207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 17:23:12
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ekim 13, 2011, 00:22:20 #0
alidata

207'ye, 308 Tamponu Takılırsa!

Arkadaşlar merhabalar
Biraz boş vakit buldum ve uzun zamandır nasıl duracağını merak ettiğim; "Aracıma 308 sis farı takabilsem nasıl olur?" sorusuna görsel bir cevap olması için, uygulamayı Photoshop'da yapmaya karar verdim. Daha önceden, sitemizin üyelerinden Tolga'nın aracında gerçeğini görmüştüm ama onun tamponu eski tip olduğundan tam hayal edemiyordum.
Yapmışken (fantazi bu ya), "207mize, 308 tamponu takılsa nasıl olur acaba?" sorusu da geldi aklıma. Bi de onu yaptım ki sormayın. Canavar oldu bence Smiley

Önce sadece sis uygulaması;

ve 308 tamponu uygulaması;

Bu da arabanın orijinal hali Smiley
« Son Düzenleme: Ekim 13, 2011, 00:31:24 Gönderen: alidata »

Oku Ekim 13, 2011, 00:24:16 #1
threshold

Ynt: 207'ye, 308 Tamponu Takılırsa!

abi senin normal tamponunda da bi acaiplik vardı-baktım baktım anlayamadım,o da shoplu muydu yoksa?

****  RC under construction  ****
Oku Ekim 13, 2011, 00:26:06 #2
alidata

abi senin normal tamponunda da bi acaiplik vardı-baktım baktım anlayamadım,o da shoplu muydu yoksa?
Yoo, o normal valla Smiley Benim tamponda sis yok, o yüzden değişik gelmiş olabilir Smiley

Oku Ekim 13, 2011, 00:30:04 #3
threshold

ızgara vardı şu an sis farı taktığın yerde...biri bana komplo mu düzenliyo acaba Roll Eyes
var ya en alttaki resimde dediğim gibi (tam inek şaban şakası yapılacak bi durum;vay kalleş-allahallahıhı Cheesy Grin)

Oku Ekim 13, 2011, 00:32:33 #4
alidata

En sona ekledim şu anki halini kardeşim Smiley Yok valla komplo falan Grin

Oku Ekim 13, 2011, 01:16:54 #5
threshold

tamponun orasında ızgara normalde yok ki?? ya da ben dehşet dikkatsizim:(

Oku Ekim 13, 2011, 01:23:43 #6
zambabe

ben gördüm alininkinde var Smiley aslında olmaması lazım ama  Roll Eyes
Oku Ekim 13, 2011, 02:05:55 #7
threshold

vay paşam ben de düşünüp duruodum,konuya açıklık getirdin....nası keyifler-otobüs,tabamvay durumları nası?

Oku Ekim 13, 2011, 07:39:38 #8
zambabe

vay paşam ben de düşünüp duruodum,konuya açıklık getirdin....nası keyifler-otobüs,tabamvay durumları nası?
açıklığı severim biliyorsun paşam Roll Eyes keyifler iyi çok şükür otobüsle tabamvaya gerek kalmadı kasko şirketi sağolsun aynı  gün araç verdi zaten salı günüde aracı teslim aldım Wink
Oku Ekim 13, 2011, 09:16:43 #9
alidata

Normalde 2010 sonrasındaki küçük makyajda tampon değişti ya, işte ben aracımı daha o makyaj yapılır yapılmaz almıştım. Ben aracı aldıktan iki ay sonra falan da millesim oldu bizim araçlar ve sis farsız araç satılmadı neredeyse hiç. Bu sebeple bizim gibi sis farı olmayan yeni kasa araç çok çok az. Belki o sebeple kafan karışmış olabilir kardeşim.
Kısacası 2010 sonrası makyajlı tamponlarda, eğer sis farı yoksa, sis farı yuvası bu şekilde ızgaralı oluyor Smiley

Oku Ekim 13, 2011, 13:08:32 #10
threshold

açıklığı severim biliyorsun paşam Roll Eyes keyifler iyi çok şükür otobüsle tabamvaya gerek kalmadı kasko şirketi sağolsun aynı  gün araç verdi zaten salı günüde aracı teslim aldım Wink
onurcum kaskonun verdiği araçla tüm yol giriş çıkış denemelerini yapsaydın Wink tekrar geçmiş olsun kardeşim,selametle Smiley

Oku Ekim 13, 2011, 13:09:21 #11
threshold

Normalde 2010 sonrasındaki küçük makyajda tampon değişti ya, işte ben aracımı daha o makyaj yapılır yapılmaz almıştım. Ben aracı aldıktan iki ay sonra falan da millesim oldu bizim araçlar ve sis farsız araç satılmadı neredeyse hiç. Bu sebeple bizim gibi sis farı olmayan yeni kasa araç çok çok az. Belki o sebeple kafan karışmış olabilir kardeşim.
Kısacası 2010 sonrası makyajlı tamponlarda, eğer sis farı yoksa, sis farı yuvası bu şekilde ızgaralı oluyor Smiley

Cheesy ben de diyorum adam kendi yaptı heralde ne kadar güzel olmuş Grin

Oku Ekim 13, 2011, 13:19:47 #12
alidata

Cheesy ben de diyorum adam kendi yaptı heralde ne kadar güzel olmuş Grin

Valla ne yalan söyliyeyim benim de çok hoşuma gidiyor. Bi ara orijinal sis taktırmayı düşünmüştüm, vazgeçtim sonra. İşte o zamanlardan beridir var aklımda bu 308 sislerine özenti Smiley

Oku Ekim 13, 2011, 15:47:42 #13
BGR

Ben de 308 sportium un difizorunu merakettim hep bizim araclarda nasil olur acaba?
Oku Ekim 13, 2011, 18:01:45 #14
defjam

peki arkadaşlar 308 tamponunu alıp taksak uyarmı ebatları acaba
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan