bunları alana kadar bence cok daha sağlam secenekler var.
Bütçem 50bin tlydi bmw 3.16 ve 207 cc arasındaydım herkez daha iyi arabalar var biraz daha çık rcz ya da rx 8 bak dedi şimdi Allah(C.C) yüzümüze güldü bütçem 70 bin tl ye çıktı bu sefer daha iyi araçlar var denmeye başlandı.Mesela hangi araçlar kafam çok karışık beni bilgilendirebilir misin? Ama lütfen 2 kişilik s2000 veya bmw 3.20 olmasın çünkü her köşede bmw var.
Bi taraftan bir benzin istasyonununn hisselerine ortak olmalı bence ( rx8 için diourm tabii)... Yoksa yakıtla basa cıkılmaz

Araç 61 litre yakıt tankına sahip ben 1 2 aya araç almayı dusunuyorum aslında ne zaman tam karar verirsem ama fazla uzun sürmez çünkü bu iki araç arasındayım.Şimdi benzin yakında 5 tl olsa 61 lıtre tank 305 tl ye dolar.Şuanda 250 nın ustunde doluyor 350 400 km yol gıdıyor.Yaşım 23 kendı şirketımızde çalısıyorum 3bın tl maas alıyorum ev kırası yeme içme derdım yok aılemle yasıyorum işim evime 5 dk.Şuan dıyorum kı ne zaman bı daha 23 yasında olacaksın al yakacaksa da yaksın ağlayacaksan da sen ağla zaten bi yaştan sonra hayat monotonlaşıyor.Rcz yakıt tüketimi çok daha düşük duruyor ama kullanan insanlara danıştığımda onunda şehir içi 13 14 ten aşağı inmediği söyleniyor üstelik yakıt tankı 55 lt.
Hoş RCZ ye daha yakınım.
rx8 ters açılı 4 kapı idi değil mi?
Evet.
bu kadar yakacaksa corvette al daha iyi
Bana kalsa ferrari F430 Spider almak isterim ==) ama mangiz meselesi