207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 17:28:18
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ekim 14, 2011, 20:51:36 #0
emreonur

207 değerlendirmesi - ingilizce

Oku Ekim 23, 2011, 19:24:54 #1
SABER

Ynt: 207 değerlendirmesi - ingilizce

Çogunlukla güzel şeyler söylemiş,ancak viraj kabiliyetinin fort fiesta dan çok daha iyi oldugunu söylemesi de artı bir degerdir.
Oku Ekim 23, 2011, 21:01:25 #2
emreonur

ben tüm değerlendirmeleri izledim. bu adama göre 1 numara fiesta zaten, her aracı onunla kıyaslıyor. mazda 2 yi de çok beğendi, ki o da fiesta tabanlı bir arabadır.
ama diğer bazı b segmenti araçlardan bahsederken 207 kadar rafine değil, olgun değil vs diyor.
bizimkilerde hala fransız arabası iyi olmaz kafasındalar.
Oku Ekim 23, 2011, 22:36:14 #3
BGR

Yazik ya nedir bu ingilizlerin torpidodan cektigi o ne oyle ya Cheesy
Bu adamin videolarini cok izledim objektif bi adam ama biraz vw fanatikligi var gibi geliyor bana adam golfu yere goge sigdiramadi Cheesy
Araclari siniflarina gore degerlendiriyor yani b sinifiysa b sinifi, bizim insanimiz gider 207yle golfu karsilastirir
Oku Ekim 23, 2011, 23:38:07 #4
emreonur

golf denen araba, doğru düzgün fiyatla satılsa ben de isterim. 60 milyar civarı parayı golf' e yatırmak için o arabayı gerçekten sevmek gerekir.
benim gözlemlediğim kadarıyla vw türkiyede hakettiğinden fazla değerli.
Oku Ekim 24, 2011, 17:41:20 #5
BGR

golf denen araba, doğru düzgün fiyatla satılsa ben de isterim. 60 milyar civarı parayı golf' e yatırmak için o arabayı gerçekten sevmek gerekir.
benim gözlemlediğim kadarıyla vw türkiyede hakettiğinden fazla değerli.
aynı fikirdeyim hakettiğinden fazlasını istiyorlar ve bizim milletimiz bi şeymiş gibi sıraya giriyor
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan