207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 20:06:24
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 03, 2012, 19:48:28 #0
ImAkN

AUTOKİNG !<<< SANA NALET OLSUN !....

Bundan 5 ay Once Askerden İzine Gelidgimde Mini Hasar İcin Aracımı İzmir AutoKing e götürdüm.. götürmez olaydım askerlik sürecimi tamamlayıp dondugumde ise karşılaştıgım manzara aracımın sol ön kapı cıtanın altındakı ufak bi cizik icin !.. sirf para ugruna sol ön kapıma full boya atılmış !... ve aracımın iç hoparloru tutan 2 kolon kırık kablolar ise sagda solda gezıo haberimiz yok !.... kabloları tutan parcanın adı her neyse ortada yok !... Nerde Belirsiz!...  Birdaha AUTO KİNG ASLA !..
Oku Ocak 03, 2012, 20:04:40 #1
twobye

Ynt: AUTOKİNG !<<< SANA NALET OLSUN !....

Auto king banada güven vermez pek.

Oku Ocak 03, 2012, 22:21:43 #2
umit-ziya

Bende uygun fiyata boya koruma yapiyolar diye goturup yaptiracaktim ? Kalsin ole daha iyi be ? Eyvallah tesekkur ederim paylasim icin

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 03, 2012, 22:45:40 #3
207SW

paylaşım için saol

J F
Oku Ocak 03, 2012, 23:37:37 #4
BGR

Benim arkadasin tamponunu yanlis takmislar baya oyle gezdiler allahtan kirilmadi tirnaklari
Oku Ocak 05, 2012, 17:49:51 #5
Naman

Güzel bir konu bu Smiley

AutoKing daha çok sigortalara çalışan ve onların maliyetlerini düşüren bir onarım servisidir.

Hani şu kasko poliçelerinde hasarsızlığı bozmayan belli ebatlardaki mini onarımlar aslında AutoKing'e yaptırılan onarımlardır. Siz aracı yetkili servise bile götürseniz sigorta firması hasarlı parçayı söktürüp AutoKing'e gönderir.

Hatta sırf bu yüzden tamirat süresi uzar çünkü AutoKing'e giden bir parça 3 günden evvel gelmez. Bazen 3 gün sonra tamir edilemeden de gelir. Hatta nadiren de olsa başka bir araca ait parça bile gelir Smiley

Bence uzak durulması gerekir.

Mutlaka bu tarz bir yer aranıyorsa benim tavsiyem Dr. Vinyl'dir.
Oku Ocak 05, 2012, 18:36:50 #6
umit-ziya

Aracimiz kaskolu anadolu sigorta maalesef bu sirketle anlasmis ?insallah ihtiyacimiz olmaz demekten baska  Maalesef yapacak bisey yok

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 05, 2012, 19:19:02 #7
Naman

Tüm sigorta şirketleri bu firmayla anlaşmalı.. Ama Anadolu aralarında en agresifi..

Hasarınızın tutarı 5000 TL'yi aştığında aracı sanayide tamir ettiriyorlar çoğu zaman
Oku Ocak 05, 2012, 19:23:55 #8
umit-ziya

Nasil yani ? Sigorta sirketi servisle anlasmali degilmi ? Bunu biraz aciklar misiniz ?

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 05, 2012, 19:33:53 #9
Naman

Yetkili servisle anlaşması olabilir.

Ama son çıkan kanuna göre bir takım haklar edindiler kendilerine.. En dikkat çekenleri:

- Müşteri aracını kendi istediği anlaşmasız yetkili/yetkisiz serviste yaptırırsa sigorta firması müşteriden katılım payı talep edebilir ve reddedilirse onıarımı külliyen reddedebilir.

- Sigorta şirketi isterse parça tuz buz olsun, eğer tekrar eski işlevini yerine getirebilecekse değişim yerine tamir işlemi yaptırabilir. Mesela ortadan ikiye bölünmüş radyatör önce radyatörcüye yollanır. Adam tamir olmaz bu derse radyatör değiştirilir. Tabi bu bürokrasi 2-3 gün uzatır onarım süresini.

- Sigorta şirketi istediği zaman aracın tamamını veya belli parçalarını Auto King'e gönderebilir.

- Sigorta Şirketi istediği zaman anlaşmalı yetkili serviste hasar ekspertizi yapılmış olmasına rağmen, aracı başka ve daha ucuz bir yere çektirip tamir ettirebilir.

- Sigorta Şirketi orjinal parça kullanmak zorunda değildir, muadil kullanabilir.
Oku Ocak 05, 2012, 21:54:01 #10
umit-ziya

Boyle sacma sapan kanunlari ilk defa sizden duyuyorum bizzat kasko yaptigim yerden bunun arastirmasini yapicam eger gercekten dediginiz gibiyse kasko yaptirmanin hic bi anlami yok ? Ama boyle maddelerin kabul edilecegini hic sanmiyorum ? Heleki anadolu sigorta gibi bi sirkette ?

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 05, 2012, 22:21:55 #11
Crazy Frog

Güzel bir konu bu Smiley

AutoKing daha çok sigortalara çalışan ve onların maliyetlerini düşüren bir onarım servisidir.

Hani şu kasko poliçelerinde hasarsızlığı bozmayan belli ebatlardaki mini onarımlar aslında AutoKing'e yaptırılan onarımlardır. Siz aracı yetkili servise bile götürseniz sigorta firması hasarlı parçayı söktürüp AutoKing'e gönderir.

Hatta sırf bu yüzden tamirat süresi uzar çünkü AutoKing'e giden bir parça 3 günden evvel gelmez. Bazen 3 gün sonra tamir edilemeden de gelir. Hatta nadiren de olsa başka bir araca ait parça bile gelir Smiley

Bence uzak durulması gerekir.

Mutlaka bu tarz bir yer aranıyorsa benim tavsiyem Dr. Vinyl'dir.

Bende 207 kullandığım sıra tampon hasarı için servise gittiğimde tamponu AutoKing'e yollayacağız isterseniz siz direk gidin demişlerdi. Benim de tamponumu komple boyadılar ama bence öylesi daha iyi oldu. Ton farkı olmadı.

Paylaşımlarını takip edicem Naman Smiley

Oku Ocak 05, 2012, 22:48:53 #12
Naman

Boyle sacma sapan kanunlari ilk defa sizden duyuyorum bizzat kasko yaptigim yerden bunun arastirmasini yapicam eger gercekten dediginiz gibiyse kasko yaptirmanin hic bi anlami yok ? Ama boyle maddelerin kabul edilecegini hic sanmiyorum ? Heleki anadolu sigorta gibi bi sirkette ?

Bunların sigorta firmaları için bir hak olduğunu söylüyorum sadece. Bu hakları kullanıp kullanmamaları kendi insiyatiflerinde.
Oku Ocak 05, 2012, 22:58:01 #13
umit-ziya

Bunların sigorta firmaları için bir hak olduğunu söylüyorum sadece. Bu hakları kullanıp kullanmamaları kendi insiyatiflerinde.
Yav kasko yaptirmaya gittim ? Okumadan imzalamayalim hic biseyi diyorum ? Ama okuncak gibi degil ki arkadas bi koyuyolar onune? Sayfalarca yani ! Bi de dogru durust turkce bile degil ? Oku okuyabilirsen ?

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 06, 2012, 15:14:22 #14
Feline

2009 yılının ağustos ayında mini hasar kaskoya dahil olduğundan gittim autoking e aracım da yeni olduğundan 3 göçük düzelttirdim (göçük dediğim ufak, kapı açarken sağa sola çarpmaktan kaynaklanıyor) göçükleri düzeltirken özellikle boya yapmamaları konusunda uyarmama rağmen boya yapılmış... yaptıkları boyaların üzerinden vernikleri döküldü 1 yıl sonra mat mat kaldılar. şimdi onları düzeltirmek için yine boya yaptıracağım

böyle hizmet yoksunu bir yerdir autoking,

gerçekten uzak durun
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan