207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 09:28:44
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ekim 01, 2011, 17:59:50 #0
defjam

photoshop

arkadaşlar arabamı yavaş yavaş bu hale sokucam sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum

Oku Ekim 01, 2011, 20:48:03 #1
psikologdeniz

Ynt: photoshop

benimkinin önü öyle bi jant eksigim var angellar vardı söktüm randıman alamadım ızgaralı yuvarlak yerinden ama farlarımada şeffaf folyo attırayim diyorum foto güzel umarım yaparsın en kısa zamanda...

Oku Ekim 01, 2011, 20:54:44 #2
defjam

far içi karartma yaptıracam angel kimse tavsiye etmiyor far içi karartmanın muayenede veya traifkte cezası varmı ?
« Son Düzenleme: Ekim 02, 2011, 14:54:25 Gönderen: defjam »
Oku Ekim 02, 2011, 19:05:05 #3
defjam

yokmu başka düşüncesi olan
Oku Ekim 02, 2011, 20:46:10 #4
psikologdeniz

hayır cezası yok tabiki ama farı açtırıp kapatmayı herkes yapamaz su alır yada buhulanır sürekli yapan bi arkadaş vardı forumda memnun değil yeni çıkan angel olmayan içi kara farlarımız mevcut FARLARIMA KAVUŞTUM AMA Bİ SORUN VAR başlığı ile paylaşan alidata arkdasımıza sor istersen 500 tl civarında ..

Oku Ekim 02, 2011, 20:54:59 #5
alidata

Bence nefis olacak gibi görünüyor. özellikle bu jantlar bizim araçlara en çok yakışan jantlardan biri. Araç burada epey basılmış gibi duruyor, sanırım yay olarak 5mm düşünüyorsun. 5lik yay ile mutlaka amortisorleri de değiştirmen gerektiğini unutma. Fikrimi sorarsan 3.5 tavsiye ederim. Eğer para sıkıntısı yoksa Coil over derim.

Ben farlarımı hafta başında yeni tip Angel farlarla değiştirdim. Çok çok da memnunum. Uzun süre far karartma yaptırmayı düşünmüştüm. Bursada bu uygulamayı sağlıklı yapabileceğine güvendiğim bir yer bulamadım. Bu sebeple bu farlari tercih ettim. Ama arabamın görünümü inanılmaz değişti. Mercekli farlara xenon taktik ve aydınlatmasindan da çok memnunum. Sanırım eski tip Angel farlar aydınlatma anlamında biraz daha sikintiliydi. Denemedigim için bilemiyorum.

Far karartma aydinlatmani olumlu ya da olumsuz etkilemiyor. Cunku farin isigi ileten kisimlari boyanmiyor. Muayenede de sorun yaşanmıyor bildigim kadarıyla.

İster Angel al, ister far karart, bence birini mutlaka yap. Arabanın, özellikle de siyah arabanın görünüşü çok değişiyor.
Hayırlı olsun şimdiden, çok güzel olacak bitince.

Oku Ekim 02, 2011, 21:19:33 #6
defjam

bitince güzel olucak çok iyi bir usta var boya konusunda iyi bu hafta arabaya pasta cila yaptıracam ona sorucam eğer yaparım derse bu hafta far işini ve panjur işini yapıyorum resimleri paylaşırım senin arabayı gördüm alidata çok güzel olmuş allah nazarlardan saklasın Smiley
Oku Ekim 05, 2011, 13:50:37 #7
defjam

krom işi tamam sıra farlarda

Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan