207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 19:27:44
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Aralık 25, 2011, 02:13:17 #15
zurven

Ynt: ANAHTAR!!!!

Smiley
Oku Aralık 25, 2011, 03:07:16 #16
207arda

manuel den kastın kapı açmaksa evet kapı açılabilir ama motoru çalıştırmaz bence şifre uymayaacağı için...
evet aynen ole oluyor senın yenı anahtarın arabaya tanıtılıyo dıgerı kaybolan anahtar ıptal oluyor ama o anahtar aracın kapılarını acabılıyor aracı calıstırmıyor..

AZ YAKAR COK KACAR Wink
Oku Aralık 25, 2011, 12:10:26 #17
zurven

ben de şunu merak ediyorum;araba açıldıktan sonra amerikan filmlerindeki gibi düz kontak yapılamaz mı..
Oku Aralık 25, 2011, 12:19:51 #18
bederdem

düz kontak çalışır ama beyin algılayınca stop eder, yoksa imbo ya anahtar şifresine ne gerek var aracın beyninin illaki anahtar şifresini tanıması gerekir.

2009 Peugeot 207 SW OUTDOOR 1.6 HDI 90 HP
Oku Aralık 25, 2011, 12:46:46 #19
junker

İmmobilizer okumayınca yakıt pompası yakıtı vermez, zaten tanıtılmamış anahtarla aracı çalıştırmayı denerseniz marş basar ama motor çalışmaz...

Oku Aralık 25, 2011, 13:39:08 #20
zurven

teşk Smiley
Oku Aralık 25, 2011, 15:20:23 #21
threshold

vay be,bizim araçlar ne kadar akıllıymış-her çalışmada benim orda olduğumu da hissediyor mu-içeri girince ''naber bebeğim ben geldim'' dicem... Cheesy Cheesy
arabanın anahtarı kaybolursa bi önceki anahtarı iptal edip yenisini tanıtacaz demek ki-yani ben bunu anladım...

****  RC under construction  ****
Oku Aralık 25, 2011, 22:05:35 #22
umit-ziya

Kaskodan anahtar değişimi yapsaydın, daha doğrusu kayıp gibi gösterseydin.
Kaskodan anahtar alinca hasarsizlik bozuluyo mu ? Acaba ?

1.4 vti 95bg active
Oku Şubat 03, 2012, 21:55:58 #23
zurven

arkadaşlar daha önce de bahsettiğim anahtarım bozuldu:(
tamirci artık yapılamaz dedi..ben de servise gittim bu gün ve anahtarımı değiştirttim Smiley
yani servisin elinden ancak bi kaç ay kaçabildim Smiley
bu arada 190 tl ödedim..
bir adet kumandalı anahtar verdiler..ayrıca eski iki anahtarımında şifresini uyumlu hale getirdiler yani 3 anahtarım var aracı çalıştıran...
bilgi olsun diye paylaştım google da arama yapan bulsun da faydalansın Smiley
« Son Düzenleme: Şubat 03, 2012, 23:04:10 Gönderen: zurven »
Oku Şubat 04, 2012, 01:06:45 #24
gauto

Kaskodan anahtar aldığınızda hasarsızlık bozulmaz, yılda bir anahtar hakkınız bulunmaktadır. Fakat bunun şartları:
1. Anahtar kaybolmalı/çalınmalı(ya da  öyle gösterilmeli)
2. Araç çekici ile servise götürülmeli(Kasko firmasınca)

Asıl unutulmaması gereken ise bazı sigorta şirketleri aynı kodla anahtar verirken bazılarının beyin dahil kilit sistemini tamamen değiştirdiğidir. Bkz. Ak Sigorta tam değişim yapıyor, HDI yedek anahtar veriyor. Diğerlerini bilmiyorum... Poliçenize bakarsanız ilgili maddede yazılıdır.

Yakıtını yağını ver yeter...
Oku Şubat 04, 2012, 01:10:26 #25
junker

Kaskodan anahtar aldığınızda hasarsızlık bozulmaz, yılda bir anahtar hakkınız bulunmaktadır. Fakat bunun şartları:

Asıl unutulmaması gereken ise bazı sigorta şirketleri aynı kodla anahtar verirken bazılarının beyin dahil kilit sistemini tamamen değiştirdiğidir. Bkz. Ak Sigorta tam değişim yapıyor, HDI yedek anahtar veriyor. Diğerlerini bilmiyorum... Poliçenize bakarsanız ilgili maddede yazılıdır.

Bazı kaskolar yedek anahtar kaybolması/çalınması durumunda da komple kilit değişimi yapıyor diye biliyorum

Oku Şubat 04, 2012, 01:14:39 #26
gauto

Bazı kaskolar yedek anahtar kaybolması/çalınması durumunda da komple kilit değişimi yapıyor diye biliyorum

O konuda bilgim yok ama mümkün tabii...

Yakıtını yağını ver yeter...
Oku Şubat 04, 2012, 01:18:23 #27
yavuzks

benim kumandali anahtarım kayıp nasıl yapicaz onu?? İlla servisimi yapicak yoksa alarm filanmi takırsak???

Sınıfının Küçücük Kalpli Kocaman Çocuğu 207 1.4HDI...
Oku Şubat 04, 2012, 02:09:08 #28
zurven

benim kumandali anahtarım kayıp nasıl yapicaz onu?? İlla servisimi yapicak yoksa alarm filanmi takırsak???

dua et de bilen birinin eline geçmesin.. en kısa zamanda serviste kodu değiştir tabi anahtar da değişmiş oluyo.. yukarda da söölediğim gibi 190 tl ödedim ben...
Oku Şubat 27, 2012, 23:37:11 #29
ersanozcan

Benim anahtar ve ruhsat postada kayboldu ve çalıntı raporu ile kaskodan ücretsiz yaptırdım.Kilit sistemi değişti,2 Adet uzaktan kumandalı anahtar ve 1 adet manuel anahtar verdiler.Kasko firmam Demir Sigorta ve 1 defaya mahsus 1000TL yi geçmeyecek şekilde kasko bozulmadan karşıladı.Kasko poliçesinde açıklama genelde yazıyor.
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan