Yanlız şöyle bişey de var bazı çin malı ürünler senlerce sorun çıkarmadan kullanılabiliyor. Acaba bu ürünün kalitesi nasıl youtube videolarında kullanışı gayet güzel duruyor ve çok fazla kullanılıyor. Ben yaktım gemileri 900 TL ye buldum bi deneyip size bilgi veririm:) ilk kurban benim büyük ihtimal:)
Bu ürünler arabamı aldığım günden beri dikkatimi çekiyor. Çin malı olduğunu bildigim için hep çekindim çekinmesine de, orijinal rt3 sistem çok pahalı olduğu için de sıcak bakıyorum. Yabancı sitelerden almaya çekindim, sahibinden.com ve gittigidiyordaki satıcıların da neredeyse hepsine mesaj atıp uygulanmış araç görseli varsa göndermelerini istedim. Ama maalesef bana hep yabancı sitelerden çektikleri fotograf ve videoları gönderdiler. Dahası cihazların hiçbir garantisi de yoktu. Montajda olabilecek her türlü risk de, cihaz hiç ucuz olmadıgı için sıkıntı. Bı de izlediğim videolarda işletim sistemleri epeyce yavasti cihazların.
Eğer siz bu cihazı aldıysanız, uygular ve izlenimlerinizi buradan paylaşırsanız, o kadar büyük sevaba girersiniz ki anlatamam