Evet arkadaşlar ben 2009 yılının nisan ayında arabalarla uzaktan yakından alakası olmayan bi şahsiyettim, sonra devlet bi kdv indirimi çıkardı ve bir araç almam gündeme geldi.
Ve şu anda görüşmediğim(!) bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir adet 1.4 HDI trendy alarak peugeot dünyasına giriş yaptım...
Sonrası malum tabi; ilk başta tıkırtılar, sonra daha 10000 olmamış arabanın beyninin sulanması, direksiyon kutusunun uçması, ilgisiz servislerle mücedele, ilk arabam olmasının acemiliği....
Öyle böyle uğraşıp giderken 2010 yılının ocak ayında bu siteye üye oldum fakat baya bir süre fazla aktif olamadım.
Yavaş yavaş satıcam bu arabayı vw alıcam düşüncelerini de atlattıktan sonra farketmeden Peugeot la aramda bir bağ oluşmaya başlamıştı bile ama yine her sıkıntıda birdaha Peugeot mu asla demeyi ihmal etmiyordum.
Sonra sıkıntılar bitti ve 207 ile ilişkimiz monotonlaştı, ve boş duramayan ben çocukluktan beri gelen hastalığıma yenik düştüm: Söküp takma

Önce daha tr de daha adı geçmezken digital changer ile usb bağladım, sonra gözüme batan ekranı C tipi ile değiştirdim, sonra millesim modelinde gelen bluetooth kitini entegre ettim aracıma...
Bu sonbaharda bir baktım ki nerdeyse farkından olmadan aracımı satıp ikinci 207 mi almışım

Trendy den Premium a geçince aracın içi uçak kokpiti gibi geldi bana

Gün geçtikçe 207 ile aramdaki bağ güçlendi, onu kimseye emanet edemez oldum. Farkettim ki bagajda anahtar takımları, torx tornavidalar, PP2000 cihazı ile gezmeye başlamışım...
Ve bugünde bir baktım ki 207tr de admin olmuşum