207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 17:15:17
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 03, 2012, 12:49:28 #15
umit-ziya

Ynt: 207 multimedia sistem hakkında

%99 uyumluymus gercektende yaa Wink

1.4 vti 95bg active
Oku Ocak 08, 2012, 11:33:42 #16
ist_burak

pejo aktifte yapıolar birebir uyumlu hemde %100 uyum ama 2000 lira gibi ciddi bi rakam istiiolar Smiley
Oku Ocak 08, 2012, 11:36:08 #17
junker

Büyük ihtimal centrum un getirdiği flyaudio lardan takıyorlardır ki onlarda da saat ayarlanamıyor...

Oku Ocak 08, 2012, 11:55:55 #18
matara

Büyük ihtimal centrum un getirdiği flyaudio lardan takıyorlardır ki onlarda da saat ayarlanamıyor...

Geçenlerde bana istanbul Berkeden msj gel Peugeot araçlara uyarlı mutimedya car sistemi Navigasyon DVD oynatıcı geri görüş kamerası LCD ekran Bluetooth ço uygun fiyatlarla diye Tabi gidip konuşup görmek gerekir..

Oku Ocak 08, 2012, 12:00:45 #19
junker

Bizim burdaki servisin sahibiyle muhabbet ediyorduk, flyaudio cular gelmiş cihazları tanıtmışlar ama saat olayı olmadığı için hiç yanaşmamış burdakiler...

Oku Ocak 08, 2012, 12:11:41 #20
matara

Bizim burdaki servisin sahibiyle muhabbet ediyorduk, flyaudio cular gelmiş cihazları tanıtmışlar ama saat olayı olmadığı için hiç yanaşmamış burdakiler...

Bunlar güzel hoşta ben istanbulda yaşıyorum taktırsam aklım kalır her gittiğim yerde otoparkçı arayacağım.. Bir kaç arkadaşımın multimedyalarını patlatmışlardı hemde güpe gündüz .. Bence o fantaziye girmeye hiç değimez..
Cep telefonumu asıyorum cama navigaston TV DVD  Aux  bağlıyorum değme keyfime Smiley)

Oku Ocak 12, 2012, 00:01:36 #21
mali

benım araca 1 ay once falan gırdı ıste hırsız sokmeye calısmıs sokememıs alarmdan dolayı ama zarar vermıs bugun servısten aldım 200 tl masraf cıktı hırsızların yenı gozdesı ama kasko varsa cokta onemı degıl hırsız olması Cheesy 
Oku Ocak 18, 2012, 16:57:22 #22
yavuzks

İstanbul'da bu ürünü satan bir firmayla görüştüm, %99 uyumlu dedi. Peki o %1 uyumsuzluk nedir dedim, bana yol bilgisayarı ve derecenin çalışmadığını söyledi. Peki yağmur sensörü ve far sensörünün açılıp, kapandığınıda ben o ekranda görüyorum onlar gözükecekmi dedim, hayır onlarda gözükmüyor dedi. Park sensörü ne alemde dedim, onunda sesinin çıkmadığını ama geri kamerası takarsam problemin kalmayacağını söyledi. Peki bana şu uyumlu olan %99'luk kısmını anlatırmısın dedim Smiley Direksiyondan kumanda oluyor diyebildi. En son olarak 10 Ocaktan sonra %100 uyumlu versiyonlarının geleceğini söyledi. pek inanasım gelmedi ama göreceğiz bakalım.

abi bence cihaz %99 uyumlu ama adam %100 uykulu Cheesy
bide alsana abi bi iphone bağla arabanın camına tak teybe auxtan mp3 çalar navigasyon tv hepsi bi arada Smiley ben çok memnunum...

Sınıfının Küçücük Kalpli Kocaman Çocuğu 207 1.4HDI...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan