207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 18:32:16
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Kasım 30, 2011, 02:07:00 #15
erhan77

Ynt: Selektör yapana 1 yıl hapis !!

abi bende trafıkte ne yazıkkı kendıme hakım olamıyorum gecen gun hafif bi virajda passatla aynı hızada kaldım ben onun basmasını bekledm o benı bekledı neyse sonra bu bastı gıttı yanımdakı sana hareket yaptı bende arkasından bastım yanastım tampona uzunları çaktım gectım Cheesy ama acayıp sinir oluyorum arkadan korna çalanlara yol verip selektöre boğuyorum falan Cheesy bursada pek yaşamadım bu kadar ama istanbul benı katil edecek Smiley)

erhan senden benden katil olmaz da biri çıkıp bizi gebertir yapma,kaç kişi öldü bu yüzden.bursada hiçbişey yok istanbul deli eder adamı kolay gelsin sana

abi yavas yavas alışıyorum Cheesy bu gece de sakin sakin kullanıyorum 110 la orta şeritten ilerliyorum arkamdakı lavuk sol şerit boş ve bana ortadan selektör yapıyor..yavasladım gecti gitti artık umursamıyorum bazen sağır ve kör oluyorum Smiley)
Oku Kasım 30, 2011, 02:12:08 #16
threshold

e 5 te orta şerit 110,millet orda 70 le gidiyo adam ne istedi acaba senden Smiley yavaş git de geçiim demek istedi heralde Grin Grin Grin

****  RC under construction  ****
Oku Kasım 30, 2011, 02:15:12 #17
erhan77

abi yalnız gece 1 de 110 normal hız oluyor Cheesy ve genelde boş olduğu için bi anda arkada birisi belirebiliyor o yuzden solu kapatmıyorum en son bi ara soldan kaptırmış gidiyorken scırocco nun şimşeğiyle uyandım Cheesy ve o gun bgundur artık orta şeriti tercih ediyorum Cheesy:D
Oku Kasım 30, 2011, 02:22:28 #18
threshold

abi yalnız gece 1 de 110 normal hız oluyor Cheesy ve genelde boş olduğu için bi anda arkada birisi belirebiliyor o yuzden solu kapatmıyorum en son bi ara soldan kaptırmış gidiyorken scırocco nun şimşeğiyle uyandım Cheesy ve o gun bgundur artık orta şeriti tercih ediyorum Cheesy:D
tamam olayı çözdük demek ki gece orta şeritten 130 la gidecen-sol şeritten de nereye gidersin onu allah bilir Grin Grin Cheesy Cheesy

Oku Kasım 30, 2011, 02:29:05 #19
erhan77

abi benimki gibi araçlar için ortadan 110 sol dan ise 140-150 sizinkilerinde kadranı devirene kadar yolu var Cheesy napalım bızımkı bu kadar gidiyor Smiley)
Oku Kasım 30, 2011, 13:54:06 #20
threshold

abi benimki gibi araçlar için ortadan 110 sol dan ise 140-150 sizinkilerinde kadranı devirene kadar yolu var Cheesy napalım bızımkı bu kadar gidiyor Smiley)
ben sanki daha hızlı mı gidiyorum,rc aldık diye gece gündüz basacak değiliz ya Wink

Oku Kasım 30, 2011, 19:37:58 #21
RUNo_32

valla bu haber çıktıktan sonra gözle görülür bir selektörde azalma var. biri bugün selektör yaptı plakasını aldım Cheesy hapisi boylucak Tongue

Oku Aralık 29, 2011, 15:54:31 #22
TolgaErtem

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, trafikte seyir anındaki bir aracı yakından takip eden, sıkıştıran, selektör yapan kişinin bir yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. Bu kararın ardından trafikte selektör yapıp, araçları yakın takip eden ve sıkıştıranlar "kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçunu işledikleri gerekçesiyle mahkum olabilecek.

Yanınızda veya arkanızda seyreden aracın sahibi sizi yakından mı takip ediyor? Siz, seyir halindeyken, selektör yapıp dikkatinizi mi dağıtıyor? veya, arabasıyla yanınıza yaklaşıp size bakarak arkadaşlarıyla mı gülüşüyor?

Bütün bunları yapanlar, artık iki kez düşünerek hareket edecek...

Çünkü, Yargıtay 12. Ceza Dairesi, emsal sayılacak bir karara imza attı.

Erzincan'da yaşayan A.Y., şehir merkezinde arabasıyla giderken, K.H.'nin arabasıyla kendisini yakından takip ettiğini, selektör yaptığını, arkadaşlarıyla beraber yan tarafına geçip gülüştüğünü, polis merkezinin bulunduğu tarafa dönünce takipten kurtulduğunu belirterek şikayetçi oldu.

Şikayeti değerlendiren Erzincan 1. Sulh Ceza Mahkemesi, K.H.'yi trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan mahkum etti. Kararın, temyiz incelemesini yapan Yargıtay 12. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin kararını bozdu.

Selektör yapana 1 yıl hapis cezası!-HABERTÜRK http://www.haberturk.com/yasam/haber/692243-selektor-yapana-1-yil-hapis-cezasi

Yargıtay, emsal bir karara imza atarak K.H.'yi "kişilerin huzurunu ve sükununu bozma" suçunu işlediğine dikkat çekti.
-------------------------------------Alıntıdır---------------------------------------------------
ne kadar uygulanır bilemem ama bence zor bi uygulama yani bunun için kim uğraşır ya da hngi biriyle uğraşacaksın..ayrıca kanıt gerek vs. vs. zor birşey ama böyle birşey varmış artık duyurulur Smiley

Süper... Ya otobanda en sol serite 90 km/h la gidip yolu kapatanlara ve trafigi kesenlere ne ceza verecekler. Ve de önümüzdeki böyle aracları bizler sellektör, sol sinyal ya da  korna dısında nasıl uyaracağız Roll Eyes

2010 RC 1.6 lt. Turbo . 1.1 Bar . 210 Hp+ . 330 Nm+ Seat Ibıza Cupra Sport FMIC . S3 DumpValve . ECU Remap Stage2 . Supersprint Downpipe+Catback Egzos . Sprintbooster . BMC Carbon Fiber Cold Air Intake System . Cry02 Hava Soğutma Kiti . K&W 35mm . Mtec 6000K Xenon Kit
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan