207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 18:02:52
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Eylül 10, 2008, 04:22:17 #0
Gulen

futboldan baska bi spor dalıyla ilgileneniz yok mu ya?

ben bile bayan (hatta sanırım forumun hala tek bayanı) olarak bi suru spor yapıyorum, 207mi -hem de daha 2 aylıkken- bu ugurda abuk sabuk yollardan 5 kisi ve 3 kisi hacminde malzemeyle daga tırmandırmıslıgım var, siz spor adına futboldan baska sey konusmamıssınız....forum uyeleri cok mu alıskın haftasonu alısveris merkezi gezmeye? korkmayın test ettim, 70 beygir 1400 motor 207 dag tırmanıyo yahu canavar gibi... arabalarınızın kullanım alanını, cigerlerinizin oksijen kapasitesini, gozlerinizin gorus acısını genisletin... derim ben;)
« Son Düzenleme: Eylül 10, 2008, 04:27:36 Gönderen: Gulen »
Oku Eylül 10, 2008, 09:24:14 #1
ouzcan

Ynt: futboldan baska bi spor dalıyla ilgileneniz yok mu ya?

ülkemizde en çok konuşulan en çok takip edilen artık çok büyük bi sektör olan futbol.biliosun ki klupler artık borsaya açıldılar şirketleştiler,bundan dolayı Türkiyenin %100 ü ne yakın oranda insanlar futbol konuşuo ben mesela snowboard yapıyorum ama bu sadece hobi olarak kalıo ve bunun gibi dier sporlarda hobi olarak kalıo bu yüzden de futbol konuşuluo.dağ tırmanışıda dediğin gibi hobiyle kalıo tabiki herkes diğer başlıklar altında maceralarını gezdikleri gördükleri yerleri anlatıo die biliorum ben bayadır uzaım foruma,ben forumumuza üye olan hiç kimsenin gözlerinin görüş açısının dar olduğunu düşünmüorum. derim bense Smiley

Oku Eylül 10, 2008, 10:11:03 #2
Crazy Frog

snowboard yaparım, rüzgar sörfü yaparım bi de eskrim yaparım Smiley ama futbolun yeri her zaman ayrı. bazen unutuyorum bile şu saydığım üçünü cv hazırlarken filan. hemen futbol yazıyorum ilk sıraya Grin

Oku Eylül 10, 2008, 12:09:57 #3
4815162342

bende alıcam ruzgar sorfu yaw, benım oturdugum yer ıstanbuldakı sayılı ruzgar sorfu yapılabılen yerlerden bırısı... ve hala  sadece onunde gecıyorum... en cok yapmak ıstedıgım spor...
onun dışında voleybol oynamayı çok severim, bir ara bir sene boyunca amatör go-kart yaptım motor sporu olarak. onun dışında bisiklete binmeyi çok severim (ver bana sağlam bi bisiklet km lerce yol giderim, dağ bayır dinlemem Smiley ) eskidende futbol oynardım ama bıraktım artık.

Oku Eylül 10, 2008, 15:56:01 #4
Gulen

ouzcan amacım laf sokmak degil, konuyu cesitlendirmekti (bak cesitlenmis de zaten), gozlerinizin gorus acısını genisletin derken de fiziksel olarak genisletin demistim, mesela su anda ben camdan baktıgımda sadece 30 derecelik bi acıdan ileriyi goruyorum, oysa 180 dereceden gormek de mumkun, sanırım iyi ifade edememisim Sad

ben de yamac parasutu dısında dalıs ve kayak yapıyorum (kayagı yapabildigim henuz pek soylenemez ama Smiley ) rüzgarı ve denizi olan bi yerde yasasam, kite-surf alırdım, cok eglenceli gorunuyo (gerci denizi olmayan yerde yasayıp dalıs yapabiliyosam kite surf neden olmasın Wink)
spor olarak degil de keyif amaclı go-kart yaptıgım da oluyo da o arabaların yol tutus sistemi yok yaw  Cheesy
Oku Eylül 10, 2008, 17:33:10 #5
4815162342

yaw turkıye sartlarında futbol tutuyor işte annasana Tongue sonuçta en ucuz spor, sokakta teneke kutu kolayla bıle oynayabılıyorsun, yapsana ruzgar sorfu Cheesy 1 board 1 yelken 700 £ dan başlıo bide kurs parası var tabe ehuehue işte fırsatımız olmadıkı ruzgar sorfu yapmaya, yaf işin şakasıda bır yana diğer sporları ogrenmek ıcın tesvıkde yok acıkcası...
ööle işte ama yapıcam yaaf.. alcam board umu yelkenımı paşalar gibi, yazıalcam kursada bı ogrenıım ınmıcem ustunden Cheesy

Oku Eylül 10, 2008, 22:15:55 #6
Crazy Frog

sorun tamamen ekonomik katılıyorum sana 4815162342. ben snowboard takımımı denkleştircem diye kaç sene uğraştım:) (pantolonu, kabanı, gözlüğü, tahtası, bağlaması, botu vs..)

rüzgar sörfü almayı düşünüyorsan önce bi 2. ellere bak bence. sonuçta denizde giden bişi olduğu için çiziği falan da olmaz kolay kolay.

kite surf olayı da bambaşka ama önce bi uçurtmasını alıp öylesine bi deneyin derim. insanın kolları kopacak gibi oluyo. ben direk soğudum ondan Grin

aklıma zaman zaman neden bizim göllerimizde de wakeboard yapılmıyo diye bi soru geliyo. açıyorum discovery yi eurosport u, adamlar göllerde sürat teknesi, su kayağı bilmem ne sürekli kayıp duruyolar.

Oku Eylül 10, 2008, 23:56:30 #7
4815162342

ikinci el fıyt-atlarınada baktım ıkıncı ellerıde 500-550 £ yaaf...
ama alıcam ıns...
snowboard olayıda mukemmel gorunuo yaw onu ızlemekte yapma hıssı uyandırıyor fakat ruzgar sorfu benım ıcın daha uygun... ewımden 5 dk mesafede yapabılme olanagım var.  Smiley

Oku Eylül 11, 2008, 02:31:57 #8
Gulen

valla ben yamac parasutu malzememi tamamlayamadım daha... baslangıc egitimiyle yetincekseniz malzme almaya gerek kalmadan 290 euroya falan kotarabiliyosunuz isi, tabi etkinlik masrafları haric... isin kotu yanı baslayınca yeter diyip duramıyonus ondan sonra millet param olsa da ev alsam diyo sen param olsa da kanat alsam diyosun Wink

kite surf iyiymis ya kol kası yapmam gerekiyo zaten  Grin
Oku Eylül 11, 2008, 13:25:15 #9
4815162342

yaw işin en kotu yanıda o zaten cabuk ogrenılebılen sporlar fakat, alacagınız malzemeler ogrenme sevıyenıze gore degısıyor, yaanı wındsurften ornek verıyım,  kımse küçük board ve büyük yelkenle baslayamıyor, bunun yanında sporu azıcık ogrenenlerede büyük board ve küçük yelken ise yetmıyor, fiyatlarda zaten açıkça ortada...

kiralama olayına girsen kur ücreti 180 ytl kira ise 500 ytl(senelik) bu parayı verıp her defasında ayrı ve hor kullanılmış board - yelken kullanmaktansa ... paraya kıyıp kendı malzemenı alak daha mantıklı gelıyor , bıraz dısını sıkman lazım sadece , en azından aldıgın malzemeyı 1 sene kullanman lazım ...

Oku Eylül 15, 2008, 05:19:48 #10
ouzcan

ben hala board takımı alacam die bütün sezonumu yazımı marmariste geçiriorum Sad ama yinede alabileceimi sanmıorum para birikmio biriksede elbet bi yerden borç gelip dayanıo kapıya.

Oku Eylül 15, 2008, 14:29:34 #11
EMRE

Yaptığım tek spor arabama binip yanlamak. Yeterli bence Smiley

Oku Eylül 15, 2008, 16:52:19 #12
4815162342

nerde yanlıosun ki? autodrom falan? yoksa dışarda, her yerdemi?

Oku Eylül 15, 2008, 17:03:51 #13
Crazy Frog

emre yürüken bile yanlayarak gidiyo

Oku Eylül 17, 2008, 01:16:07 #14
ouzcan

ahahahahahah Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan