Merhaba arkadaşlar
peugeot 207 2010 trendy kullanıcısıyım.Orjinal teyp kullanıyorum ancak arkada hoparlör olmamasından da kaynaklanıyor olsa gerek ses gayet kötü...ben öğrenciyim ve mümkünse orjinal teyle kullanılacak şekilde uygun 4 lü bir hoparlör arıyorum ama şunu belirtmeliyim ki hiçbirşey bilmiyorum ses sistemleriyle ilgili..size zahmet bilen arkadaşım varsa bana bir liste yazabilirmi? mesela şu hoparlör 150 lira şu amfi 150 atıyorum tabi.ne malzemeler lazım oluyor hiç bilmiyorum

uygun fiyatlı bir teyp de takabilirim ama arabanın sistemini bozarmı yol bilgisayarı iptal olurmu? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..saygılar
öncelikle merhaba kardeşim. bnmde 2007 model trendym var. dediğin olayı ben uyguladım ve şuan ses sisteminden çok memnunum akustik harika. benim 4 kapıda orijinal hopörlör vardı hiç dokunmadım çünkü ses 15 e kdar çok kötü değildi abimin tavsiyeleriyle 1 tane 25 cm rockfordfosgate ve aynı marka 2 kanallı bass amfisi aldımm ikiside çok kaliteli ve eski seri olduğundan 300 lira tuttu. teyp ede hiç dokunmadım dönüştürücü takarak tesisatçı halletti ona 150 lira işçilik ödedik. sonuç beklediğimden süper oldu hem arabanın orijinalliği bozulmadı hemde sesi mükemmel oldu. sanada tavsiyem normal araç hopörleri ucuz 30 liraya çiftini alabilirsin ve arkaya onları taktırabilirsin. sonra benim yaptığım gibi bi amfi bi bass alırsan efsane olur he tabi öyle dışarıya cıstak cısta ses vermez ama içerdeki kalite çok iyi olur. orijinal bose ses sistemi gibi olur. ayrıca teyp i değiştirirsen yol bilgisayarı iptal olmuyo ama ekrandaki tarih ve saat ayarı akü çıkarılıp takıldığında ayarlanmıyo o yönden biraz göz zevki için sıkıntı. bende öğrenciyim öğrenci adama en uygun sistem bu gibi:)