207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 17:22:47
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ekim 31, 2011, 14:11:38 #15
207arda

Ynt: Forum Uyuyor

ben daha onay vermedim ne mahkemesii  Roll Eyes Roll Eyes
zambabe paşam sitemize bir bayan üye oldu ve içi kaçtığını söyledi,biz de o ifadeyi cümlede kullanmaya çalışıyoduk ''ayy içim kaçtı'' gibi bişeymiş kendisi,sonra da mahkeme olayı çıktı neden çıktı ben unuttum,zambabe paşam şu içi kaçma mevzusunu sizde dil kurumu tarafından onaylasanız da bir konu açsak nelere ''içim kaçtı'' diyebiliriz.herkes rahatça içinin kaçtığı konuları dile getirip yeni deyimimize ısınsa Roll Eyes   
aynen abi super bır teklıf yapılmalı Wink

AZ YAKAR COK KACAR Wink
Oku Ekim 31, 2011, 14:14:27 #16
zambabe

ben daha onay vermedim ne mahkemesii  Roll Eyes Roll Eyes
zambabe paşam sitemize bir bayan üye oldu ve içi kaçtığını söyledi,biz de o ifadeyi cümlede kullanmaya çalışıyoduk ''ayy içim kaçtı'' gibi bişeymiş kendisi,sonra da mahkeme olayı çıktı neden çıktı ben unuttum,zambabe paşam şu içi kaçma mevzusunu sizde dil kurumu tarafından onaylasanız da bir konu açsak nelere ''içim kaçtı'' diyebiliriz.herkes rahatça içinin kaçtığı konuları dile getirip yeni deyimimize ısınsa Roll Eyes  
ilk defa duydum paşam benim bildiğim içim kalktı gibi bişey gerçi ikiside çok saçmaya neyse mahkemeye gerek yok asalım gitsin  Grin Grin bu kelimeyide türkçeden atalım gitsin  Roll Eyes
Oku Ekim 31, 2011, 14:19:02 #17
threshold

ben daha onay vermedim ne mahkemesii  Roll Eyes Roll Eyes
ilk defa duydum paşam benim bildiğim içim kalktı gibi bişey gerçi ikiside çok saçmaya neyse mahkemeye gerek yok asalım gitsin  Grin Grin bu kelimeyide türkçeden atalım gitsin  Roll Eyes

Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy yav paşam asalım da atmayalım,bu deyimi biz çok sevdik siz he deyin hep kullanalım artık-

****  RC under construction  ****
Oku Şubat 15, 2012, 10:30:06 #18
Ozgur

Peugeot'u, özellikle de 207'yi aldıktan sonra arkadaşlar siteyi buluyor, bazısı üye oluyor. Problemini çözüyor ve kaçıyor. Bir dahaki probleme kadar ses seda yok. Aktif kullanıcıların konuşacak söyleyecek çok şeyi var, adı üstünde aktif...
Oku Şubat 15, 2012, 11:40:16 #19
207SW

forumlara  bazıları seyyar satıcı gibi gelir gider, bir daha yolu düşmez zanneder ama düşer sonra tekrar gider sonra tekrar gelir taaaki 207 yi satana kadar bazıları ise 207 sini satar foruma devam eder cünkü bu forum 207 konu tabanında kurulmuş güncel ve  sosyal  konular üzerinde sohbet edilebilcek,paylaşım sitesidir. 207book Smiley

J F
Oku Şubat 15, 2012, 13:52:54 #20
alimerto

bu siteye üye oldum olalı gün aşırı giriyorum, ama abartısız gün içinde bilg açtığım anda nasıl face hesabına bakılıyorsa 207tr.com a mutlaka giriyorum gelen msj lar ve yeni konulara mutlaka göz atıyorum! yeni üyen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum  Grin kısacası hergün online olmayı seviyorum, hastasıyım beyaa  Grin Roll Eyes

sürünen aslan 207 sw Smiley)
Oku Şubat 15, 2012, 14:19:56 #21
yavuzks

en çok ziyaret edilenlerde baş köşede daha ne olsun Cheesy

Sınıfının Küçücük Kalpli Kocaman Çocuğu 207 1.4HDI...
Oku Şubat 15, 2012, 15:02:22 #22
threshold

207 TR
                                      _online forever_

nası slogan ama Roll Eyes

Oku Şubat 15, 2012, 16:14:48 #23
anubis026

tabi çok da beklenti içinde olmamak lazım, ben 207 yi almadan önce böyle bi forumun varlığından haberdar değildim. tek bir modele yapılmış fazla forum yoktur sanırım. o yüzden ben bu ortamdan memnunum, daha samimi ve içten oluyor sanki Kiss
Oku Şubat 16, 2012, 08:54:39 #24
207SW

birbirini tanımayan 1000'lerce Smiley insanın tek ortak noktası ****207****

J F
Oku Şubat 16, 2012, 11:27:21 #25
yavuzks

207 TR
                                      _online forever_

nası slogan ama Roll Eyes

I like it Cheesy

Sınıfının Küçücük Kalpli Kocaman Çocuğu 207 1.4HDI...
Oku Şubat 17, 2012, 02:41:22 #26
threshold

i m glad Wink

Oku Şubat 20, 2012, 08:42:05 #27
207arda

207 almadan once bole bır forumdan haberdar degıldım tabıkı..aldıktan sonra sans eseri google dan arama yaparken sıte ıle karsılastım..guzel bir site modele ozel sıte olması super bagımlısı olduk artık.. Smiley

AZ YAKAR COK KACAR Wink
Oku Şubat 20, 2012, 17:18:54 #28
terzuu

hoorr hourr...ppııss..........

BİZE HER YER TRABZON...!
Oku Şubat 20, 2012, 17:43:19 #29
threshold

.

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git