207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 19:27:23
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Aralık 24, 2011, 13:55:25 #0
zurven

ANAHTAR!!!!

arkadaşlar hatırlarmısınız bilmem ama bundan iki üç ay önce anahtarım bozulduğnu ve servisinde 200tl ye değişim yapabileceğini tamirinin mümkün olmadığnı söylemişlerdi..o gün bu gün tavsiyeler üzerine bi çok anahtarcı gezdim yapamadılar..umudumu kesmiş bi şekilde son tavsiye anahtarcının yanına gittim tabi yapamayacağnı düşünüyodum...10 dakka da yaptı fiyat 15 tl ) 20 verdim üstü kalsın dedim..neden dedi hikayeyi anlattım dorudur abi dedi servis bu gibi işleri pek onarmaz yenisi ile değişime gider diğer anahtarcılar da anlamamıştır sorunu dedi..sonuç olarak 180 tl cepte kaldı )

buna benzer olaylarla karşılaşıp alternatifini bulabilenler ltf paylaşırsa sevinirim kimse de boş yere kazıklanmamış olur....
Oku Aralık 24, 2011, 15:32:31 #1
threshold

Ynt: ANAHTAR!!!!

Grin Grin Cheesy Grin geçmiş olsun kardeşim Smiley azimle işi çözmüşün...

****  RC under construction  ****
Oku Aralık 24, 2011, 18:27:08 #2
gauto

Kaskodan anahtar değişimi yapsaydın, daha doğrusu kayıp gibi gösterseydin.

Yakıtını yağını ver yeter...
Oku Aralık 24, 2011, 19:08:13 #3
zurven

kaskom yok ama senn dediğni duymuştum sırf bu anahtar için kasko yaptıracakdım sonradan öğrendim; kumandalı değil yedek anahtar veriyomuş..
Oku Aralık 24, 2011, 19:52:26 #4
gauto

Hadi ya, verdikleri anahtar kumandalı olmuyor muymuş yani... Dur bunu bir araştırayım bizim sigortacı arkadaşlara sorayım Smiley

Yakıtını yağını ver yeter...
Oku Aralık 24, 2011, 21:49:52 #5
207arda

anahtarında ne gıbı sorun vardı arızası neymıs yani mrk ettım şimdi Smiley

AZ YAKAR COK KACAR Wink
Oku Aralık 24, 2011, 22:59:52 #6
bederdem

inşallah bi daha arıza yapmaz

2009 Peugeot 207 SW OUTDOOR 1.6 HDI 90 HP
Oku Aralık 25, 2011, 01:16:17 #7
zurven

tam olarak sorunun neden kaynaklandığnı bilmiyorum ama usta şunu dedi; iyiki benden öncekiler yapacaz diye lehim atmamışlar yoksa kurtaramazdık...
Oku Aralık 25, 2011, 01:22:11 #8
threshold

bir de merak ettim eğer orijinal anahtar kaybolursa aracın kilidini değiştirmek gerekmiyor mu? çalıntı anahtarı iptal etsen de manual çalışmaz mı?

Oku Aralık 25, 2011, 01:37:42 #9
zurven

söylediklerin mantıklı ama işin ilginç yanı bitane kumandasız anahtar yapıyolar...elindeki kumandalı anahtarın boşa çıkıyor..daha sonra sen de istediğin yerden kumandalı yaptırırsın yeni kilit şifrenle...
Oku Aralık 25, 2011, 01:49:50 #10
threshold

söylediklerin mantıklı ama işin ilginç yanı bitane kumandasız anahtar yapıyolar...elindeki kumandalı anahtarın boşa çıkıyor..daha sonra sen de istediğin yerden kumandalı yaptırırsın yeni kilit şifrenle...
o zaman çalınan anahtar hırsızda ve manual olarak kullanıma hazır bekliyor.eğer bu araç çalınırsa kasko parasını öder mi? bana bi arkadaşım anahtarı kaybedersen çalınma durumunda kasko hiçbir mesuliyet kabul etmez demişti bana da mantıklı gelmişti,aslını bilemicem.

Oku Aralık 25, 2011, 01:51:15 #11
zurven

bederdem, bazen tutukluk yapıyo içime ılık bişiler akıyo gibi oluyo Smiley
Oku Aralık 25, 2011, 01:53:03 #12
zurven

manuel den kastın kapı açmaksa evet kapı açılabilir ama motoru çalıştırmaz bence şifre uymayaacağı için...
Oku Aralık 25, 2011, 01:54:46 #13
zurven

tabiki araç çalındığında kasko şirketine iki anahtarı da veremezsen kaskodan bişi alamazsın..
Oku Aralık 25, 2011, 02:02:57 #14
threshold

eyvallah,şimdi çözüldü Smiley

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan