207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 17:47:37
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ekim 24, 2011, 23:46:25 #15
erhan77

Ynt: Sizce bu LCD TV nasıl ?

arkadaşlar ilgi alakanız yorumlarınız  paylasımlarınız için çok Teşekkür ediyorum..  bilmeden,bilgi sahibi olmadan aldığım bu ürün için doğru bi tercıh yapmışım inşallah sorunsuz kullanırım.. şimdi tek birşey kaldı o da LG servisinin kurulumunu bekleyeceğim..Smiley)
Oku Ekim 25, 2011, 08:07:54 #16
Woshborn

arkadaşlar ilgi alakanız yorumlarınız  paylasımlarınız için çok Teşekkür ediyorum..  bilmeden,bilgi sahibi olmadan aldığım bu ürün için doğru bi tercıh yapmışım inşallah sorunsuz kullanırım.. şimdi tek birşey kaldı o da LG servisinin kurulumunu bekleyeceğim..Smiley)

arkadaşım tercihin çok güzel fiyat çok uygun bende almak istiyorum bimekste 899 tl sen media markta kaça almıştın iyi günler hayırlı olsun

Forumda stikersız araç kalmasın..
Oku Ekim 25, 2011, 20:03:06 #17
erhan77

arkadaşım tercihin çok güzel fiyat çok uygun bende almak istiyorum bimekste 899 tl sen media markta kaça almıştın iyi günler hayırlı olsun

ben mediamarkt bahçelievler şubesinden aldım yeni açıldığı için biçok üründe indirim vardı..
Oku Ekim 27, 2011, 08:13:55 #18
207SW

hayırlı olsun..bende samsung un arkaya sinema nın sadece renk efektlerini yansıtan özel seri modelleri var onlardan alacaktım..1500 -2000 falan sa dedim .fakat fiyatına 3500 dediler..düşenekadar bekliycez artık 1yıl sürer sanırım.

J F
Oku Ocak 10, 2012, 13:02:35 #19
Woshborn

konuyu portlattım ama ben aşağıdaki tvyi aldım iyiki almışım yavsiye edrim herkese

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/samsung-32d550-full-hd--82-cm-slim-lcd-tv,-1920x1080,-dlna,-3xhdmi,-usb,-32d550/productdetails.aspx?I_ID=53616

Forumda stikersız araç kalmasın..
Oku Ocak 10, 2012, 13:14:53 #20
mali

zaten samsung olunca daıma ıyıdır Cheesy
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan