207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 18:09:43
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Kasım 15, 2011, 11:08:18 #0
Serkan Taşyaran

Egzoz Emisyon Sistemi Arızalı Yazısı

aracımda bu aralar sık sık egzoz emisyon sistemi arıza lı yazısı yanıyor.Ve arıza lambası yandığı anda araç gaz yemiyor ve kaç kere otobanda kaldım .kontak kapatılıp 1 kaç dakika beklemediğin sürece çalışmıyor.Sizin bir tavsiyeniz var mı acaba
Oku Kasım 15, 2011, 11:54:09 #1
swerkaan

Ynt: Egzoz Emisyon Sistemi Arızalı Yazısı

aracınızda lpg var mı ?
Oku Kasım 15, 2011, 14:56:49 #2
Serkan Taşyaran

HAYIR LPG YOK 2009 MODEL 1,6HDİ 90 HP
Oku Kasım 15, 2011, 15:08:25 #3
junker

sigorta kutusu arızalı olabilir...

Oku Kasım 15, 2011, 18:28:04 #4
outdoor

Benim de bir kere başıma geldi. Servisi arayıp sorduğumda; motoru kapatıp, bir süre sonra yeniden çalıştırınca düzeleceğini, kötü yakıt ya da basınç (deniz seviyesine göre yükseklik farkı) nedeniyle bu hatanın olabileceğini söyledi. Motoru bir süre dinlendirdikten sonra bir daha başıma gelmedi.

Aynı arıza ısrarla tekrarlıyorsa yakıta dikkat etmekte ve servise göstermekte yarar vardır diye düşünüyorum.
Oku Kasım 17, 2011, 10:48:22 #5
Serkan Taşyaran

Bu yakıt durumunu bazı arkadaşlarımda söyledi ama 4 adet dizel arabamız var hepsinide aynı istasyondan alıuyorum ama onlarda hiçbir sorun olmuyor.Aracı devirsiz kullanmaktan yani 2000 deviri geçmeden kulllanmaktan olabilir mi acaba ?
Oku Kasım 17, 2011, 16:00:35 #6
Naman

Bu mesaj genel bir mesajdır ve 100'lerce sebepten herhangi birinin vukuğ bulması sebebiyle oluşabilir. Servise götürüp cihaz bağlatmanız gerekir.
Oku Şubat 02, 2012, 12:55:04 #7
raskolnikov

Arkadaşlar dün aracımın ekranında "egzoz emisyon arızası" yazdı ve sarı motor işareti oluştu. İlk olarak göralı aradım bana havalar soğuk, arabayı çalıştırırken gaza basmayın sonra kendi kendine arıza geçer dediler. Arıza işareti ve uyarısı bugünde geçmiyince Vatan peugeot'ya götürdüm aracı bilgisayara bağladılar. Bujiler eskimiş iyi ateşleme yapamadığı için atık çıkışında benzin karışmış o sebeble bu arıza oluşmuş diye söylediler. 4 tane buji orjinalleri ile değiti ve işçilik dahil 65 tl ye sorunu hallettim. Araçtaki arıza lambası ve uyarı kayboldu. Bilginiz olsun arkadaşlar.  Aracım 2009 1.4 16v 90hp trendy 30000 km de. Lpg  yok.

"dream as if you will live forever, live as if you will die today"
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan