207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 18:16:46
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Kasım 19, 2011, 14:25:31 #0
rgn06

Yeni BMW 3 serisi:)

yeni 3 serisinin dışı pek gözüme hoş gelmedi sanki  japon arabalarına benzemiş ama içi gayet başarılı:))

http://www.bmw.de/de/de/newvehicles/3series/sedan/2011/showroom/index.html
Oku Kasım 19, 2011, 17:59:55 #1
psikologdeniz

Ynt: Yeni BMW 3 serisi:)

3 5'e
5 7'ye
7 de artık nasının şeyine benzeyecek artık araçların sınıfı değişmemeisne rağmen büyüyor nedense mesela 207 b sınıfı ama c4ün karosere konulmuş aynı şase 307 c segmenti 207 b segmenti ama büyüklükleri aynı anlamıyorum bu anlamsız büyümeyi...

Oku Kasım 19, 2011, 18:14:34 #2
qarrulous

Okadar para veriyosun, konsola bi bakıyosun, hiç bir şey yok... 3 serisinin bir zaafı da bu. Gerçi m paketi olanlarda var navigasyon falan galiba. Eniştemde vardı 2011 3.20d, abi deli para araç ama gel gelelim benim 207deki bazı özellikler bile onda yok bluetooth, usb, birde konsolda hiç bir şey yok, tofaş gibi, hani bizimkinde ekran falan var en azından, orası bom boşş yaa... Yuh yani. Ben 45 bin euro para vericem o segmente bir araca vede sadece far sensörü, yağmur sensörü gibi şeyler olacak ha? Okadar uzun boylu değil, VW keza. Alman araçlarını sırf bu yüzden sevmiyorum.

2010 Millesim 1.4 HDI
Oku Kasım 19, 2011, 18:22:48 #3
psikologdeniz

Okadar para veriyosun, konsola bi bakıyosun, hiç bir şey yok... 3 serisinin bir zaafı da bu. Gerçi m paketi olanlarda var navigasyon falan galiba. Eniştemde vardı 2011 3.20d, abi deli para araç ama gel gelelim benim 207deki bazı özellikler bile onda yok bluetooth, usb, birde konsolda hiç bir şey yok, tofaş gibi, hani bizimkinde ekran falan var en azından, orası bom boşş yaa... Yuh yani. Ben 45 bin euro para vericem o segmente bir araca vede sadece far sensörü, yağmur sensörü gibi şeyler olacak ha? Okadar uzun boylu değil, VW keza. Alman araçlarını sırf bu yüzden sevmiyorum.

bide cam otomatikleri 206nın ki gibi ortada heheh Cheesy:D:D

Oku Kasım 19, 2011, 22:33:41 #4
rgn06

Walla zamanında bmw 1.16 bakmıştım sene 2005 o zamanlar kaplumbağa resmi bide ortada 1.16 resmi vardı 26000€ başlayan fiyatlarla bi sunroof istemiştim işte sunroof için spor paket olmanız lazım bi de ışık paketi sigara içiyor musunuz ewet sigara paketi fiyat 32,460€ demişlerdi. Teşekkür edip çıkmıştım kısacası biraz dolu olmasını istiyosanız paket paket geçiriyolar:))

Ben araç olarak iç işçilik ve plastik kalitesini kastetmiştim bence içi başarılı olmuş arkası aynen 5 serisi:)) 5e gücü yetmeyen 3 ü alsın diye herhalde:))
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan