207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 17:29:04
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ekim 15, 2011, 14:19:31 #0
SkendaX

Ses Sistemi Tavsiyesi (Yardım)

Merhabalar.
arabama yeni ses sistemi düşünüyorum.
Henüz öğrenciyim,Şimdilik woofer ve amfi alabilecek durumdayım.
Bir miktar param var,haylen biriktiriyorum.Bütçem max. 400 TL
Sağlam ses çıkartan bir sistem istiyorum.
Media Markt ta gözüme çarpan ürünleri söyleyeyim size ;
JBL 1000 watt subwoofer 199TL ve
Edison 2000 watt Amfi 160TL.

Fiyatları cazip geldi.Ürünler hakkında sizin düşüncelerinizide almak isterim ..
Acaba dandik mi ?
Sizin önerileriniz nedir ?
Oku Ekim 15, 2011, 18:17:08 #1
junker

Ynt: Ses Sistemi Tavsiyesi (Yardım)

Sağlam bir bas ve anfi alsanda aracın üstündeki hop. lerle kullanınca baş ağrıtmaktan başka bir işe yaramaz bence...

Önce ön kapılara bir takım mid tak sonra paran olunca anfi ve woofer ekleyip sistemi tamamlarsın.Adım adım gitmek her zaman daha iyidir son adımdan başlama bence Smiley

Oku Ekim 15, 2011, 21:51:12 #2
twobye

Asla o 199tl lik sub dan alma  mediamarkt taki seri güzel değil. Yine media markt ta alpine var kutulu hatta küçük bir kutu ama etkili.  200 civarıydı. 200 civarınada amfi bulabilirsin.

Ama Elinde 400 lira varsa işe kapı içlerinden başla  4 hoparlörüde değiştir yaklasşık 300 tl ye kapı içlerini değiştirerek başlarsın.  Elinde 100 tl kalır  bir 100 daha ekleyip 200 e amfi alırsın  4 kanal yada bu amfiyide köprüleme olayı ile 3 kanal kullanırsın 2 kanalı kapı içleri için 1 kanalıda ileride alacağın woofer için.

Giriş seviyesi etkili bir sistemin olur.

Oku Ekim 16, 2011, 17:26:00 #3
VoLKaNKK

Asla o 199tl lik sub dan alma  mediamarkt taki seri güzel değil. Yine media markt ta alpine var kutulu hatta küçük bir kutu ama etkili.  200 civarıydı. 200 civarınada amfi bulabilirsin.

Ama Elinde 400 lira varsa işe kapı içlerinden başla  4 hoparlörüde değiştir yaklasşık 300 tl ye kapı içlerini değiştirerek başlarsın.  Elinde 100 tl kalır  bir 100 daha ekleyip 200 e amfi alırsın  4 kanal yada bu amfiyide köprüleme olayı ile 3 kanal kullanırsın 2 kanalı kapı içleri için 1 kanalıda ileride alacağın woofer için.

Giriş seviyesi etkili bir sistemin olur.

twobye ye katılıyorum
farklı bir alternatif olarak;

200-250 tlye pioneer usbli teyp al. Normal kolonlardan çıkan ses seni şaşırtacak. Ayrıca anfi tesisatı kablosu vs. uğraşmayacaksın.

Yada önce anfiyi taktır farkı gör sonra ona göre diğerlerine bak.
Oku Ekim 18, 2011, 15:30:57 #4
njt07

bende diğer arkadaşlara katılmakla beraber...paranı biriktir sonra hepsini birden yaptır diyorum...ilk olarak kaliteli bi teyb ve önlere mid takımı alman mantıklı ama bu yaptıgın işlem seni kesmeyecektir...hemen anfi ve bass almak isteyeceksin...bence biraz daha bekle, bütçeyi biraz daha arttır hepsini birden yaptır parça parça uğraşmamış olursun:))
Oku Ekim 18, 2011, 15:33:49 #5
njt07

ama illa ben bu 400 lirayı yatırıcam diyorsan...pıonerr deh usbli(2300 olabilir) bir teyb ve önlere mid takımı(kıcker ds serisi olabilir) alman mantıklı...
Oku Kasım 01, 2011, 23:07:29 #6
by KÖSE

hangı sehırdesınız bılmıyorum ama...ıstanbuldaysanız eger..
kagıthane sönme tunıng var..( jbl ıstanbul dısprtoru)

orda..
JBL 1000 watt subwoofer 199TL  yerıne kabınlı 120 tlye alabılrısınız gecen ay arkdasıma aldık worde 4taksıtle..

Edison 2000 watt Amfi 160TL.  bu paraya daha guzel amfı alabılrsınız edıson bende vardı pekte ıse yaramadı malesef:-(

Oku Kasım 02, 2011, 01:08:27 #7
erhan77

media markta ki jbl serisi iyi değil ve pahalı..istanbulda bakırköyde ki electro world mağazasına bi uğramanı tavsiye ederim alternatif olarak daha cazip ürünler mevcut
Oku Ocak 05, 2012, 20:32:24 #8
SkendaX

hangı sehırdesınız bılmıyorum ama...ıstanbuldaysanız eger..
kagıthane sönme tunıng var..( jbl ıstanbul dısprtoru)

orda..
JBL 1000 watt subwoofer 199TL  yerıne kabınlı 120 tlye alabılrısınız gecen ay arkdasıma aldık worde 4taksıtle..

Edison 2000 watt Amfi 160TL.  bu paraya daha guzel amfı alabılrsınız edıson bende vardı pekte ıse yaramadı malesef:-(

Mersindeyim hocam.Bit pazarında JBL 1000 wt. 150Tl ye anlaştık.Amfide kararsız kaldım.Ne önerirsiniz ?
Oku Ocak 08, 2012, 06:49:56 #9
sheitan61

subwoofer da kesinlikle ma audi al pişman olmassın...

Bize Her Yer TRABZON...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan