207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 20:06:48
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 04, 2012, 14:49:45 #0
bertold

seyir halinde lastiğim koptu yaaa....

Eylül ayında peugeot 207 hdi envy 2011 model aracımla gece saat 11.45 sularında ankara anadolu bulvarında seyir halindeyken arka sağ lastiğim birden yerinden koparak fırladı. lastiğim seyir halinde ortalama 90 km hızla giderken yerinden fırladı. inanaılacak gibi değil ama oldu. aks kırıldı ve koptu. neyse çekici geldi ve peugeot abc otomotiv ankaraya aracım çekildi.. burda ertesi gün eksper kontrol etti.olayı anlattım ve kaskom tarafından 1 ay kadar serviste kalarak teslim edildi (servis ilgisizliği eksik tamir durumları aracımda yapılmayan bölümleri saymıyorum bile) böyle bir şey ilk defa başıma geldi.seyir halinde tekerlek koparmı yaaa...herkesin bana dediği allah korumuş seni...aks kırılıyor yerinden..hiç bi araçta görmedim..Peugeot tek kelimeyle bu olayda sus pus oldu..Hukuki hiç bi işlem yapmadım..Aslında Yapmalıydım..Serviste (Servis Müdürü ibrahim bey, boya ustası bekir usta) aracımı binbir güçlükle yanlış hatalıda teslim ettiler. Gittim kavga ettim bağırdım çağırdım...Sesleri çıkmadı.. Peugeot tek kelimeyle rezil bir arabaymış...Hiç bi arabada olmayan şey.. Seyir halinde lastik aksdan kopuyo aks kırılıyor... arabam allahtan takla atmıyor. Peuget 207 Envy 2011 model araç plakam 06 DG 1736 herkese şunu söylüyorum peugeottan uzak durun... Bu yaşadıklarımı her yere bildiricem...her yere....
Oku Ocak 04, 2012, 15:08:10 #1
Ozgur

Ynt: seyir halinde lastiğim koptu yaaa....

Çok gelmiş geçmiş olsun, son sözlerini sinirle yazdığın anlaşılıyor. Sözünü ettiğin ilgisizlik vs tüm markalarda başına gelebilecek bir olay. Umarım hakkını ararsın ve alırsın. Gelişmelerle ilgili bilgi de verirsen forumda hep birlikte bilgilenmiş oluruz.
Oku Ocak 04, 2012, 15:10:36 #2
threshold

kardeş büyük geçmiş olsun.hiç bi arabada olmayan şey dediğin olayı bizzat kendim Ford da yaşadım.yaşadığın şeyi heryere bildirmeye uğraşacağına neden tüketici olarak haklarını aramayı denemedin,memlekette heryerde yayınlanıyor tüketici hakınızı arayın,hakkınızı savunun diye.sen bence heryere bildireceğin şeyleri pug araç almışlara değil yeni araç alacak olanlara ilet.onu almayın bunu almayın diye bağırıyosun bunu söylemek için mi üye oldun?biz peugeot aldık kardeş söylemek için geç kaldın.bundan sonra istediğin aracı alabilirsin problem değil ama kendini ifade ediş tarzını gözden geçirsen iyi olur.

****  RC under construction  ****
Oku Ocak 04, 2012, 15:19:38 #3
twobye

Hak hukuk aramak yerine kötüleme çalışmaları hiç inandırıcı olmuyor.    Ben bir çok arabada bu olayı gördüm.  güçlendirilmiş yarış arabalarında bile oluyor bu.

Oku Ocak 04, 2012, 15:33:53 #4
umit-ziya

Oncelikle gecmis olsun ? Ben olayin olus tarziyla degilde servisin ilgisizlik kismi daha cok dikkatimi cekti ? Sizde olayin olmasi ile ilgili olmasada servisin alakasizligi ile ilgili hakkinizi arayabilirsiniz bence ? Cunku akis koparma olayi her ne kadarda olsa aciklanabilir ? Metal uzerindeli kilcal catlaklar metal yorgunlu vs ??

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 04, 2012, 15:48:43 #5
Ozgur

Umarım bu şikayetlerin takipçisi olursunuz, bir sefere mahsus veryansın edip ortadan kaybolan çok kullanıcı gördük...
Oku Ocak 04, 2012, 16:02:00 #6
ufukk

Hakkınızı arayın elbette ...

Öte yandan sapla samanı da karıştırmayın lütfen... Aks kırılması nadir olsa da yaşanabilen bir olaydır, ben de Ford Fiesta ile yaşamıştım...

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Ocak 04, 2012, 17:44:32 #7
gauto

Bizim doğan vardı ben ilkokuldayken, onda da olmuştu. Sadece PUG değil yani Smiley

Yakıtını yağını ver yeter...
Oku Ocak 04, 2012, 18:17:33 #8
erhan77

bizim hyundai aractada aynı sorun oldu lastık fırladı olmaz dıye bırsey yok olabılır..böyle oldu diye ne yapalım satalım mı aracımızı hyundai ye tovbe mı edelım ınsanlara almaması ıcın dılenelım mı..bıraz da kendımız dusunmelıyız acaba neden oldu dıye.
belkı kullanıcı hatası belkı küçük bi ayrıntıya dikkat edemedınız..
kısacası hayatta herşey insanlar için lastıkte fırlar aksta kopar önemlı olan bunun nedenı öğrenıp ona göre tedbir almaktır..illa hak hukuk  arayacaksanız servisin ilgisizliğini dava edebılırsınız yoksa diğer yönde bi sonuç beklersenız davanın sonucunu torununuz anca öğrenır uzar gider.
Oku Ocak 04, 2012, 18:21:44 #9
Mete

bizim hyundai aractada aynı sorun oldu lastık fırladı olmaz dıye bırsey yok olabılır..böyle oldu diye ne yapalım satalım mı aracımızı hyundai ye tovbe mı edelım ınsanlara almaması ıcın dılenelım mı..bıraz da kendımız dusunmelıyız acaba neden oldu dıye.
kısacası hayatta herşey insanlar için lastıkte fırlar aksta kopar önemlı olan bunun nedenı öğrenıp ona göre tedbir almaktır..illa hak hukuk  arayacaksanız servisin ilgisizliğini dava edebılırsınız yoksa diğer yönde bi sonuç beklersenız davanın sonucunu torununuz anca öğrenır uzar gider.

erhan korkutma beni,benim hyundaida da fırlamasın şimdi Grin

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Ocak 04, 2012, 18:25:31 #10
umit-ziya

Allah kimsenin basina vermesin sakat olay ? 130 140 la gidiyo oldugunu dusunsene ? Yapacakhic hisey yok ?

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 04, 2012, 19:45:57 #11
erhan77

erhan korkutma beni,benim hyundaida da fırlamasın şimdi Grin

sorma hacım zaten gecen gun taklayı atıyodum zor toparladım hıc guven vermıyor..ama lastık fırlatan kmyonettı bızım Cheesy 2 defa fırladı bırınde yukluydu allahtan bırsey olmadı..
Oku Ocak 04, 2012, 23:46:55 #12
threshold

tövbe tövbe aranızda lastik uçurmayan kimse kalmamış  Grin Grin Cheesy Cheesy hep beraber arabaları lanetleyelim kamuoyuna duyuralım taksim de yürüyüş yapalım obama ya ziyarete gidelim  Cheesy Cheesy Grin Grin

neden oluyor bu beyler?çağın senin gibi temiz kullanıcıda bu sorun neden oldu?

erhan neden fırlattın lastiği? ( Cheesy )

****  RC under construction  ****
Oku Ocak 04, 2012, 23:49:39 #13
twobye

El freni çekip arkayı kaydıranlara selam olsun bu konu Wink

Oku Ocak 04, 2012, 23:52:24 #14
alimerto

Allah daha beterinden saklasın herkesi her ne marka araç kullanıyosa (amin) herkese geçmiş olsun, marka kötülemek için üye olunmasın lütfen!

sürünen aslan 207 sw Smiley)
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan