207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 17:43:06
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ekim 23, 2011, 21:34:03 #0
erhan77

Sizce bu LCD TV nasıl ?

arkadaşlar uzun süredir planladığım birşeydi lcd tv almak bugun fırsat bulup medıamarkt tan aldım..iyi midir kötü müdür bilmiyorum ama satıcının söyledklerıne ınanıp aldım pekte bılgım yoktr arastırmaktanda sıkıldım direk aldım ürün bu ;

http://www.bimeks.com.tr/urun/118217/lg-32lk430-82-ekran-lcd-tv.aspx#specs

sizce nasıl kullanan bılen ya da bılgı sahıbı olan var mıdır ?
Oku Ekim 23, 2011, 22:03:47 #1
qarrulous

Ynt: Sizce bu LCD TV nasıl ?

Bu konuda sana şöyle yardımcı olabilirim, uzun araştırmalarım sonucu; bu işin pirinin başta Samsung olmak üzere, Lg ve bi nebzede olsa Philips... Sony neden bu saydıklarımın içinde yok dersen, Sony şöyle yapıyomuş bu Tv işini, diğer firmalardan tedarik ediyo parçaları yani işlemcisi vs. sadece topla işlemini yapıyor. Toshiba dersen, Türkiye'de pek tutulmuyor, Tv hususunda.. Yani kısacası kötü diye bir Tv yok artık... Hepsi iyi...

2010 Millesim 1.4 HDI
Oku Ekim 23, 2011, 22:17:05 #2
erhan77

tabıkı artık hıc bı urun kötü değil her marka kendını sureklı yenılıyor ama tabı elektronık bısı alırken daha çok servıs ağına kolaylığına önem verıyoruz ben gerantı kapsamını sordugumda lg bırebır servıs garantısı verıyormus..
ama merak ettığım şey  bu özellıklere göre ben 800 tl ye aldım uygun mudur doğru bı karar mı o aklıma takıldı 
Oku Ekim 23, 2011, 22:19:29 #3
zambabe

bence iyi bi seçim lc den şaşma zaten  Wink
Oku Ekim 23, 2011, 22:21:47 #4
zambabe

fiyatı bence uygun erhan için rahat olsun ..
Oku Ekim 23, 2011, 22:31:18 #5
erhan77

evet şimdi bende arastırdım fıyat uygunmuş.. ama ben bunu bıraz aceleyle aldım yanı volkswogen reklamı gıbı oldu adam özellıklerını sayarken tamam alıyorum dedım  aldım hıc dusunmedım bıle Smiley sonradan bazı arkadaslarıma sordum lg pek ıyı değil dedıler ama onlarda benım gıbı anlamıyorlarmıs sanırım Cheesy ben zaten göruntu kalıtesı olarak ıyı mıdır değil midir diye merak edıyorum bı de hedıye aldım sımdı dandık çıkar falan sorun olmasın istedim Smiley
Oku Ekim 23, 2011, 22:52:27 #6
zambabe

lc nin görüntü kalitesi sony den bile daha iyi bana göre Wink senin arkadaşlar abartmış biraz Roll Eyes
Oku Ekim 23, 2011, 23:06:13 #7
twobye

Lg  çoğu markanın lcd si piyasa girmemişken piyasada en çok bulunan markadır.

Oku Ekim 24, 2011, 11:33:08 #8
alidata

arkadaşlar uzun süredir planladığım birşeydi lcd tv almak bugun fırsat bulup medıamarkt tan aldım..iyi midir kötü müdür bilmiyorum ama satıcının söyledklerıne ınanıp aldım pekte bılgım yoktr arastırmaktanda sıkıldım direk aldım ürün bu ;

http://www.bimeks.com.tr/urun/118217/lg-32lk430-82-ekran-lcd-tv.aspx#specs

sizce nasıl kullanan bılen ya da bılgı sahıbı olan var mıdır ?

Asla üzülmeyeceğin bir cihaz almışsın, fiyatı da gayet iyi bence. Güle güle kullan.
Loewe ya da Sharp marka cihazlar alabilecek bütçe yoksa, Samsung ve LG'den şaşmamak gerek. Çok iyi bir seçim, sakın düşünme.

Not: Pek çok markanın (Loewe, Sharp, Sony, Toshiba, Philips, Hisense, Samsung, LG, Vestel ve Sunny   panellerini, PS3, Dijital Uydu Yayını ve Bilgisayar bağlantısı yaparak, yan yana test edebilme şansı olmuş bir kullanıcı olarak söylüyorum bunu (Dayım, Bursa'da üstteki markaların (Vestel hariç) yetkili servisidir. Televizyon almadan önce bu karşılaştırmalı testleri onun yanında yapmıştım). Smiley
« Son Düzenleme: Ekim 24, 2011, 11:40:54 Gönderen: alidata »

Oku Ekim 24, 2011, 12:29:19 #9
207SW

lcd ve led tvlerin tamamının  panel ihtiyacını korenin (samsung,lg) karsıladığını söylemişti bir elektronikci arkadasım)

J F
Oku Ekim 24, 2011, 20:16:17 #10
sss

Lg ve Samsung hemen hemen butun markalara parca tedariki saglamaktadir. Sonucta butun tv ler iyidir. Maddiyata gore secmek kaliyor.

Ancak dikkat etmemiz konular temel olan

Full hd olmasi lazim.(hd yayin yapan kanal Azda olsa)
Minimum 100 hrz olmasi
Tepkime suresi 5ms ve alti
Minimum 42 inc olmasi (oda ufaksa 32de olabilir) bunlar seyir icin onemli ozelliklerdir. Tabi diger ozellikler kart okuyucu USB de film oynatma falan olsada olur olmasada olur bence cunku Ben hic ihtiyac duymadim. AMA siz kullanirim diyorsaniz bunlarada dikkat etmeniz gerekir. 

Buarada sony her zaman tek gecerim Bravia engine3 olacak.
Sony de yillarin vermis oldugu ukalalik oldugu icin hep geriden geliyor. En dandik markalar tableti cikartali bir yil olacak sony daha yeni surdu mesela

S.S.S.
1.4 HDI TRENDY+DESING PAKET
Oku Ekim 24, 2011, 20:30:44 #11
erhan77

PEKI bnım bu almıs oldugum ozellık olarak bu saydıklarının ıcıne gırıyor mu ? nasıl yani bu lcd
Oku Ekim 24, 2011, 22:02:53 #12
Dirt

LG nin panellerini SHARP yapmıyor muydu? Ben mi yanlış biliyorum
Oku Ekim 24, 2011, 22:04:46 #13
sss

PEKI bnım bu almıs oldugum ozellık olarak bu saydıklarının ıcıne gırıyor mu ? nasıl yani bu lcd

Dostum icin rahat olsun aldigin tv guzel sikinti yasmazsin.

Benim yazdigim ozelliklerden sadece minimum 100 hz demistim seninki 50hz  o kadar Zaten 100 hz olsaydi o fiyata alamazdin.

Iyi gunlerde kullan

S.S.S.
1.4 HDI TRENDY+DESING PAKET
Oku Ekim 24, 2011, 22:23:15 #14
qarrulous

Dostum icin rahat olsun aldigin tv guzel sikinti yasmazsin.

Benim yazdigim ozelliklerden sadece minimum 100 hz demistim seninki 50hz  o kadar Zaten 100 hz olsaydi o fiyata alamazdin.

Iyi gunlerde kullan

Türkiye'de de 100hz yayın olmadığı için, bu konuda da rahat olabilirsin. Wink

2010 Millesim 1.4 HDI
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan