207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 18:54:54
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Aralık 10, 2011, 16:15:28 #0
by_yeg

Uygun fiyatlı ses sistemi

Merhaba arkadaşlar
peugeot 207 2010 trendy kullanıcısıyım.Orjinal teyp kullanıyorum ancak arkada hoparlör olmamasından da kaynaklanıyor olsa gerek ses gayet kötü...ben öğrenciyim ve mümkünse orjinal teyle kullanılacak şekilde uygun 4 lü bir hoparlör arıyorum ama şunu belirtmeliyim ki hiçbirşey bilmiyorum ses sistemleriyle ilgili..size zahmet bilen arkadaşım varsa bana bir liste yazabilirmi? mesela şu hoparlör 150 lira şu amfi 150 atıyorum tabi.ne malzemeler lazım oluyor hiç bilmiyorum Smiley uygun fiyatlı bir teyp de takabilirim ama arabanın sistemini bozarmı yol bilgisayarı iptal olurmu? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..saygılar
Oku Aralık 11, 2011, 10:37:46 #1
smtclk

Ynt: Uygun fiyatlı ses sistemi

Merhaba arkadaşlar
peugeot 207 2010 trendy kullanıcısıyım.Orjinal teyp kullanıyorum ancak arkada hoparlör olmamasından da kaynaklanıyor olsa gerek ses gayet kötü...ben öğrenciyim ve mümkünse orjinal teyle kullanılacak şekilde uygun 4 lü bir hoparlör arıyorum ama şunu belirtmeliyim ki hiçbirşey bilmiyorum ses sistemleriyle ilgili..size zahmet bilen arkadaşım varsa bana bir liste yazabilirmi? mesela şu hoparlör 150 lira şu amfi 150 atıyorum tabi.ne malzemeler lazım oluyor hiç bilmiyorum Smiley uygun fiyatlı bir teyp de takabilirim ama arabanın sistemini bozarmı yol bilgisayarı iptal olurmu? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..saygılar

öncelikle merhaba kardeşim. bnmde 2007 model trendym var. dediğin olayı ben uyguladım ve şuan ses sisteminden çok memnunum akustik harika. benim 4 kapıda orijinal hopörlör vardı hiç dokunmadım çünkü ses 15 e kdar çok kötü değildi abimin tavsiyeleriyle 1 tane 25 cm rockfordfosgate ve aynı marka 2 kanallı bass amfisi aldımm ikiside çok kaliteli ve eski seri olduğundan 300 lira tuttu. teyp ede hiç dokunmadım dönüştürücü takarak tesisatçı halletti ona 150 lira işçilik ödedik. sonuç beklediğimden süper oldu hem arabanın orijinalliği bozulmadı hemde sesi mükemmel oldu. sanada tavsiyem normal araç hopörleri ucuz 30 liraya çiftini alabilirsin ve arkaya onları taktırabilirsin. sonra benim yaptığım gibi bi amfi bi bass alırsan efsane olur he tabi öyle dışarıya cıstak cısta ses vermez ama içerdeki kalite çok iyi olur. orijinal bose ses sistemi gibi olur. ayrıca teyp i değiştirirsen yol bilgisayarı iptal olmuyo ama ekrandaki tarih ve saat ayarı akü çıkarılıp takıldığında ayarlanmıyo o yönden biraz göz zevki için sıkıntı. bende öğrenciyim öğrenci adama en uygun sistem bu gibi:) 

Uploaded with ImageShack.us
Oku Aralık 11, 2011, 13:52:06 #2
junker

Teyp değişirse direksiyon kumandasına uyumlu hale getirilebiliyor aparatla, ama senin dediğin gibi giriş seviyesi bir sistem için hiç gerek yok orjinal kalsın. Hoparlor ve ses olayı kişiseldir ve bana göre arabanın orjinal hop. leri tamamen "çöp". Tavsiyem önce ön kaplılara bir takım midrange tak, ön kaliteli olduktan sonra kulak arkadaki boşluğu fazla hissetmez... Biraz dinle öle sonra arkaya ihtiyaca göre smtclk in dediği gibi ufak bir bas ve anfi koyarsın. Benim tavsiyem arka kapılar boş dursun ama benim kulağıma boş geliyor dersen oraya da midlerle aynı markanın coaxial ini takarsın. Ama bunları yaparken dediğim sırayla adım adım git boşa para harcamamak için her adımda sistemi değerlendir...

Oku Aralık 11, 2011, 13:58:28 #3
by_yeg

Şimdi arkadaşlar öncelikle cevaplar için teşekkür ediyorum ama sizin bu terimlerden hiçbirşey anlamadım.marka mı modelmi onlar? öğrenci işi ses sistemi olacağı konusunda katılıyorum bende öğrenciyim ama 200-300 çıkabilirim gibi..junker nickli arkadaşın dedikleride mantıklı geldi.amfi bas diyorsunuz ya onlar için bir link varmı mesela?yada  bana lazım tüm bu ekipmanların fiyatlarını özelliklerini inceleyeceğim bir ses teknoloji marketi yokmu? saygılar
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan