207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 19:28:35
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Aralık 25, 2011, 09:36:27 #0
gokhan.bey

İç kapı kolu soyulması

Aracım daha 30.000 km kapı iç kapı kollarının üzerindeki kaplama soyuldu serviste parçaları sordum 90 TL sol taraf 110 TL sağ taraf garantide bitti napıcaz biraz soyayım dedim bazı yerleri soyulmadı çok kötü oldu
Oku Aralık 25, 2011, 11:00:10 #1
defjam

Ynt: İç kapı kolu soyulması

boyacılar boyuyor yada şu karbon fiber görünümlü kaplamalardan al üstüne yapıştır 10 numara olur
Oku Aralık 25, 2011, 11:01:35 #2
gauto

Benim ön yolcu tarafındaki soyuldu biraz. Hemen servise gittim garantiden bu cuma günü değiştirecekler.

Yakıtını yağını ver yeter...
Oku Aralık 25, 2011, 11:02:44 #3
gokhan.bey

boyacılar boyuyor yada şu karbon fiber görünümlü kaplamalardan al üstüne yapıştır 10 numara olur

Nasıl bir şey bu foto veya link var mı ? Sadece üst yüzeyi mi kaplıyor kapıyı çekmek için kullandığımız çukurun içini de kaplıyor mu ?
Oku Aralık 25, 2011, 11:03:45 #4
gokhan.bey

Benim ön yolcu tarafındaki soyuldu biraz. Hemen servise gittim garantiden bu cuma günü değiştirecekler.

Benim garantim dolmuş araç 2008 şikayet etsem benimkini de değiştirirler mi acaba
Oku Aralık 25, 2011, 11:06:10 #5
gauto

Garanti dolduysa şikayet etsen dahi değiştirmezler bence...

Yakıtını yağını ver yeter...
Oku Aralık 25, 2011, 11:12:41 #6
defjam

boya işini benim boyacım yapıyordu heralde hepsi yapar kaplama işini kaplama malzemesini sıcak hava ile esnetip her yeri kaplıyorlar sende uğraşıp yapabilirsin formda yol bilgisayarı ekranının çerçevesini kaplayan bir arkadaş vardı ondan bilgi alabilirsin diye tahmin ediyorum
Oku Aralık 26, 2011, 08:08:19 #7
Omurek

ayni durum bendede var.aracim 18 binde abc garanti kapsami disinda oldugunu.kullanimdan kaynaklandigini krem yada kolonya surulmus ellerden kaynaklandigini soyledi.bende sunu sordum brodway de neden olmuyor?
Oku Aralık 26, 2011, 09:07:10 #8
Woshborn

garanti kapsamında değiştirmek zorundalar ben cam açma kapama düğmeleri olan yeri kopmle değiştirdim garantiden ama boşuna çünkü 7-8 ay sonra aynı sorun soyulma yeniden başlıyor.

Arkadaşım yapacağın en iyi sey folyo ve ya nikelaj kaplatmak olacaktır.

Forumda stikersız araç kalmasın..
Oku Aralık 26, 2011, 18:12:39 #9
gokhan.bey

Peugeot sitesinde şikayette bulundum bu gün müşteri hizmetlerinden aradılar aracın garantisi dolduğu için tamamını karşılayamayacaklarını ama büyük bir miktarda yardımcı olacaklarını söyledi şimdi servise bilgi vereceklermiş serviste beni arayıp fiyat vericek bakalım fiyat ne olucak ben sorduğumda 270 TL dediler ön iki kapı için sonuçtan haberdar ederim sizleri.
Oku Aralık 26, 2011, 19:15:08 #10
Woshborn

bu güzel bir haber detayları mutlaka paylaş arkadaşım.

Oku Aralık 26, 2011, 20:08:06 #11
Omurek

Bende az once peugeot tr sitesi uzerinden asagıdaki metin ile sorunu bildirdim bakalım ne olacak..

(Sayın ilgili. 2011 model ve kilometresi 19000 olan, garantisi devam eden aracımın sürücü ve yolcu kapı tutamak kaplamaları soyuldu.Sorunu servise bildirdim.İncelediler ancak sorunun kullanım kaynaklı oldugunu belirttiler.Konu üzerine bireysel olarak yaptıgım arastırmalar sonucu  aynı model araclarda bir cok kisinin aynı sorunu yasadıgını tum kullanıcıların aynı sorunla karsılasmasının kullanımdan olamayacagını saptadım. Halihazırda size gelen sikayetlerden de sorunun malzemenin kendisinden kaynaklandıgını bildiginizi tahmin ediyorum.Henuz 19000 km de olan ve gayet itinalı kullandıgım aracımda bu tur sıkıntıların olması sahsım adına ciddi bir hayal kırıklıgıdır.Konu ile ilgili magduriyetimin giderilmesini rica ederim.)
Oku Aralık 26, 2011, 20:49:46 #12
Woshborn

Bende az once peugeot tr sitesi uzerinden asagıdaki metin ile sorunu bildirdim bakalım ne olacak..

(Sayın ilgili. 2011 model ve kilometresi 19000 olan, garantisi devam eden aracımın sürücü ve yolcu kapı tutamak kaplamaları soyuldu.Sorunu servise bildirdim.İncelediler ancak sorunun kullanım kaynaklı oldugunu belirttiler.Konu üzerine bireysel olarak yaptıgım arastırmalar sonucu  aynı model araclarda bir cok kisinin aynı sorunu yasadıgını tum kullanıcıların aynı sorunla karsılasmasının kullanımdan olamayacagını saptadım. Halihazırda size gelen sikayetlerden de sorunun malzemenin kendisinden kaynaklandıgını bildiginizi tahmin ediyorum.Henuz 19000 km de olan ve gayet itinalı kullandıgım aracımda bu tur sıkıntıların olması sahsım adına ciddi bir hayal kırıklıgıdır.Konu ile ilgili magduriyetimin giderilmesini rica ederim.)

süper daha ne yazacan cevabı bekliyoruz...

Oku Aralık 26, 2011, 21:04:00 #13
umit-ziya

Bu tur olaylarda adamlarin basini bol bol agritmak lazim arabanin garantisi varsa iki de bi gitcen baslarini agritana kadar yani ?

1.4 vti 95bg active
Oku Aralık 26, 2011, 21:12:32 #14
Mete

aynen öyle abi,bağırıp çağıracaksın biraz,yoksa iplemiyorlar..

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan