207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 18:31:50
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Kasım 29, 2011, 03:59:00 #0
erhan77

Selektör yapana 1 yıl hapis !!

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, trafikte seyir anındaki bir aracı yakından takip eden, sıkıştıran, selektör yapan kişinin bir yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. Bu kararın ardından trafikte selektör yapıp, araçları yakın takip eden ve sıkıştıranlar "kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçunu işledikleri gerekçesiyle mahkum olabilecek.

Yanınızda veya arkanızda seyreden aracın sahibi sizi yakından mı takip ediyor? Siz, seyir halindeyken, selektör yapıp dikkatinizi mi dağıtıyor? veya, arabasıyla yanınıza yaklaşıp size bakarak arkadaşlarıyla mı gülüşüyor?

Bütün bunları yapanlar, artık iki kez düşünerek hareket edecek...

Çünkü, Yargıtay 12. Ceza Dairesi, emsal sayılacak bir karara imza attı.

Erzincan'da yaşayan A.Y., şehir merkezinde arabasıyla giderken, K.H.'nin arabasıyla kendisini yakından takip ettiğini, selektör yaptığını, arkadaşlarıyla beraber yan tarafına geçip gülüştüğünü, polis merkezinin bulunduğu tarafa dönünce takipten kurtulduğunu belirterek şikayetçi oldu.

Şikayeti değerlendiren Erzincan 1. Sulh Ceza Mahkemesi, K.H.'yi trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan mahkum etti. Kararın, temyiz incelemesini yapan Yargıtay 12. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin kararını bozdu.

Selektör yapana 1 yıl hapis cezası!-HABERTÜRK http://www.haberturk.com/yasam/haber/692243-selektor-yapana-1-yil-hapis-cezasi

Yargıtay, emsal bir karara imza atarak K.H.'yi "kişilerin huzurunu ve sükununu bozma" suçunu işlediğine dikkat çekti.
-------------------------------------Alıntıdır---------------------------------------------------
ne kadar uygulanır bilemem ama bence zor bi uygulama yani bunun için kim uğraşır ya da hngi biriyle uğraşacaksın..ayrıca kanıt gerek vs. vs. zor birşey ama böyle birşey varmış artık duyurulur Smiley
Oku Kasım 29, 2011, 15:00:34 #1
threshold

Ynt: Selektör yapana 1 yıl hapis !!

bu güzel de gereksiz yere sürekli korna çalıp beynimi .iken gerizekalı cahil ne yaptığını bilmez gelişmemiş yaratıklara bir ceza var mı erhancım

****  RC under construction  ****
Oku Kasım 29, 2011, 20:04:15 #2
erhan77

bu güzel de gereksiz yere sürekli korna çalıp beynimi .iken gerizekalı cahil ne yaptığını bilmez gelişmemiş yaratıklara bir ceza var mı erhancım

bende onu beklıyorm abi..hele ışklarda yesıl yanar yanmaz kornaya basanlara ayrı bı ceza istiyorum Cheesy
Oku Kasım 29, 2011, 21:29:45 #3
207arda

sellektore ceza haa guzelmiş vala hemde 1 yıl ama boş muhapbet..turkıyede hırsızı yakalıyosun adamı serbest bırakıyorlar bunun gibi bir suru olay... Selloktor haa Cheesy Cheesy

AZ YAKAR COK KACAR Wink
Oku Kasım 30, 2011, 00:26:12 #4
threshold

bende onu beklıyorm abi..hele ışklarda yesıl yanar yanmaz kornaya basanlara ayrı bı ceza istiyorum Cheesy
biri öyle yapınca özellikle bekleyip sonra da kurşun gibi fırlıyorum Grin Grin Cheesy Cheesy

Oku Kasım 30, 2011, 00:27:37 #5
junker

biri öyle yapınca özellikle bekleyip sonra da kurşun gibi fırlıyorum Grin Grin Cheesy Cheesy

Tabi fırlarsın RC yle biz napalım dizel arabayla  Grin

Oku Kasım 30, 2011, 00:29:19 #6
erhan77

aynen abi biz napalım Cheesy ama ben yınede beklemıyorum genelde yaya işareti kırmızı olunca yol almaya baslıyorum Cheesy
Oku Kasım 30, 2011, 00:31:09 #7
threshold

o zaman in aşağı ve şerefsize iki yumruk salla,bi keresinde inip fırladım adamın tepesine şoför ve eşinin korkulu bakışlarını görünce yaptığımdan korktum ve geri döndüm Grin Grin Cheesy gerçi o korna çalmaktan fazlasını yapmıştı herneyse sinirlerime hakim olmayı öğreniyorum yavaş yavaş Roll Eyes

Oku Kasım 30, 2011, 00:33:14 #8
junker

o zaman in aşağı ve şerefsize iki yumruk salla,bi keresinde inip fırladım adamın tepesine şoför ve eşinin korkulu bakışlarını görünce yaptığımdan korktum ve geri döndüm Grin Grin Cheesy gerçi o korna çalmaktan fazlasını yapmıştı herneyse sinirlerime hakim olmayı öğreniyorum yavaş yavaş Roll Eyes

Hehe forum ailesi olarak şiddete karşıyız  Grin Grin

Oku Kasım 30, 2011, 00:39:27 #9
threshold

ben de karşıyım,hatta kendimi kınıyorum Grin Cheesy Grin böyle hareketler yapmamak gerek bak geçen gün harbiye de yol kavgası yüzünden adamı kurşunladılar,çok çok sakin olup durumu olduğu gibi kabullenebilecek olgunluğa gelmemiz lazım...

Oku Kasım 30, 2011, 01:42:27 #10
zambabe

ben yol veriyorum sonrada arkasına gecip tamponuna kadar yanaşıp uzunları yakıyorum ,bazen pisikopata bağlıyorum galiba  Grin Grin Grin Roll Eyes Roll Eyes
Oku Kasım 30, 2011, 01:45:17 #11
threshold

ben yol veriyorum sonrada arkasına gecip tamponuna kadar yanaşıp uzunları yakıyorum ,bazen pisikopata bağlıyorum galiba  Grin Grin Grin Roll Eyes Roll Eyes
evet abi sinir stres yapıyoruz kendimize:bazen dünyayı değiştirmektense olduğu gibi kabullenmek daha iyidir...

Oku Kasım 30, 2011, 01:53:39 #12
erhan77

abi bende trafıkte ne yazıkkı kendıme hakım olamıyorum gecen gun hafif bi virajda passatla aynı hızada kaldım ben onun basmasını bekledm o benı bekledı neyse sonra bu bastı gıttı yanımdakı sana hareket yaptı bende arkasından bastım yanastım tampona uzunları çaktım gectım Cheesy ama acayıp sinir oluyorum arkadan korna çalanlara yol verip selektöre boğuyorum falan Cheesy bursada pek yaşamadım bu kadar ama istanbul benı katil edecek Smiley)
Oku Kasım 30, 2011, 01:58:18 #13
threshold

abi bende trafıkte ne yazıkkı kendıme hakım olamıyorum gecen gun hafif bi virajda passatla aynı hızada kaldım ben onun basmasını bekledm o benı bekledı neyse sonra bu bastı gıttı yanımdakı sana hareket yaptı bende arkasından bastım yanastım tampona uzunları çaktım gectım Cheesy ama acayıp sinir oluyorum arkadan korna çalanlara yol verip selektöre boğuyorum falan Cheesy bursada pek yaşamadım bu kadar ama istanbul benı katil edecek Smiley)

erhan senden benden katil olmaz da biri çıkıp bizi gebertir yapma,kaç kişi öldü bu yüzden.bursada hiçbişey yok istanbul deli eder adamı kolay gelsin sana

Oku Kasım 30, 2011, 02:01:33 #14
zambabe

erhan senden benden katil olmaz da biri çıkıp bizi gebertir yapma,kaç kişi öldü bu yüzden.bursada hiçbişey yok istanbul deli eder adamı kolay gelsin sana
aynen Wink
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan