207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 19:29:24
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Aralık 28, 2011, 20:38:48 #30
Omurek

Ynt: İç kapı kolu soyulması

Yeni gelisme...

Bugun ABC den bir bayan aradı. Problemin benim kullanım hatamdan kaynaklandıgını ancak ABC olarak 500 Kusur TL olan bu parcaları 270 Tl karsılıgında ve iscilik ucreti almadan degistireceklerini belirtti. Yukarıda bir arkadas aynı parcaları garantiden degistirdiginden bahsetmis.Bende aynısını beni arayan kisiye soyledim.ABC olarak 1 kere bile bu parcaları garanti kapsamında degistirmediklerini soyledi.Ben israr ettim degistiren kisilerin adlarını ve sase numaralarını onlara bildirmem durumunda hatalı olduklarını ve cifte standart uyguladıklarını kabul edip parcaları garanti kapsamında degistirip diegistirmeyeceklerini sordum.Kıvırmalar vs sonrası tamam gonderin bu bilgileri bakalım dediler.

Sonuc olarak sizlerden ricam bu parcaları degistiren arkadasların isimlerini ve araclarının sase numaralarını bu konu altından paylasmaları. Eger elimde bu bilgiler olursa Peugeot un bu yanlıs yaklasımlarını degistirme cabamda ciddi bir ilerleme olacaktır. Bu durum, hepimize ucretini odeyerek pesinen aldıgımız garanti hizmetlerinin olması gerektigi gibi yapılmasında fayda saglayacaktır.

İlginize tesekkurler.
Oku Aralık 28, 2011, 22:47:17 #31
ibrahim_gunes44

ben de ön iki kapınınkileri garantiden değiştirmiştim.ama yine soyuldu garantide bitti.şimdi öyle kullanıyorum.
Oku Aralık 28, 2011, 23:10:37 #32
Omurek

ben de ön iki kapınınkileri garantiden değiştirmiştim.ama yine soyuldu garantide bitti.şimdi öyle kullanıyorum.

İsminizi ve aracınızın şase numarasanı verebilirmisiniz ?
Oku Aralık 29, 2011, 13:53:31 #33
ege0738

garanti kapsamında ise servis değiştirir bende de aynı sorun vardı gerçi aracım garanti kapsamında olduğundan servis sipariş vererek değiştirdi.

EGEMEN KARTAL
Oku Aralık 29, 2011, 16:36:43 #34
Omurek

garanti kapsamında ise servis değiştirir bende de aynı sorun vardı gerçi aracım garanti kapsamında olduğundan servis sipariş vererek değiştirdi.

Arac garanti kapsamında. Sizin gibi servisten garanti kapsamında degistiren arkadaslar isimlerini ve araclarının sase numaralarını paylasırsa cok memnun olurum.

Tesekkurler
Oku Aralık 29, 2011, 20:06:17 #35
gokhan.bey

Bu gün aradılar salı günü ücretsiz değişim yapacaklar aracın garantisinin dolmuş olmasına rağmen süper
Oku Aralık 29, 2011, 20:25:41 #36
Omurek

Parcaları garanti kapsamından degistirmis, degistirecek olan arkadasların mesajları geliyor.Lutfen isimlerini ve sase numaralarınızı da yazınız. Boyle bir liste olusturursak bunu peugeot servisine beyan edip uygulanan cifte standartı ortadan kaldırmıs oluruz.
Oku Aralık 29, 2011, 21:17:55 #37
gokhan.bey

Parcaları garanti kapsamından degistirmis, degistirecek olan arkadasların mesajları geliyor.Lutfen isimlerini ve sase numaralarınızı da yazınız. Boyle bir liste olusturursak bunu peugeot servisine beyan edip uygulanan cifte standartı ortadan kaldırmıs oluruz.
Değiştirsinler yazarım
Oku Ocak 03, 2012, 12:37:20 #38
gokhan.bey

Dün kapı kollarımı komple butonlar dahil yenisi ile ücretsiz değiştirdiler üstelik garantimin dolmuş olmasına rahmen fakat bu zamana kadar bakımlarımın serviste olması gerekçesi ile ücret talep etmediler çok güzel oldu burdan Bursa şançelik ten tayfun beye ve peugeot genel merkez müşteri temsilcisi Güner hanıma teşekkür ediyorum.
Oku Ocak 03, 2012, 17:50:31 #39
Omurek

Dün kapı kollarımı komple butonlar dahil yenisi ile ücretsiz değiştirdiler üstelik garantimin dolmuş olmasına rahmen fakat bu zamana kadar bakımlarımın serviste olması gerekçesi ile ücret talep etmediler çok güzel oldu burdan Bursa şançelik ten tayfun beye ve peugeot genel merkez müşteri temsilcisi Güner hanıma teşekkür ediyorum.

Arkadasım bu durum peugeot servislerinin cifte standartlarının somut bile belgesidir. Rica etsem aracınızın sase numarası ve isim soyisim bilgilerinizi bana özel mesaj atabilir misiniz ?
Oku Ocak 03, 2012, 19:24:26 #40
Woshborn

Arkadasım bu durum peugeot servislerinin cifte standartlarının somut bile belgesidir. Rica etsem aracınızın sase numarası ve isim soyisim bilgilerinizi bana özel mesaj atabilir misiniz ?

hocam şase numarasına gerek isim soyisim ve araç modeli ve plaka yeterli size pm attım

Forumda stikersız araç kalmasın..
Oku Ocak 03, 2012, 20:15:10 #41
Omurek

hocam şase numarasına gerek isim soyisim ve araç modeli ve plaka yeterli size pm attım

Tesekkur ederim degisim yaptıran baska arkadaslarda bana mesaj atarsa cok sevinirim.Bu bilgiler ile peugeot servisine gidip alın bunları simdi ne diyorsunuz uyguladıgınız cifte standart icin diye soracagım.
Oku Ocak 04, 2012, 14:14:09 #42
gokhan.bey

Araç bilgilerini özel attım
Oku Ocak 04, 2012, 21:29:04 #43
Omurek

Araç bilgilerini özel attım

Tesekku ederim.
Oku Mart 03, 2012, 00:24:08 #44
melih34gazi

ayni skinti benim aracda var.suan 15000 km de ama henuz 6000 km iken farkettim bu soyulmalari.bu servislerdende nefret ediyorum.satin aldikdan sonraki davranis ve yaklasimlari pek iyi degil.bide beni pejonun rusya genel mudurlugunden aradilar.arac dan menmun olup olmadigimi ogrenmek icin.ama sansima o ara cok mesguldum daha sonra arayim dedim dahada aramadilar Smiley bide ben araci aldigimda paspaslari yokdu.paspaslar nerde dedim yok dediler.dedim almiyorum o zaman arabayi diyince ortalik karisti.ne kadar personel varsa basima toplandi.dedim ayriyetten satmak icinmi caldiniz paspasi yuh dedim ya.bize paspas siz geliyormus cevaplari bu.gerci aksesuar kismindan verdiler ama beni pek sevmiyolar servisde :)turkiye de sanmiyorum paspassiz vereceklerini
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan