207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 19:20:07
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Aralık 21, 2011, 23:26:11 #0
ibrahim_gunes44

Sıfır arabada kapı değişmiş..

Artık bu pejodan bıktım arkadaşlar.2009 yılında kardeşime Malatya pejodan 207 feline aldık, gözümüz gibi sakınarak bindik. Bu gün sattık arabayı ama experde arabanın sol kapısı değişmiş ve boyalı çıktı, çıldıracaktık. Sıfır aldığımız arabanın kapısı nasıl değişir arkadaşlar. Satmaktan vazgeçtik tabi. Servis ilgilenmedi bile bizimle. Ağzıma geleni saydım ama nafile. Nolur bir yol gösterin. Benim aklıma arabayı orada yakmak geldi ama...
Oku Aralık 21, 2011, 23:28:15 #1
Mete

Ynt: Sıfır arabada kapı değişmiş..

hangi plaza oldugunu hatırlamıyorum,ancak arabalardan biri tırla getirilirken düşürülmüş,epey hasar görmüş ama yinede boyanıp cilalanıp sıfır olarak satılmış deniliyordu,sizin de başınıza gelmesi çok üzücü.. kesinlikle dava açın derim.

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Aralık 21, 2011, 23:35:57 #2
ibrahim_gunes44

Mete kardeş yarın avukatlarla görüşecez ama, bu gün 5 yaş yaşlandım valla. Lanet olsun bunlara yapılırmı ya iki tane 207 aldık Malatya pejodan. Ama ne olursa olsun satacam ikisinide birdahada önlerinden bile geçmeyecem. Bakalım avukatlar ne diyecek.
Oku Aralık 21, 2011, 23:40:21 #3
erhan77

gercekten buna benzer bı olayı bende duymustum ama hangı marka hangı servıstı hatırlamıyrm..ama böyle birşeyın olması çok adi bi olay..
Oku Aralık 21, 2011, 23:45:31 #4
Mete

Mete kardeş yarın avukatlarla görüşecez ama, bu gün 5 yaş yaşlandım valla. Lanet olsun bunlara yapılırmı ya iki tane 207 aldık Malatya pejodan. Ama ne olursa olsun satacam ikisinide birdahada önlerinden bile geçmeyecem. Bakalım avukatlar ne diyecek.

haklısınız,sonuçta 0 diyerek güvenerek alıyorsunuz,siz gözünüz gibi bakarken sakınırken böyle bi olay ortaya çıkıyor..hemde satacagınız kişiye istemeden-bilmeden ayıp etmiş oluyorsunuz,çok zor bi durum..umarım olumlu sonuçlanır herşey.

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Aralık 21, 2011, 23:54:36 #5
threshold

geçmiş olsun-inşallah zaferle sonuçlanır savaşın

****  RC under construction  ****
Oku Aralık 22, 2011, 01:19:50 #6

Benim arabam 2010 model di herkes bilir arabayı, 25.500 e satmak için anlaştım elemanlar geldi servise götürdük pat tavan boyalı çıktı, macun bile var yani, hiç uğraşmak istemedim 24.750' ye verdim. Herneyse eğer servisi peugeot cagrı merkezine şikayet edersen işlem yaparlar ( ben sonradan öğrendim ) arabanın başına ne geldiyse hepsinin raporu varmış kayıt altında o yuzden sana kıllık yapmışlar ara çağrı merkezini anlat durumu sorunun çözerlerse onlar çözer ha çözemediler mi, ben sana birşey söyleyim mi hiç uğraşma 500 600 kır fiyatı sat çünkü mahkeme masrafı avukat masrafı sana daha fazlasına mal olacak, sonuçta ispat edemessin adamlarda bunu biliyor onların insiyatifinde olan birşey, sen yinede şansını dene geçmiş olsun dileklerimle.
Oku Aralık 22, 2011, 01:27:40 #7
erhan77

Benim arabam 2010 model di herkes bilir arabayı, 25.500 e satmak için anlaştım elemanlar geldi servise götürdük pat tavan boyalı çıktı, macun bile var yani, hiç uğraşmak istemedim 24.750' ye verdim. Herneyse eğer servisi peugeot cagrı merkezine şikayet edersen işlem yaparlar ( ben sonradan öğrendim ) arabanın başına ne geldiyse hepsinin raporu varmış kayıt altında o yuzden sana kıllık yapmışlar ara çağrı merkezini anlat durumu sorunun çözerlerse onlar çözer ha çözemediler mi, ben sana birşey söyleyim mi hiç uğraşma 500 600 kır fiyatı sat çünkü mahkeme masrafı avukat masrafı sana daha fazlasına mal olacak, sonuçta ispat edemessin adamlarda bunu biliyor onların insiyatifinde olan birşey, sen yinede şansını dene geçmiş olsun dileklerimle.

bu da doğru bı yaklasım..mahkeme masrafıydı oyleydı boyleydı derken daha pahalıya patlayacaktır..ama yınede siz peugeot un genel merkezıne bildirin ve geri dönüş olmazsa sözlü ve ya yazılı olarak her yerde bu şikayeti dile getireceğinizi ve markaya karalayacağınızı söyledın..görün size nasıl teklıflerle dönüş yapıyorlar..
Oku Aralık 22, 2011, 02:55:14 #8
threshold

bu da doğru bı yaklasım..mahkeme masrafıydı oyleydı boyleydı derken daha pahalıya patlayacaktır..ama yınede siz peugeot un genel merkezıne bildirin ve geri dönüş olmazsa sözlü ve ya yazılı olarak her yerde bu şikayeti dile getireceğinizi ve markaya karalayacağınızı söyledın..görün size nasıl teklıflerle dönüş yapıyorlar..
bu en kesim çözüm olur Wink

Oku Aralık 22, 2011, 08:26:54 #9
ibrahim_gunes44

sağolun arkadaşlar çağrı merkezini arayalım bakalım ne çıkacak.
Oku Aralık 22, 2011, 10:43:27 #10
Woshborn

gardeş hakkını ara. bu yazıları okudukça kendi aracımdan kuşku duymaya başladım

Forumda stikersız araç kalmasın..
Oku Aralık 22, 2011, 11:37:06 #11
zafer1905

bu da benim aracım ilan detaylararını oku aynı senin sorunun fakat hiç bir şey iddaa edemiyorsun adamlar diyorlar sen arabyı aldın çıktın gittin kaza yapıp başka yerde yaptırmadığın ne malum diyorlar

1,4 Hdi Trendly 90.8 Hp
Oku Aralık 22, 2011, 14:04:06 #12
threshold

olsun sen ilk önce çağrı merkezine tehditkar bi şekilde ilet konuyu:bayinin tutumu ve peugeot  merkezin tutumu apayrı.ben de RC nin teslimi gecikince peugeot merkez i aradım şubenin canına okumuşlardı,şubenin suçu olmasa bile bayaa tutuşmuştu ispat etmek zorunda kaldılar....

« Son Düzenleme: Aralık 22, 2011, 14:06:45 Gönderen: threshold »

Oku Aralık 22, 2011, 17:29:30 #13
twobye

Bu olay satış danışmanından kaynaklanıyor,ekranda bilgiler gözüküyor.

Oku Ocak 06, 2012, 15:24:36 #14
Feline

geçmiş olsun üzücü bir durum

ben de de feline var tırsıyorum yorumları okudukça

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan