler 207'lerden genel olarak 150 kg daha hafif.. Ne olacak şimdi? Smiley
Oku Şubat 23, 2012, 00:25:55 #41
twobye

tugbay bunu soyleyen senmısın kardesım Grin Grin Grin ; ıncıraltındaki bulusmada show yaptıgın gunlerı cabuk unuttun galıba Grin

Onlar gençlikte kaldı hacı Cheesy

Oku Şubat 23, 2012, 00:36:17 #42
threshold

Onlar gençlikte kaldı hacı Cheesy
Grin Cheesy Grin Grin seni haylaz seni Tongue

****  RC under construction  ****
Oku Şubat 23, 2012, 00:49:38 #43
twobye

Ben kazadan sonra çok değiştim aga Smiley

Oku Şubat 23, 2012, 04:52:54 #44
threshold

Ben kazadan sonra çok değiştim aga Smiley
hayırlısı Smiley

****  RC under construction  ****
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan