207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 20:04:10
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 05, 2012, 14:46:29 #30
defjam

Ynt: Trafik Kazası

geçmiş olsun allah cc seni sevdiklerine bağışlamış
Oku Ocak 05, 2012, 18:55:43 #31
Naman

Her gün benzeri senaryolarda bir dünya insanın kaza tecrübelerine maruz kalmış biri olarak ben bu tip konuları 'hassas' buluyor, herhangi bir öğüt/eleştiri yapmayı doğru bulmuyorum.

Ciddi bir kaza atlatmışsın, sana ve seni sevenlere geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, acil şifalar diliyorum. Bir an önce eski yaşantına dönmeni temenni ederim. Her ne kadar kötü bir tecrübe olsa da yaşamış olduğun bu olayı bir tabu haline getirmemeni, kendinle barışık ve kendine dürüst olmanı ayrıca dilerim. Kendine olan güvenini de asla yitirme, sen hala aynı kişisin.

Psikolojik destek alıyor musun? Rüyaların nasıl?

Oku Ocak 05, 2012, 18:59:10 #32
Naman

Bu arada Mercedes kariyerini de bu sayesinde öğrenmiş bulundum. Hayırlı ve bol kazançlı olmasını dilerim. Hangi pozisyondasın?
Oku Ocak 06, 2012, 09:26:20 #33
twobye

Deniz abi çok teşekkür ederim. Psikolojik desteği gerektirecek bir duruumum yok.  Rüyalarda da sorun yok.  Hatırlamadıgım için o dönemi .         Mercedeste binek otomobil satış danışmanıyım abi.

Oku Ocak 14, 2012, 20:31:09 #34
sserdar

Twobye çok çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah seni korumuş Sad
Oku Ocak 17, 2012, 23:49:01 #35
Naman

Deniz abi çok teşekkür ederim. Psikolojik desteği gerektirecek bir duruumum yok.  Rüyalarda da sorun yok.  Hatırlamadıgım için o dönemi .         Mercedeste binek otomobil satış danışmanıyım abi.

Hayırlı olsun tekrardan Smiley
Oku Ocak 18, 2012, 00:27:48 #36
twobye

Saol Deniz abicim teşekkür ederim.

Oku Ocak 18, 2012, 00:37:23 #37
yavuzks

Çok cok gecmis olsun, verilmiş sadakan varmış, sevenin cok demekki Rabbim onlara bağışlamis seni, kazasiz sürüşler. Unutmamalı HIZ ZAMAN KAZANDIRMAZ HAYAT KAYBETTİRİR...

Sınıfının Küçücük Kalpli Kocaman Çocuğu 207 1.4HDI...
Oku Ocak 18, 2012, 09:16:59 #38
207SW

HIZ ZAMAN KAZANDIRMAZ HAYAT KAYBETTİRİR Cool

J F
Oku Şubat 05, 2012, 21:09:53 #39
twobye

Oku Şubat 05, 2012, 21:36:11 #40
anubis026

kaza yaptığını duymuştum da bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun. bu arada mutlaka söylemişlerdir ama kafaya alınan darbelerde 10-20 yıl sonrasında da ortaya çıkabilecek bazı hasarlar oluşabiliyor, bu yüzden belirli periyotlarla doktora gitmenizi tavsiye ederim. Hatta bu gidişler sıradan bir devlet hastanesine değil de tam teşekküllü bir hastaneye olsun. Ailemde doktor çok olduğundan bu konuyla ilgili çok şey dinledim. köprücük kemiği, tendon vs çabuk iyileşebilir ama beyin hasarı kalıcı olur.
Bu arada da tam da senin durumunda iyileşmene yardımcı olması amacıyla "Glutamin" kullanabilirsin.Bu amino asit hem iyileşme sürecinde fizyolojik olarak hem de psikolojik olarak pozitif etki eder. Her akşam yatmadan 1 scoop kullanabilirsin. Şu an için yapılan araştırmalarda yan etkisi görülmemiştir.
Oku Şubat 07, 2012, 21:58:08 #41
Emrah

Arkadaşım ben de bu steye sık giren insanlardan sayılırım ve bu başlığı nedense yeni görüyoru.Çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede tamamen düzelirsin.

Peugeot 207 1.6 hdi Premium
Oku Şubat 07, 2012, 22:02:35 #42
twobye

Çok saol dostum bayay iyileştim artık işime geri döndüm problemim kalmadı.

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan