207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 08:46:18
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Eylül 13, 2011, 09:15:57 #15
VoLKaNKK

Ynt: bu aux çıkış aparatını kullanan,gören duyan var mı ?

hiç lüzumu yok o zaman desene abi, yeni bi pioner teyp alıp sonra şu 150 TL lik ekran çalıssın die olan kablodan alcan en iyisi o gibi görünüo

Ben teyiple klima arasındaki boşluga USB+AUX+Ipod Iphone uyumlu pioneer aldım.

1.Ses çıkışı ve haliyle kalitesi inanılmaz değişti. Tesisat yaptırmaya gerek kalmadı bi yerde. Grin
2.Yol bilgisayarını kullanıyorum  Cheesy (aslına bakarsanız orjinal teyipte çalışıyo ama hoparlörler yenisine bağlı olduğundan ses yok).
3.Elle kumanda yeni teyiple çalışmıyor.  Sad (eğer çalıştırmak isterseniz +100TL civarı bir aparatla teybin w/r çıkışına bağlantı yapmalısınız)
4.Bizim araçların teybinin anten çıkışı ile pioneer farklı. Radyo için ya ek aparat (yaklaşık 40tl) ya da yeni bir anten (ön cam anteni olabilir) almalısınız
Oku Eylül 13, 2011, 09:38:28 #16
junker

aux girişim yok abi ya sonradan taktırmam mümkünmüdür bu aparatı? seni de yoruyorum ama kusurabakma

Merhabalar;
Aux girişi eklemek en masrafsız modifikasyonlardan biri, elektronik hiçbi parça yok arada çünkü.
Biraz eliniz yatkınsa veya yatkın olan bi arkaşınıza salça olarak kolayca halledebilirsiniz şema konusda yardımcı olurum bulamazsanız..

Oku Eylül 13, 2011, 09:39:40 #17
junker

yol bilgisayarında görünmez hocam şarkılar.

kumandayı kullanabilirmiyiz peki üstad...Huh?

Bu tarz aparatlarda direksiyon kumandasının bütün fonksiyonlarını kullanırsınız sadece şarkıların ismini değil numarasını görebilirsiniz

Oku Eylül 13, 2011, 12:15:51 #18
erhan77

ben cd çalmak yerine ipoddan dinlerim diye aux kablosu aldım , herşeyi ipoddan yönetiyorum zaten , ses açıp kapıyorum sadece teypten.ama gerçekten kaliteli ses veriyor.

dostum nasıl, ne marka,nereden aux aldın link verirmisin bende bizim symbol e alıcam
Oku Eylül 13, 2011, 17:35:06 #19
psikologdeniz

Bu tarz aparatlarda direksiyon kumandasının bütün fonksiyonlarını kullanırsınız sadece şarkıların ismini değil numarasını görebilirsiniz

junker bir kaç sorum olacaktı sana eğer cevaplarsan sevinirim...
1)Aux sadece ipod içinmidir baska ne baglanır baglanacak olan şeyin ayrıca kablolarını almak gerekir mi?
2) torpidoya aux baglatsam o aparatı nerden almam gerekir
3) aparatı aldık diyelim şeması hakkında yardımların gerekiyor
4) peki bu bahsettiğimiz diğer 150 TL lik aux,usb aparatı taktıgımda kolu kullanabilirsin demişsin herşeyiyle kullanabilirmiyim ve de ekranda 1-2 die mi çıkar şarkılar??
çok teşekkür ederim

Oku Eylül 14, 2011, 21:16:59 #20
junker

junker bir kaç sorum olacaktı sana eğer cevaplarsan sevinirim...
1)Aux sadece ipod içinmidir baska ne baglanır baglanacak olan şeyin ayrıca kablolarını almak gerekir mi?
2) torpidoya aux baglatsam o aparatı nerden almam gerekir
3) aparatı aldık diyelim şeması hakkında yardımların gerekiyor
4) peki bu bahsettiğimiz diğer 150 TL lik aux,usb aparatı taktıgımda kolu kullanabilirsin demişsin herşeyiyle kullanabilirmiyim ve de ekranda 1-2 die mi çıkar şarkılar??
çok teşekkür ederim

Sırayla cevaplıyorum:
1-Aux tan ses (kulaklık) çıkışı olan bütün cihazları bağlayabilirsin, ancak bütün kontrol bağladığın cihazdan olur araçtan sadece ses seviyesini kontrol edebilirsin
2-Orjinal aparatı servisten alabilirsin yada bir elekronikçiden 3.5mm dişi jak alıp uygun biyere delik açarak da monte edebilirsin masrafsızca
3-Şemayı gönderirim orası çok basit 3 kablosu var sadece ama aktif değilse aracın bilgisayara bağlanması gerekecek
4-Aynen dediğin gibi

Ek olarak: hatırladığım kadarıyla bi aralar forumda ford servisinden aux kablosu alıp takan arkadaşlar vardı onuda bi araştır istersen

Oku Eylül 14, 2011, 23:28:10 #21
psikologdeniz

zaman ayırıp cevapladığın için çok teşekkür ediyorum yarın bi sanayiye uğrayayım da alayım dişi aux jackı şemaları için aparatı alınca sana pm atarım çok sağol tekrar...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan